Текстове на любими песни...
#21 eeyori написа преди 3 години -
отговори
Патриотична песен - NOVA GENERACIA Плътно до своето рамо си ти, златни нашивки и голи гърди. С камшик дирижираш грозни деца, със стиснати зъби те пеят сега: Ние сме болен продукт на своето време и вашия труд. Градски устроени празни съдби, със смъкнати гащи, навели глави. От срам. Човек със анцуг грухти през града, с дебел пръст ме сочи на свойта свиня и те любезно на смърт ме осъждат, а своето семе в "Москвича" развъждат. Аз съм едно малко перде и ти ако искаш, ела да сме две. Така на прозореца ще стоим закачени, за да закрием всички вътрешни проблеми. Левски и Ботев останаха само на камък, славеят на Славейков паниран е по-сладък, а ваш'то сърце се разтваря в чиния за "сръбско", "хеви метал" и гроздова ракия.
Твърдят,че между човека и магарето няма разлика-това е несправедливо по отношение на магарето/Марк Твен (Самуел Лангхорн Клемънс) *Още ли вярвам във приказки?Вярвам! ღ Защото без тях този живот не е истински
#22 6ibi написа преди 3 години -
отговори
Rihanna - Unfaithful Story of my life-----В тази история от моя живот Searching for the right-----Аз търся правилното решение But it keeps avoiding me-----Но то все ми обягва Sorrow in my soul-----Душата ми тъжи 'Cause it seems like one-----Защото той очевидно Really loves my company-----Обича да е в компанията ми He's more than a man-----Той е нещо повече от мъж And this is more than love-----И това е нещо повече от любов The reason that the sky is blue-----Това е причината небето да е синьо The clouds are rollin' in-----Облаци се спускат Because I'm gone again-----Защото мен отново ме ням And to him I just can't be true-----И не мога да му бъда вярна And I know that he knows I'm unfaithful-----Но аз знам,че той знае,че не съм му вярна And it kills him inside-----И го съсипва това,че To know that I am happy-----Съм щастлива With some other guy-----С някакво друго момче I can see him dyin'-----Виждам го как загива Припев: I don't wanna do this anymore-----Не искам повече да правя това I don't wanna be the reason why-----Не искам аз да съм причината Everytime I walk out the door-----Всеки път когато излизам I see him die a little more inside-----Виждам как той постепенно умира I don't wanna hurt him anymore-----Не искам повече да го наранявам I don't wanna take away his life-----Не искам да отнемам живота му I don't wanna be...-----Не искам да бъда A murderer-----Убийца I feel it in the air-----Усещам го във въздуха As I'm doin' my hair-----Докато оправям косата си Preparing for another date-----Готвейки се да отида на среща A kiss upon my cheek-----Той ме целува по бузата As he reluctantly-----И сякаш насила Asks if im gonna be out late-----Ме пита,дали ще закъснея I say I won't be long-----А аз казвам „не“ Just hangin' with the girls-----Само ще се размотавам с момичетата A lie I didn't have to tell-----Лъжа,която не беше необходимо да изричам Because we both know-----Защото и двамата знаем Where I'm about to go-----Къде ще отида And we know it very well-----И го знаем много добре And I know that he knows I'm unfaithful-----Но аз знам,че той знае,че не съм му вярна And it kills him inside-----И го съсипва това,че To know that I am happy-----Съм щастлива With some other guy-----С някакво друго момче I can see him dyin'-----Виждам го как загива Припев х 1 Our love-----Няшата любов His trust-----Неготово доверие I might as well take a gun and put it to his head-----Направо можех да насоча пистолет към главата му Get it over with-----И да сложа край I don't wanna do this-----Не искам да правя това Anymore, ooh ohh, anymore-----Повече,никога повече Припев х 1

Последна промяна на поста преди година
#23 asmodey написа преди 3 години -
отговори
King of Dreams Deep Purple It doesn't matter if I'm right or wrong It really doesn't mean a thing It doesn't matter if you like my song As long as you can hear me sing 'Cause I'm the thorn in every little girl's rose You know I cut but never bleed A shadow in the night, pure delight I can satisfy your every need I'm a real smooth dancer, I'm fantasy man Master of illusion, magic touch in my hand All the stages are empty when I steal the scenes A beggar of love, second hand hero...King of Dreams Don't make a difference what you got It doesn't matter what you lose Don't make a difference if you like it or not Baby I'm gonna change your attitude 'Cause all around me there is mystery and wonder Now can't you see it in my eyes I'll crack the sky, make you feel the thunder You'll never see through my disguise I'm a real smooth dancer, I'm fantasy man Master of illusion, with my sleight of hand All the stages are empty when I steal the scenes A beggar for love, second hand hero... King of Dreams All around, all around Emotional squeeze through again and again I know how to please you, your mind is on the bend Can't you feel the power, surrender in my arms Beyond the witching hour we're travelling on and on I'm a real smooth dancer, I'm fantasy man Master of illusion, magic touch in my hand The stages are empty when I steal the scenes A beggar of love, second hand hero... King of Dreams I'm a real smooth dancer, fantasy man Master of illusion, sleight of hand The stages are empty when I steal the scenes A beggar for love... King of Dreams
Някои кокошки снасят яйца, а други - глупости!
