| Лешояди?(21 гласа) 27% |
| Ласкатели?(6 гласа) 8% |
| Не се занимавам с интриганти.(42 гласа) 53% |
| Интригата ми е хоби.(10 гласа) 13% |
|
отговори
|
|||
Една качествена интрига предполага ли, че си разкрепостен сексуално, или си задръстен вербално, пък може и обратното?
Всяко тяло потопено в любов и мечти, измества точно толкова злини, колкото е обемът му.
|
||||
|
отговори
|
|||
Ласкатели? |
||||
|
отговори
|
|||
|
ВицПрезидента иван гетов казвам сега момента в София пълни души опитах пред протеста Народа Събрание за какво АСТА този мен няма изгобщо а браво ние сме, защото поне ще кажа всички знаеш ли че от София което Народа Събрание пред Паметникът на освободителите София а единствено досега Храм-паменик,, Александър Невски-София което на пловдив Паметникът на Хълма на освободителите-пловдив което Паметникът на Св. Гора-Велико Търново а друг паметникът при с. Саранци-Софийско. Не се занимавам с интриганти. |
||||
|
отговори
|
|||
| С егоцентрици е пълно! | ||||
|
отговори
|
|||
| Пълно е с МЕНТЕТА ...,но това май прави впечатление на всички освен на админите ...дето и аз се чудя вече за кв'о ли са тук ...сигурно само за да трият разни теми дето не им изнасят ! | ||||
|
отговори
|
|||
istinata e nqkude tam Интригата ми е хоби.
Въпроси и запитвания към света нямам! Ако стенех достатъчно,едва ли щях да съм в САЙТА
|
||||
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.
Не се занимавам с интриганти.
произведено в Пловдив