Текстове на любими песни...
#1 sa4kov написа преди 3 години -
отговори
Lenny kravitz - Believe in me where's the love we had? when did it go bad? or am I just insecure? I give all I can baby I'm your man tell me what we're in this for remind me chorus I can't go on I know not what to do my heart is worn I feel as if I'm through please believe in me 'cause what I need is for you to believe in me countless sleepless nights never ending fights try to make your dreams come true I will sacrifice to find paradise but I need to know that you're behind me chorus I can't go on I know not what to do my heart is worn I feel as if I'm through please believe in me 'cause what I need is for you to believe in me
Дограмата ми хлопа !
#2 tingobingo написа преди 3 години -
отговори
Massari - Real Love Chorus Girl)Girl, im going out of my mind(mind) and even though i dont really know you(you) and plus im feeling im running out of time im waiting for the moment i can show you(show you) and baby girl i want u to know, im watching you go ,im watching you pass me by its real love that that you dont know about... Baby i was there all alone.. when you'd be doing things i would watch you i'd picture you and me all alone .. im wishing you was someone i can talk to i gotta get you out of my head but baby girl i gotta see you once again(again) its real love that you dont know about.. Chorus its real love that that you dont know about... Every now and now i go to sleep, i couldn't stop dreaming about you your love is got me feeling kinda weak.. i really cant see me without you and now u're running around in my head im never gonna let you slip away again(again) its real love that that you dont know about... Every now and then when i watch you... i wish that i could tell you that i want you if i can have the chance to talk with to you.. if i get up the chance to walk with you then i would stop holding it in ..and never have to go through this again (again) its real love that you dont know about.. Chorus its real love that that you dont know about... Today when i saw you alone... i knew had to come up and approach you coz girl i really gotta let you know ...all about the things you made me go through and now she looking at me in the eye and now you get me open and now you dreaming again(again) its real love that that you dont know about... Every now and then when i watch you... i wish that i could tell you that i want you if i can have the chance to talk to with you.. if i get up the chance to walk with you then i would stop holding it in and never have to go through this again (again) its real love that you dont know about.. Chorus its real love that you dont know about.. You're the one that i wanna know thatti can take it from me nononoo even thought i dont really know you.. i gotta lotta love i wanna show you and youd be right there infront of me.. i see you passing infront of me nonono girl i need ur love ...baby i need ur love
бъди ПИЧ, пиши на кирилица...!!!
#3 manol_l написа преди 3 години -
отговори
Зелени и кафяви, четири тъжни очи гледат се дълго, по–дълго от един миг. Кафяви и зелени, четири тъжни очи, гледат се нежно, по–нежно от детски мечти. За се срещнем когато трябва и да прошепнем че няма как да спрем любовта. За да се скрием от стари рани и да открием че няма как да спрем любовта любовта... Зелени и кафяви, четири тъжни очи разменят света си така неусетно почти Кафяви и зелени, четири тъжни очи заспиват така неусетно сами. За да се срещнем когато трябва и да прошепнем, че няма как да спрем любовта, за да се скрием от стари рани, и да открием че няма как да спрем любовта. Във дълбоки води влюбени аз и ти се потапяме без да питаме защо. Маите и твоите очи сливат се със звезди и блестят във нощта... дълго За да се срещнем, когато трябва и да прошепнем, че няма как да спрем любовта, за да се скрием от стари рани, и да открием, че няма как да спрем любовта. За да се срещнем, когато трябва и да прошепнем, че няма как да спрем любовта, за да се скрием от стари рани, и да открием, че няма как да спрем любовта.
#4 sa4kov написа преди 3 години -
отговори
Viktoria Tolstoy - For Your Love Like a hero on a poster on the wall One look and I started to fall A free falling heart bounced inside And landed in the fountain of your eyes For your love, I commend Heart and soul in your hands There is no sacrifice I do it all for your love For your love I would change Or if you wish, stay the same There is no sacrifice I do it all for your love I made myself a promise long ago Love is making too many fools And I will never be one of them If you want me take me as I am For your love, I commend Heart and soul in your hands There is no sacrifice I do it all for your love For your love I would change Or if you wish, stay the same There is no sacrifice I do it all for your love For your love… For your love… горещо го препоръчвам това парче....

