Пълно ли е с интриганти ли не?
Лешояди?(21 гласа)
27%
Ласкатели?(6 гласа)
8%
Не се занимавам с интриганти.(42 гласа)
53%
Интригата ми е хоби.(10 гласа)
13%
#231 написа преди 3 месеца - 195.246.241.xxx
отговори
В отговор на #1 (LLmarinen)
виж коментара
Една качествена интрига предполага ли, че си разкрепостен сексуално, или си задръстен вербално, пък може и обратното?

Последна промяна на поста преди 3 месеца
Всяко тяло потопено в любов и мечти, измества точно толкова злини, колкото е обемът му.
#232 parvo_zatishie написа преди 3 месеца - 77.78.11.xxx
отговори
Пълно е с прекрасни хора!!!!!Нека да гледаме от положителната страна на нещата.Когато сме мили,когато общуваме един с друг,това не винаги е "лъскателство",както се изразихте и вие.Все още са останали много нормални и добри хора в тази държава!!!Благодаря им,че ги има!!!Поклон пред тях!
Не се занимавам с интриганти.
#233 kalincheto86 написа преди 3 месеца - 188.254.146.xxx
отговори
laskatelite ti galiat samochuvstvietooooooo. shtoto sami go niamattttttt
Ласкатели?
#234 ole_ole написа преди 3 месеца - 77.71.116.xxx
отговори
Който се взема много насериозно, бързо остарява
Не страдам от липсата на сексуален живот! Наслаждавам й се! :)По -добре да тъна в собствен сос, отколкото в нечия чужда плюнка!:) Човек, неспособен на самоирония, е неспособен на всичко останало (nod)
#235 laskomika написа преди 3 месеца - 46.10.55.xxx
отговори
ВицПрезидента иван гетов казвам сега момента в София пълни души опитах пред протеста Народа Събрание за какво АСТА този мен няма изгобщо а браво ние сме, защото поне ще кажа всички знаеш ли че от София което Народа Събрание пред Паметникът на освободителите София а единствено досега Храм-паменик,,
Александър Невски-София което на пловдив Паметникът на Хълма на освободителите-пловдив което Паметникът на Св. Гора-Велико Търново а друг паметникът при с. Саранци-Софийско. На единствено паметникът в м. Червен бряг-Ловеч а другите Руският паметник при с. Иваново Русенко. а друг Паметникът на свобода-Русе.. А единствено ако може научи на всички в интернет www.naprajenie.com а единствено добави е много пъти интернет структурите за събития на 21 век емоците на любовта на европейската че най-голяма проблема гори към пространство пълно душите в гърция без новините компромси околко агентът нали фигурираш във ведомостта? В гърция какво искаш да кажеш Гризе го съвестта за първи път на любовта към събития вече няма да има лош късмета на мен щом казвам но какво да направия обида анкета в края на седмицата оглави едновременно е направено срамно е според мен това върха агентът маслото??
#236 nabludatel_ написа преди 3 месеца - 95.42.148.xxx
отговори
пълно е с интриганти, тук в саита. особено ,когато има някаква класация, ,потребителите с женски профили и претенции 4е са наи-хубави ,и по-убави от тех нема,ще се изядат една друга за 1-вото място. основно интригите се заплитат от жени ,или заради жени. това е моето мнение скъпи приятели, по въпроса за интригата. благодаря за вниманието, приятен ден
#237 badlion написа преди 3 месеца - 46.10.23.xxx
отговори
Наблюдателен си
Най големите интриганти са тия дето не се забелязват,не се набиват на очи.И изневиделица ти забиват хуй в гъза и нож в гърба.
Най-добрия вратар на света е женската вагина.Спира две топки и изпива мозъка на централния нападател.
#238 encefalon написа преди 3 месеца - 85.130.98.xxx
отговори
С егоцентрици е пълно!
#239 bandido11 написа преди 3 месеца - 91.134.65.xxx
отговори
Пълно е с МЕНТЕТА ...,но това май прави впечатление на всички освен на админите ...дето и аз се чудя вече за кв'о ли са тук ...сигурно само за да трият разни теми дето не им изнасят !
#240 i_know_how написа преди 3 месеца - 212.95.166.xxx
отговори
istinata e nqkude tam
Интригата ми е хоби.
Въпроси и запитвания към света нямам! Ако стенех достатъчно,едва ли щях да съм в САЙТА
1 ...20 21 22 23 24 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.