Пълно ли е с интриганти ли не?
Лешояди?(21 гласа)
27%
Ласкатели?(6 гласа)
8%
Не се занимавам с интриганти.(42 гласа)
53%
Интригата ми е хоби.(10 гласа)
13%
#11 praskovka написа преди 3 месеца - 212.75.2.xxx
отговори
тои отговора е във въпроса ти са нас подпличкваш ли ни или да
ЗЛО КУЧЕ"******* Напълно уважавам правото ТИ да не си съгласен с МЕН,дотолкова доколкото е нужно да разбереш че АЗ сам прав ,а ТИ грешиш.******
#12 Isis_and_Osiris написа преди 3 месеца - 82.57.168.xxx
отговори
Знам само, че нищо не знам.
"His face... unforgettable... His desires... unthinkable... His curse... unimagInable...Forever young... Forever perfect... Forever cursed" Dorian Gray
#13 LLmarinen написа преди 3 месеца - 83.148.91.xxx
отговори
В отговор на #11 (praskovka)
виж коментара
Задавам въпросче Виждам,че на някой им липсва качествената интрига
"Тук сме за да ви помагаме" Умният човек може смело да поправи своите грешки.Глупавият не смее дори да признае своите недостатъци.Съди себе си така, както съдиш другите. Прощавай на другите така, както прощаваш на себе си.
#14 zorlinka написа преди 3 месеца - 78.90.226.xxx
отговори
В отговор на #7 (LLmarinen)
виж коментара
е трябва ли да я прочета, за да я "видя"? От вчера насам "ласкатели", та "ласкатели". Ласкателството, доколкото знам, е вид неискреност. Кой се страхува от неискреността? Може би този, който живее с нея...
Всеки идиот има право на интернет! G-точката на жената се намира в края на думата шопинг! Човек се учи, докато е прост! "Няма как да имам първи поглед буквално, без да е налице визията на дадено лице.. "-Наш СтанчУ
#15 KaPuHa написа преди 3 месеца - 78.83.59.xxx
отговори
В отговор на #4 (zorlinka)
виж коментара
лобиране на "приятелство" на всяка цена
"позитивен" профил
Интригата ми е хоби.
Lorenzo Jovanotti - Il più grande spettacolo dopo il big bang .............. http://www.youtube.com/watch?v=r0ALEVQ07HQ
#16 TPEBA_ написа преди 3 месеца - 46.10.23.xxx
отговори
Че създай им я
Еднакво е, когато ръкопляскат - или размахват пръстче за поука.Отдавна съм приела като ласка плесницата на уличната клюка.Защото имам по-сериозни грижи от суетата да ви се харесвам.
#17 somethingnew написа преди 3 месеца - 87.247.251.xxx
отговори
Highway star
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
#18 Svetylka написа преди 3 месеца - 87.126.212.xxx
отговори
не ям "месо"
Мастурбацията е полезна до момента, в който не засегне личния и сексуален живот на индивида! Жена, която стене през нощта - не ръмжи през деня!!!
#19 zorlinka написа преди 3 месеца - 78.90.226.xxx
отговори
В отговор на #15 (insieme_)
виж коментара
такива, дето искат да са приятели с всички, накрая са приятел "девета дупка на кавала". Тези пък, които вечно се опасяват, че ги ласкаят- прекалено насериозно са се взели, викам си аз.
Всеки идиот има право на интернет! G-точката на жената се намира в края на думата шопинг! Човек се учи, докато е прост! "Няма как да имам първи поглед буквално, без да е налице визията на дадено лице.. "-Наш СтанчУ
#20 praskovka написа преди 3 месеца - 212.75.2.xxx
отговори
В отговор на #12 (Isis_and_Osiris)
виж коментара
шшшшш дан си чела сократ скоро
ЗЛО КУЧЕ"******* Напълно уважавам правото ТИ да не си съгласен с МЕН,дотолкова доколкото е нужно да разбереш че АЗ сам прав ,а ТИ грешиш.******
1 23 4 5 ... 24 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.