Последна промяна на поста преди година
Дограмата ми хлопа !
#5 LLmarinen написа преди 3 години -
отговори
Темата е добра моля не я разваляйте със спам Качвайте само текстове на песни
"Тук сме за да ви помагаме" Умният човек може смело да поправи своите грешки.Глупавият не смее дори да признае своите недостатъци.Съди себе си така, както съдиш другите. Прощавай на другите така, както прощаваш на себе си.
#6 написа преди 3 години -
отговори
Един приятел Под звездите повървях, разни чудеса видях - искаш ли да си ги разделим? Мъничко любов събрах, малко болка, малко смях - искаш ли да си ги разделим? Искаш ли да оставя тук нещо и от мен? Горе бях и долу бях, сто живота изживях - искаш ли да си ги разменим? Вече много тайни знам, други - ти открил си сам, искаш ли да си ги разменим? Искаш ли да оставя тук нещо и от мен? Припев: Остане ли ми тук един приятел и моето сърце остава тук! Остане ли ми тук един приятел, ще остане тук и моето сърце! Пазя всеки миг щастлив, имам хиляди мечти - искаш ли да ти ги подаря? Всеки изгрев, всеки ден, всяко слънце пазя в мен - искаш ли да ти ги подаря? Искаш ли да оставя тук нещо и от мен? трий трий
#7 написа преди 3 години -
отговори
ай една чалгарийка ! поне друга не намерих ! ПРЕСЛАВА Обичам те 1. Съдбата своя не разбирам. Защо когато си отивам, повикаш ли ме аз се спирам? И пак към тебе вървя и идвам сама! 2. Защо когато теб те няма, живота е една измама? Но щом поискаш да сме двама аз пак към тебе вървя и идвам сама. Пр. Обичам те крещи без глас душата! Обичам те такъв, какъвто си! Обичам те със обич прокълната, такава обич винаги горчи. Обичам те крещи без глас душата! Обичам те такъв, какъвто си! Обичам те със обич прокълната, такава обич винаги горчи. 3. И знаеш ли, че ме влудяваш? Любов и болка ми даряваш. Дали отнемаш или даваш, аз пак към тебе вървя и идвам сама ! 4. Защо когато теб те няма, живота е една измама? Но щом поискаш да сме двама аз пак към тебе вървя и идвам сама. Пр. Обичам те крещи без глас душата! Обичам те такъв, какъвто си! Обичам те със обич прокълната, такава обич винаги горчи. Обичам те крещи без глас душата! Обичам те такъв, какъвто си! Обичам те със обич прокълната, такава обич винаги горчи. Обичам те крещи без глас душата! Обичам те такъв, какъвто си! Обичам те със обич прокълната, такава обич винаги горчи. Обичам те крещи без глас душата! Обичам те такъв, какъвто си! Обичам те със обич прокълната, такава обич винаги горчи.
#8 написа преди 3 години -
отговори
Бедните не могат да скачат Скачах срещу бодливата тел на не свободата, а не да скачам в името на надеждата Скачах по обеждение и по зададен сигнал, наскачах се, бедните вече не могат да скачат. Гледам те и се мисля: абе ти не се ли заседя много. (ма нешто оплакваш ли се сега) Хей ти, който си на небето, говоря ти аз съм на гнева детето Реши че си бог, а забравен от бога грешка голяма и без тебе мога. Искам простор ти ме водиш към няма. (под камината място за втори няма, няма) Много друса със тебе живота така че навън (навън, навън, навън) (сам ще си бъдя пилота). Припев: Нема начин скачай, Нема начин скачай (скачай, скачай, скачай) мога да ти помогна, Нема начин скачай, Нема начин скачай. Thank you people (4) Плащаш с илюзий. Що да ти бачкам Слагам край, край, край обявявам ти стачка Време дошло е за голяма рокада aз летя ти пък трябва да... падаш. Ти си човече и от тебе ми писна, (парашутиства кво чакваш - увисвай!) Вихър съм аз лесно ще те отвея трябва да бързам. Немам време да живея. Припев:... С тебе двама сме в различни посоки лошо падаш като си бил високо чакам скока и прокливаш късмета аз съм слънце, ти хареевата комета Свръх товар ти не си им потребен, буклук си с тебе малко ще разтребя Бъди десанчик в моята авияция скачай, пробвай как е земната гравитация. Док забавя, но не забравя! В днешно време, когато всеки говори, а никой не казва нищо музиклната индустрия се превърна в една шибана помийна яма... кучко! I-ви куплет: Негодника е тука, треси си гъзъ! От къде съм…?! Пз! Пазарджик - градът на ЗВМИ клана. Само за миг аз се опитвам да хвана вълната, карайки всяка сладка лейди в страната, да си вдига ръцете… и от време на време краката. Главата ми е пълна с проекти и няма да спра да хвърлям бомбите и да те треса. Не ми късай нервите аз съм гадна порода, ако искаш всичко да е наред - Падни на пода! Завода за мечти затвори врати, тук съм да прибера шибаните ти пари, а в замяна няма да получиш нищо освен малко теми за разсъждение за мен… Хюстън, чуваш ли ме… няма проблем. Припев: Когато аз съм тука - треси се, ако не ме харесваш - еби се, когато кажа нещо го правя… Защото Док забавя, но не забравя!!! II-ви куплет: Ден след ден и нощ след нощ в бедност и разкош, аз ще бъда добър, ще бъда и лош, в мрак и светлина, по въздух, земя и вода аз ще вървя в огън и лед, назад и напред, по пътя, който сам съм избрал, ако съм праведен запази ме цял, ако греша отче наш - прибери ме, но остави чисто моето име, защото аз не съм клоуна от Варна, философията ми не е толкова елементарна, не съм и от 4-те зелени гъбки, аз съм себе си и ходя по моите стъпки… Всичко, което правя го правя мислейки, всичко, което правя ме прави истински, така че ако не си с мен забрави, но аз няма да те забравя…Помни! Припев: III-ти куплет: Бизнесът си е бизнес, а музиката изкуство, а всяко изкуство има нужда от чувство, защото ако не чувстваш нещата в сърцето си ти си просто никой където и да си… Римите са ти слаби, който и да ги прави, когато не отговарят на собствените ти нрави играеш ролята си според сценария на рап индустрията в България и всички дето се правят на тарикати и от изток, и от запад - да зяпат, да го лапат от мен и да ги боли, ще ви го кажа както подобава на жени… Ако знаеш как се прави, а се правиш на щура. По-добре - замълчи. Ако мислиш да говориш и да ме държиш за кура. По-добре - замълчи.

#9 написа преди 3 години -
отговори
Sade - Cherish the day You're ruling the way that I move And I breathe your air You only can rescue me This is my prayer If you were mine If you were mine I wouldn't want to go to heaven I cherish the day I won't go astray I won't be afraid You won't catch me running You're ruling the way that I move You take my air You show me how deep love can be

#10 написа преди 3 години -
отговори
Pearl Jam-Black Hey...oooh... Sheets of empty canvas, untouched sheets of clay Were laid spread out before me as her body once did All five horizons revolved around her soul As the earth to the sun Now the air I tasted and breathed has taken a turn Ooh, and all I taught her was everything Ooh, I know she gave me all that she wore And now my bitter hands chafe beneath the clouds Of what was everything? Oh, the pictures have all been washed in black, tattooed Everything... I take a walk outside I'm surrounded by some kids at play I can feel their laughter, so why do I sear Oh, and twisted thoughts that spin round my head I'm spinning, oh, I'm spinning How quick the sun can, drop away And now my bitter hands cradle broken glass Of what was everything All the pictures have all been washed in black, tattooed everything... All the love gone bad turned my world to black Tattooed all I see, all that I am, all I will be...yeah... Uh huh...uh huh...ooh... I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why Can't it be, can't it be mine Massive Attack-Teardrop Love, love is a verb Love is a doing word Fearless on my breath Gentle impulsions Shakes me makes me lighter Fearless on my breath Teardrop on the fire Fearless on my breath Nine, night of matter Black flowers blossom Fearless on my breath Black flowers blossom Fearless on my breath Teardrop on the fire Fearless on my... Water is my eye Most faithful mirror Fearless on my breath Teardrop on the fire of a confession Fearless on my breath Most faithful mirror Fearless on my breath Teardrop on the fire Fearless on my breath You're stumbling in the dark You're stumbling in the dark

12 3 4 5 ... 38 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.