....на лафче
|
отговори
|
|||
тоя филм съм с усещането, че съм го гледал вече... иначе сигурно не е лош де.
анален класик
|
||||
|
отговори
|
|||
Само 'нежният' пол ще си мислят... Аз яздя само,без да мисля ...
Do not call if not you have pushed the bell !
Цицата и самозадоволяването са готино нещо, обаче чрез ебането човек се запознава с хора...
|
||||
|
отговори
|
|||
ние тук говорим за истински жени, а ти за коне?! Кой е в грешка?
МЕРЦЕДЕСА НА ФИНАНСОВИТЕ ГЛОБАЛНИ ОПЕРАЦИИ В БЪЛГАРИЯ! www.globalmarkets.bg
АКО НЯКОГА СЕ НАЛОЖИ ДА ИМАМЕ НАДГРОБЕН КАМЪК, НА НЕГО ИСКАМЕ САМО ДА ПИШЕ "НИЕ ПРАВИМ ХОРАТА ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМИ"! Павел Кочалка
|
||||
|
отговори
|
|||
...сигурен съм, че не си го пропуснал а дали си го гледал, това не зная, пък какво си разбрал, вече е тайна за всички.. ....нежен пол няма, тук всичко е войска дори не си помисляй да обърнеш гръб !
Аз бях тук.....
|
||||
|
отговори
|
|||
като казваш ние
Моят свят е морето-на сушата се давя!
|
||||
|
отговори
|
|||
...ти изобщо нямаш чувство за ситуация метода с дебелата греда и фино въже е опция за всеки намаан оптимист...
Аз бях тук.....
|
||||
|
отговори
|
|||
имах предвид, че по анотациите дето четох и ми е все едно познат... както всички други протяжно-драматични филми за войната с разни философски размисли в тях. не знам де, ще видим - определено ще се гледа, ама в момента точно не съм в настроение за такъв филм.
анален класик
|
||||
|
отговори
|
|||
...сега те разбрах подробно допуснах, че си го гледал ... заложили са на стикован сюжет в реално време ... а ролята на коня е прекрасна ... стига да те влече
Аз бях тук.....
|
||||
|
отговори
|
|||
Гледах трейлъра току що, изглежда интересен. Мерси за инфото.
"Условията и времената се променят и човек трябва да се променя с тях. Човешката природа не се променя и това е причината за повторяемостта на историята на цикли."
W.D.G.
|
||||
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.
произведено в Пловдив