За раздела
#1 dok написа преди 4 години -
отговори
Тук е мястото да си организирате всякакви срещи по градове. Организираните от вас срещи в София и Пловдив бяха успешни и повечето присъствали останаха доволни и изявиха желание тези срещи да станат традиция. Така че можете да проявите самоинициатива и да превърнете виртуалните си познанства в реални.
#2 krumur написа преди 4 години -
отговори
Отлична идея Док поздравления
Живей така,че когато умреш и Дявола да ти запали свещ!!!
#3 написа преди 4 години -
отговори
аз съм за. пропуснах срещата в провдив, но ако има друга задължително ще присъствам.
#4 написа преди 4 години -
отговори
АЗ ЛИЧНО СЪМ ПРИСЪСТВАЛ НА ДОСТА ТАКИВА СРЕЩИ И ТРЯБВА ДА ВИ СПОДЕЛЯ,ЧЕ ИМА СМИСЪЛ ОТ ТЯХ.ПРЕДИ ВСИЧКО СЕ СРЕЩАТЕ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ С ХОРАТА С КОИТО СИ КОМУНИКИРАТЕ ТУК
# 1 dok
Тук е мястото да си организирате всякакви срещи по градове.Организираните от вас срещи в София и Пловдив бяха успешни и повечето присъствали останаха доволни и изявиха желание тези срещи да станат традиция.Така че можете да проявите самоинициатива и да превърнете виртуалните си познанства в реални.
#5 написа преди 4 години -
отговори
Dok, a mojeme li da pravime sex po oblasti ili po ob6tini.Za da znaeme samo, za da ne nagazime luka?
#6 написа преди 4 години -
отговори
# 1 dok
Тук е мястото да си организирате всякакви срещи по градове.Организираните от вас срещи в София и Пловдив бяха успешни и повечето присъствали останаха доволни и изявиха желание тези срещи да станат традиция.Така че можете да проявите самоинициатива и да превърнете виртуалните си познанства в реални.
а на тея срещи секс имаше ли?невервам
#7 написа преди 4 години -
отговори
В отговор на #6 (evgeni_30)
А защо винаги трябва да има секс,не е задължително. Просто отиваш за купона
#8 написа преди 4 години -
отговори
В отговор на #7 (patenceee)
че то за мен си е всеки ден купон,малко разнообразие няма да е лошо(секс де)
#9 rumpas написа преди 4 години -
отговори
# 5 terry98
Dok, a mojeme li da pravime sex po oblasti ili po ob6tini.Za da znaeme samo, za da ne nagazime luka?
Не съм съгласна с такова райониране
Добрата преценка се дължи на опита, а опитът - на лошата преценка.
#10 написа преди 4 години -
отговори
Sre6tite sa inetersni, ama sled tqh mai stava o6te po-inetersno
12 3 4 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.