чуденка си имам аз
#1 valia007 написа преди 3 месеца - 77.85.8.xxx
отговори
Чудя се значи много сериозно за фетиша към нещо толкова просто, но и толкова секси като униформите де. Сигурна съм почти няма мъж, който да не си е представял поне веднъж в живота си секс с медицинска сестра, или полицайка например. Както и жена, която да не си е мечтала за секс с водопроводчик например, или полицай. Та чуденката ми е следната, за повечето жени това е оправдано и съвсем лесно обяснимо, но защо по дяволите повечето мъже изпадат в някакви противоречиви ситуации на 100%. Например секс с медицинска сестра, при положение, че само ако я видят на живо и недай боже със спринцовка и игла в ръка, лекичко приближаваща към тях то повечето полудяват, но от шубе, а не от възбуда . Същото е и с полицайката например, ако ги сгащи да правят нещо и им тресне едно актче например, отнася благословии до 9то коляно. Та на кратко моля обяснете ми, фетиша само към униформата като такава ли е, или не разбирам нещо от цялата ситуация
Всяка победа си има своята цена,стига да си готов да я платиш.
#2 написа преди 3 месеца - 89.215.99.xxx
отговори
ми не съм си мечтал.
анален класик
#3 valia007 написа преди 3 месеца - 77.85.8.xxx
отговори
В отговор на #2 (juvotnu)
виж коментара
стига, поне веднъж си, с каквато и да е униформена жена, недей лъга, може да не е от изброените, но е имало такава фантазия, убедена съм
#4 написа преди 3 месеца - 89.215.99.xxx
отговори
епа не съм.
анален класик
#5 написа преди 3 месеца - 130.204.207.xxx
отговори
В отговор на #1 (valia007)
виж коментара
Фетиш е,когато си го представяш.След като вече бях с униформени...без спринцовки,белезници и тем подобни атрибути смущаващи ситуацията...
Do not call if not you have pushed the bell ! Цицата и самозадоволяването са готино нещо, обаче чрез ебането човек се запознава с хора...
#6 fib4o написа преди 3 месеца - 93.183.181.xxx
отговори
ми ... тукашните кат зема да си ги представям вав униформа се валентина терешкова мий идва наум
генератор за тъпи постове и теми
#7 написа преди 3 месеца - 46.47.114.xxx
отговори
това ли е фетиш
#8 valia007 написа преди 3 месеца - 77.85.8.xxx
отговори
В отговор на #5 (SEXI_60)
виж коментара
е случи какво .....
#6 fib4o

уфффффф не само тукашните, като цяло питам
#9 написа преди 3 месеца - 130.204.207.xxx
отговори
В отговор на #8 (valia007)
виж коментара
след като вече бях...не ми е фетиш...това с униформите не бих казал,че е етиш ил нещо подобно...
Та единственото което може да се махне от дежурен лекар е дежурна мед сестра
Do not call if not you have pushed the bell ! Цицата и самозадоволяването са готино нещо, обаче чрез ебането човек се запознава с хора...
#10 ZANIKOI написа преди 3 месеца - 87.97.254.xxx
отговори
В отговор на #4 (juvotnu)
виж коментара
признай си па ти ве
Моят свят е морето-на сушата се давя!
12 3 4 5 ... 13 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.