Гъзарията има ли почивен ден? ;)
има(0 глас)
0%
няма(5 гласа)
100%
#1 LeCharmant написа преди 3 месеца - 46.10.51.xxx
отговори
Ако щете вярвайте, но при вчерашния студ и сняг видях на улицата една 17-ина годишна хлапачка с късо якенце и гол кръст (?!?)... Предишните дни, когато беше по-студено съм виждал и други такива фрапантни случаи, дори младежи и девойки по тениски, пуловерчета и полусезонни якенца... брррр... "От студ умри, гъзар бъди..." За момчетата не знам, но тези екзотични случаи ме наведоха на доста неласкателни мисли за женската гъзария в частност. В какво сте виждали да се проявява най-често и защо? С токчета и гол кръст в снега е най-малкото, но дори и това оставя тягостното чувство, че тези, които я проявяват не са съвсем у ред под шапките си, ако си носят шапките при минусовите температури, де... Какво означава за вас женската гъзария и с какво я свързвате най-често. Какво е гъзария според теб най-общо и по какво се отличава мъжката от женската? Какви случаи сте виждали? Споделете...
Ex lingua stulta veniunt incommode multa. Да превърнем борбата с невежеството в наше любимо хоби! ;)
#2 написа преди 3 месеца - 46.35.172.xxx
отговори
днес не ти върви с темите
лягай си
#3 GrozdeKiselo написа преди 3 месеца - 94.155.144.xxx
отговори
Това не е женска гъзария, което описваш, това е кифленска такава. Никоя нормална жена няма да тръгне по подобен начин, дори и да е от колата до вратата.
"Сексът е много повече от ритмично пулсиране на две тела в потната тишина. Често започва с прегръдка и страстна целувка, друг път с плахо докосване на ръцете. Но без значение дали е бавен или бърз, подготвен или непредвиден, важното е да има взаимност. И
#4 написа преди 3 месеца - 46.47.96.xxx
отговори
Ми аз видЕх една женска лятото у най- голямата жега с тенджера на главата, ама не знам дали Гъзария беше това
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!
#5 trydna_rabota написа преди 3 месеца - 212.25.57.xxx
отговори
що да не се гъзарея като само с коли се разкарвам, има климатик вътре...
няма
Времето за никъде не бърза...а само чака челен удар с настоящето!
#6 написа преди 3 месеца - 46.47.114.xxx
отговори
незнаммммммм
#7 GrozdeKiselo написа преди 3 месеца - 94.155.144.xxx
отговори
що ли има нещо очаквано, като отговор тук
"Сексът е много повече от ритмично пулсиране на две тела в потната тишина. Често започва с прегръдка и страстна целувка, друг път с плахо докосване на ръцете. Но без значение дали е бавен или бърз, подготвен или непредвиден, важното е да има взаимност. И
#8 blackpearl_ написа преди 3 месеца - 87.120.149.xxx
отговори
аз мъже не съм видяла май само жени го правят това..по точно момиченца
#9 написа преди 3 месеца - 80.226.24.xxx
отговори
В отговор на #1 (LeCharmant)
виж коментара
Гъзарията топли
няма
#10 KYXATA_KPATYHA написа преди 3 месеца - 78.83.106.xxx
отговори
Гъзарията няма почивен ден.... дай насам един женски задник и гледай!
няма
Четирите гуми возят тялото, двете гуми.... ДУШАТА!
12 3 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.