А.С.Т.А. на форумно ниво...
#1 Speyburn написа преди 3 месеца - 89.215.76.xxx
отговори
А.С.Т.А. е една много лоша работа, като цяло. Няма две мнения, но...трябва да се приложи и на форумно ниво...

1. Трябва да се защитят авторските правата на лелките и техните снимки! Всички крайници да бъдат заличени! Може някой да ги свали и да се възползва от тях неправомерно и най-вече безплатно...в крайна сметка, пълно е с герантофили и некрофили по тези форуми!
2. Да се забрани личния чат между хора с регистрации във форума за да не си прехвърлят нелегално файлове! Това ще спомогне и за това да не си обменят мисли, което ще доведе до спирането на трансфера на тонове безсмислици и емотиконки... има реален шанс от отрезвяване(но, и минимален)..
3. Да се забрани копи/пейста. Освен, че това ще съхрани авторските права на редица изпълнители, актьори и медии, ще доведе до пълното обезсмисляне на някои профили, вече и в собствените им очи!
4. Да се забранят анкетите. Ще питате, какво общо има това с цялата работа с А.С.Т.А. Ще Ви кажа. Нищо, ама покрай другите неща, няма да е лошо, ако мине. Ще има 20% по-малко тъпотия.
5. Да се забрани копирането на селския писмен изказ на Тъ*ия. Нарушават му правата! Освен това, го правят популярен, почти колкото мен, а той им се смее на нескопосаните резултати, колкото и да не го осъзнават...
6. И накрая, но не и на последно място- да се спре овчекупието сред форумците, че при следващите избери ще си изберем кон и ще направим сенат, за да има къде да го вкараме.

За останалите 0.56%:

http://www.youtube.com...
#2 NADEMA написа преди 3 месеца - 89.215.56.xxx
отговори
и ще умре сайта
Сядам си на задника само ако намеря свободно, чисто и удобно място.
#3 Toro_bravo написа преди 3 месеца - 188.77.193.xxx
отговори
...никоя майка не е толкова лоша, колкото я описват първокласниците
Аз бях тук.....
#4 PRINC_KUR написа преди 3 месеца - 46.232.155.xxx
отговори
Сам ли го измисли ве товарач?
•°*"˜¯`´¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•
#5 написа преди 3 месеца - 89.215.82.xxx
отговори
"Едно от може би най-ужасяващите неща е да се събудите сутрин и да осъзнаете, че крадци са обрали дома ви, докато спите. Разхождали са се, тършували са и са ви наблюдавали на един дъх разстояние....
Да бъдеш цвете е сериозна отговорност...
#6 bOPKO_OTBOPKO написа преди 3 месеца - 46.238.12.xxx
отговори
още по-лошото е че на 15 март че спрат и фесбуко АСТАлявиста бейбе

Последна промяна на поста преди 3 месеца
╬═╬╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ AЗ СЪМ СПАМЕР, МНЕНИЕТО МИ МОЖЕТЕ ДА ГО ПОЛУЧИТЕ ИЗВЪН ФОРОМО!!! БОРКО - ЗАСЛУЖАВА СИ - Girl look at that body, I work out! ګۓ змии да не ми пишат!
#7 iv_asenov написа преди 3 месеца - 212.233.198.xxx
отговори
В отговор на #2 (NADEMA)
виж коментара
мигар го изчете целото
Това, което не те убива, не те прави по-силен...........Ебава ти майката направо!
#8 ZANIKOI написа преди 3 месеца - 87.97.254.xxx
отговори
за някой неща си прав че стана (ви бокс)тука
Моят свят е морето-на сушата се давя!
#9 Toro_bravo написа преди 3 месеца - 188.77.193.xxx
отговори
...темата не е лоша ! дайте да се надписваме
Аз бях тук.....
#10 Orgazmen_expert написа преди 3 месеца - 84.55.117.xxx
отговори
По-добре S.O.P.A.
Човек, който постоянно коментира всичко и всеки в интернет = онлайнО
12 3 4 5 ... 7 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.