9 МИНУТИ с най-
#1 MOHAREM написа преди 3 месеца - 84.238.179.xxx
отговори
късметлий ли сте в живота, имали ли сте подобен шанс .......... http://fakti.bg/avto/3...
Никой не е толкова богат , за да откупи миналото си !!!!!!!!!!!!!!!
#2 bOPKO_OTBOPKO написа преди 3 месеца - 46.238.12.xxx
отговори
винаги сам бил касметлия
╬═╬╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ AЗ СЪМ СПАМЕР, МНЕНИЕТО МИ МОЖЕТЕ ДА ГО ПОЛУЧИТЕ ИЗВЪН ФОРОМО!!! БОРКО - ЗАСЛУЖАВА СИ - Girl look at that body, I work out! ګۓ змии да не ми пишат!
#3 написа преди 3 месеца - 130.204.207.xxx
отговори
До сега оцелях и остарях...
Do not call if not you have pushed the bell ! Цицата и самозадоволяването са готино нещо, обаче чрез ебането човек се запознава с хора...
#4 Schwarze_Rose написа преди 3 месеца - 212.5.131.xxx
отговори
веднъж спечелих презерватиф от идна томбола
Дяволът наистина има невероятни цици!
#5 _Dart_ написа преди 3 месеца - 95.168.232.xxx
отговори
В отговор на #4 (Schwarze_Rose)
виж коментара
и си го наду кат детско балонче и зе да си играеш
O sancta simplicitas...
#6 zorlinka написа преди 3 месеца - 78.90.226.xxx
отговори
Да, дано не чуе дяволът! Преди седем години на път за Кулата в Кресна неукрепен товар на тир затисна лек автомобил на поляци.Загинаха... Минута преди това затиснатата кола ни беше изпреварила и ако това не беше станало, нашата кола щеше да е затиснатата...
Всеки идиот има право на интернет! G-точката на жената се намира в края на думата шопинг! Човек се учи, докато е прост! "Няма как да имам първи поглед буквално, без да е налице визията на дадено лице.. "-Наш СтанчУ
#7 raven70 написа преди 3 месеца - 87.126.136.xxx
отговори
В отговор на #6 (zorlinka)
виж коментара
стиска ли здраво кълките тогава и си плю тръ пъти в пазвата и пика на камък
#8 Sun_40 написа преди 3 месеца - 46.10.62.xxx
отговори
В отговор на #6 (zorlinka)
виж коментара
добър късмет, за да си тук и да ни радваш
\\\\\\\\\ Това, което не ни убива, ни прави по-силни //////// цитат: не ми казвай какво да правя, за да не ти кажа къде да вървиш!
#9 zorlinka написа преди 3 месеца - 78.90.226.xxx
отговори
В отговор на #7 (raven70)
виж коментара
ти верно си идиот
Всеки идиот има право на интернет! G-точката на жената се намира в края на думата шопинг! Човек се учи, докато е прост! "Няма как да имам първи поглед буквално, без да е налице визията на дадено лице.. "-Наш СтанчУ
#10 ZANIKOI написа преди 3 месеца - 87.97.254.xxx
отговори
В отговор на #1 (MOHAREM)
виж коментара
да,може да се каже
Моят свят е морето-на сушата се давя!
12 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.