Лошия, злия и гадното копеле
Джак Никълсън в Батман(0 глас)
0%
Тобин Бел в Убийствен пъзел(2 гласа)
11%
Антъни Хопкинс в Ханибал(14 гласа)
78%
Крисчън Бейл в Американски психар(0 глас)
0%
Дейвид Проуз в Междузвездни войни(2 гласа)
11%
#91 anilundkvist написа преди 3 месеца - 87.50.84.xxx
отговори
В отговор на #84 (sinijakit)
виж коментара
и аз обичам...даже напоследък повече документални гледам, отколкото игрални...но в темата се засяга актьорско майсторство така че няма никакво значение героя измислен ли е или не когато е пресъздаден убедително чрез майсторска игра...всеки с мнението си-аз просто исках да кажа тва
#92 trepa4_d написа преди 3 месеца - 95.42.40.xxx
отговори
#90 we_care_a_lot изключително много, понеже няма как да се поправиш
#91 anilundkvist най-сетне един разбрал какво имам предвид....
Дейвид Проуз в Междузвездни войни
girls...if a guy tells you he loves you more than rock and roll....fucking marry him:)))
#93 we_care_a_lot написа преди 3 месеца - 82.137.119.xxx
отговори
В отговор на #92 (trepa4_d)
виж коментара
Оооо, винаги има как. Не съм поискал...
#94 trepa4_d написа преди 3 месеца - 95.42.40.xxx
отговори
В отговор на #93 (we_care_a_lot)
виж коментара
Тихо пак ли се мъчиш да се обърнеш наопаки
girls...if a guy tells you he loves you more than rock and roll....fucking marry him:)))
#95 anilundkvist написа преди 3 месеца - 87.50.84.xxx
отговори
В отговор на #92 (trepa4_d)
виж коментара
крайно време беше един поне..
#96 fib4o написа преди 3 месеца - 93.183.181.xxx
отговори
ас ... вав форома
генератор за тъпи постове и теми
#97 sinijakit написа преди 3 месеца - 213.226.63.xxx
отговори
В отговор на #91 (anilundkvist)
виж коментара
Съгласен съм,но има и игрален филм за Чикатило!А за Трепачето ще кажа(понеже тя не гледа руски филми)реплика от един руски филм за Чечня-казана от един чечнски полеви командир,към руския полковник-
-Сега полковник,аз ще отрежа главата на твоя лейтенант и ще ти я пратя!След което даваха документални кадри вмъкнати в игралния филм,как на един руски офицер действително му режат главата!Закачиха я на учебна граната и я изстреляха по посока на руските части!Моите препоръки-Трепаче не се захласвай само по филмите на чичо сам и в Европа и Русия има качественни екшъни и драми!
Националист-това е нормалното ми агрегатно състояние!-Николай Хайтов.
#98 we_care_a_lot написа преди 3 месеца - 82.137.119.xxx
отговори
В отговор на #94 (trepa4_d)
виж коментара
Забелязал съм, че накъдет и да се обърна, задникът ми все си е отзад
#99 LeCharmant написа преди 3 месеца - 87.126.214.xxx
отговори
В отговор на #91 (anilundkvist)
виж коментара
Добре де, разбирам, но за каква актьорска игра може да става дума в ролята на Дарт Вейдър ?!?!? Там няма нито физиономия, нито актьорски глас, нито интонация или дори движение на тялото? Какво актьорско присъствие може да има една стоманена маска? Само на мен ли този спор ми изглежда толкова абсурден? Вече ви дадох много по-реалния пример с играта на актьора Бруно Ганц в немския филм за последните дни на 3-ия Райх - реални персонажи и добре документирани исторически събития, възстановени по спомените на една секретарка, която ги е документирала в детайли. Ето ви един напълно реален злодей, на чиято съвест тежи смъртта на милиони... За какво сравнение изобщо може да става дума с някакво измислено холивудско "злодейче" с машинен глас и светлинен меч в ръка? Детски приказки...
Ex lingua stulta veniunt incommode multa. Да превърнем борбата с невежеството в наше любимо хоби! ;)
1 ...6 7 8 9 10 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.