....на лафче
|
отговори
|
|||
добре де кво те впечатли, че коня чудесно си е влязъл в ролята ли?
простотата ще спаси света, мхм
|
||||
|
отговори
|
|||
...бих ти отговорил, ако си гледал филма останалото е безпредметно ...
Аз бях тук.....
|
||||
|
отговори
|
|||
Като се вземе предвид, че Стивън Спилбърг е режисьора, естествено и филма ще е добър.
Всяко задължително нещо,преди секса...ще превърне секса,в задължение.
|
||||
|
отговори
|
|||
...аз не гледам филми скъпа или не зная кой си визирах друго, но то е тънка материя а тук е тъмнина...
Аз бях тук.....
|
||||
|
отговори
|
|||
не знаех че темата е само за гледалите филма... и какво излезе: теглете, гледайте и утре ще обсъждаме?
|
||||
|
отговори
|
|||
Може би имаш предвид, че чувствата са тези, които ни отличават от животните. Но ако се огледаме ще забележим, че дори животните крият в себе си повече нежност и отдаденост от нас – хората.
Всяко задължително нещо,преди секса...ще превърне секса,в задължение.
|
||||
|
отговори
|
|||
...виж а не си падам по киното, тоест не съм киноман и не свалям филми по ред причини предполагах ,че сте го гледали ....а от това дори и да си го гледал, във филма са докоснати много лични неща м/у коня и човека при ненормални условия...
Аз бях тук.....
|
||||
|
отговори
|
|||
имаме типичен пример - juvotnu Toro, кончето ми е любимо животно и ще гледам филма, но ти нищо съществено не казваш за филма, коня или какво те е впечатлило. не искам рецензия на филма, кажи кой момент те накара да пуснеш темата
|
||||
|
отговори
|
|||
|
...филма е уникален за мен, не съм попадал на подобно нещо и блидкочи не гледам, напротив, доста съм критичен ...
Аз бях тук.....
|
||||
|
отговори
|
|||
анален класик
|
||||
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.
произведено в Пловдив