#24 написа преди 3 години -
отговори
Whitesnake - Is this love I should have known better Than to let you go alone, It's times like these I can't make it on my own Wasted days, and sleepless nights And I can't wait to see you again I find I spend my time Waiting on your call, How can I tell you, baby My back's against the wall I need you by my side To tell me it's alright, 'Cos I don't think I can take anymore Is this love that I'm feeling, Is this the love, that I've been searching for Is this love or am I dreaming, This must be love, 'Cos it's really got a hold on me, A hold on me... I can't stop the feeling I've been this way before But, with you I've found the key To open any door I can feel my love for you Growing stronger day by day, An' I can't wait to see you again So I can hold you in my arms Is this love that I'm feeling, Is this the love, that I've been searching for Is this love or am I dreaming, This must be love, 'Cos it's really got a hold on me, A hold on me... Is this love that I'm feeling, Is this the love, that I've been searching for... Is this love or am I dreaming, Is this the love, that I've been searching for...
Ако можех щях да полетя, да се нося бавно, да се разбия с трясък.....
#25 eeyori написа преди 3 години -
отговори
Dony....taq az 6tqh da q Paste-na, ama me izprevari ne6to Eto edni ot nai-cennite pesni za men: Арлина Остригала косата си, ще се превърнеш във начало, от което тръгват три змии - жартиери с нова марка "тяло". Арлина, време е от сън да се събудиш. Арлина, време е на лов за любов сама да тръгнеш. Разкъсай бързо майка си на малки, разтварящи се споменчета бели. Единствено от теб аз искам внимателно да гледаш любовните табели. Красив роман е любовта, но знам, че да четеш ти мразиш. Сложи си черни очила и съвестта си ще запазиш. Дали си истинска, не знам, но това не ме интересува. В живота ми си "суперстар", със теб по-малко се срамувам Студен живот Видях едно дете с крила, отблясък през прозореца. Замахнах с моята ръка, стъклото с крясък се разля. Толкова сам, колкото мога аз в отчуждение плувам натам. Всички сте жаби и аз просто не мога да проговоря езика ви сам. Здравей, здравей, студен живот! Аз ще приема твоя шанс и на ръба застинал бог ще плаче тихо във аванс.

Последна промяна на поста преди година
Твърдят,че между човека и магарето няма разлика-това е несправедливо по отношение на магарето/Марк Твен (Самуел Лангхорн Клемънс) *Още ли вярвам във приказки?Вярвам! ღ Защото без тях този живот не е истински
#26 написа преди 3 години -
отговори
НОВА ГЕНЕРАЦИЯ "Страх 2" Изсъхнал корен е ръката ми когато докосва лицето ти. Страх се казваш по пътя ми, страх се казваш в очите ми. Страх ме е когато нямам сили да летя. Страх ме е да бъда сам във подлата игра. Празен поглед приятелски иска теб в ръката си. Страх ме е от себе си когато загубя мечтите си.
#27 sa4kov написа преди 3 години -
отговори
Sting - Shape of My Heart He deals the cards as a meditation And those he plays never suspect He doesnt play for the money he wins He doesnt play for the respect He deals the cards to find the answer The sacred geometry of chance The hidden law of probable outcome The numbers lead a dance I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But thats not the shape of my heart He may play the jack of diamonds He may lay the queen of spades He may conceal a king in his hand While the memory of it fades I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But thats not the shape of my heart Thats not the shape, the shape of my heart And if I told you that I loved you Youd maybe think theres something wrong Im not a man of too many faces The mask I wear is one Those who speak know nothing And find out to their cost Like those who curse their luck in too many places And those who smile are lost I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But thats not the shape of my heart Thats not the shape of my heart
Дограмата ми хлопа !
#28 eeyori написа преди 3 години -
отговори
U2: With or Without You See the stone set in your eyes See the thorn twist in your side I wait for you Sleight of hand and twist of fate On a bed of nails she makes me wait And I wait without you With or without you With or without you Through the storm we reach the shore You give it all but I want more And Im waiting for you With or without you With or without you I cant live With or without you And you give yourself away And you give yourself away And you give And you give And you give yourself away My hands are tied My body bruised, shes got me with Nothing to win and Nothing left to lose And you give yourself away And you give yourself away And you give And you give And you give yourself away With or without you With or without you I cant live With or without you With or without you With or without you I cant live With or without you With or without you
#29 написа преди 3 години -
отговори
КОНТРОЛ Не умирахме от щастие Ако имам това нещастие да доживея чак до пенсия ще разкажа своите спомени въпреки, че няма полза от това Живяхме си доста добре подбрани във общата яма всички събрани Тигри, зайци, кокошки, коне различни породи жени и мъже По малко живяхме по малко крадяхме по малко спестявахме по малко купувахме Не, не, не умирахме от щастие (х4) Гледахме различните по форма и по цвят облаци носени от различни по посока и по сила ветрове И ставахме всички ветропоказатели еднакви по форма и еднакви по цвят Не, не, не умирахме от щастие (х4) Стига вече празни думи писна ми и от любов в истината аз не вярвам и за подвизи не съм готов предъвкваме стари, плоски клишета с дъх неприятен, на чужди уста имаме пътища, имаме цели но само във къщи, сме силни и смели и смели... много смели... Ниски, високи всички сме еднакви слаби, дебели всички сме еднакви хитри или умни всички или умни смели и страхливи всички сме еднакви ДА!
#30 написа преди 3 години -
отговори
Здравей. Навярно ти е криво, че напоследък разредих писмата. Но дните ми се оцветиха в сиво. Така стоят нещата. Събрах се със жена. Нямам друго освен наивната усмивка на децата, останали при моята съпруга. Така стоят нещата. Да пиша, че ми липсваш е излишно. Един път седмично при теб с колата във мислите си ще пристигам скрито. Така стоят нещата. И жалко е, че често сме безсилни срещу превратностите на съдбата. А мислим, че сме зрели и стабилни. Така стоят нещата. Не ме кори - животът ни разделя. След мен ще дойде втори, трети… И пак ще имаш любовта в неделя. Последно сбогом, Петър
1 2 34 5 ... 38 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.