мъжете и половинките им
обичат да ги показват(5 гласа)
38%
не говорят за тях(0 глас)
0%
предпочитат да ги скрият(3 гласа)
23%
ревнуват ги от приятели(1 глас)
8%
айде бе спри да послъгваш(4 гласа)
31%
#61 Chikotet написа преди 3 месеца - 91.60.249.xxx
отговори
В отговор на #60 (ole_ole)
виж коментара
сея знайш що е кризата с паламарки у форума

ората имат желание... ма нема как
нема двойки... нема тройки... има само 25 годишни бройки:))) http://www.vbox7.com/play:ccd8ba6e
#62 Vorrei написа преди 3 месеца - 78.90.223.xxx
отговори
ако приличат на теб..
предпочитат да ги скрият
ஜ۩۞۩ஜ*¸.·´¯`·.´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>Бог да ви пази от мен!!!!! На прав път си, но той е дълъг...................
#63 arogans написа преди 3 месеца - 79.100.42.xxx
отговори
Много зависи мъжете как приемат половинките си ,ако действително са със сериозни намерения смятам ,че едва ли ще има мъж ,който ще тръби дори и на приятелите си -кое,как защо...
Ако е просто авантюра доста от нас обичат да се хвалят,което лично според мен е признак на комплекс
#64 Dangerous_woman написа преди 3 месеца - 188.127.94.xxx
отговори
В отговор на #62 (Vorrei)
виж коментара
айде бе спри да послъгваш
Only God Can Judge Me..!!!
#65 neli_bg написа преди 3 месеца - 87.120.190.xxx
отговори
Не може да има точен отговор, защото семейството преминава през различни етапи. Бих отговорила за себе си, как мъжът ми се отнасяше:
- първите 5 години ме боготвореше, фукаше се с умната си жена и ... ме ревнуваше
- следващите 5 години се чудеше как ще живее цял живот с мен
- третата петилетка вече се примери и разбра, че да има семейство - той ще носи парите, а аз ще дърпам конците
- четвъртата петилетка - аз бях вече даденост-като секция....минаваш през стаята и не я забелязваш, разговорите са само за сметки, деца, училище
- петата петилетка - всеки си има отделна стая, пространство, територия, телевизор, компютър.... и никой на никого не пречи. Всеки се забавлява както намери за добре , но за пред хората сме идеалното семейство!
Илюзия - истинска!
Повечето семейства със семеен живот над 20 год. живеят по този начин, но...не си го признават!
Хубава вечер на всички!!!
айде бе спри да послъгваш
#66 Lara_Croftt написа преди 3 месеца - 95.42.23.xxx
отговори
В отговор на #1 (momi4e79)
виж коментара
И аз години наред си въобразявах, че само жените се събират да оклюкарят мъжете, но това изобщо не било така. Ние се върнахме от чужбина май единствено, за да може моя ежемесечно да си седи с аверите и да приема съболезновянията им - живи да ги ожалиш ако се заслушаш или хеле им се вържеш

Присъствието си в сайта също дължа на тях - лека грешка в мейловете и се оказа, че всичките си имали рег тук, че и на нашичкия направили профел - кретеноиди кой от кой по-квадратни
обичат да ги показват
1 ...3 4 5 6 7 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.