Пълно ли е с интриганти ли не?
Лешояди?(21 гласа)
27%
Ласкатели?(6 гласа)
8%
Не се занимавам с интриганти.(42 гласа)
53%
Интригата ми е хоби.(10 гласа)
13%
#1 LLmarinen написа преди 3 месеца - 83.148.91.xxx
отговори
По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на ласкателите.Първите ядат мъртвите, а вторите – живите.Твое право е да ме ругаеш, мое право е да не те слушам.
"Тук сме за да ви помагаме" Умният човек може смело да поправи своите грешки.Глупавият не смее дори да признае своите недостатъци.Съди себе си така, както съдиш другите. Прощавай на другите така, както прощаваш на себе си.
#2 KaPuHa написа преди 3 месеца - 78.83.59.xxx
отговори
ям жива мръфка само
Интригата ми е хоби.
Lorenzo Jovanotti - Il più grande spettacolo dopo il big bang .............. http://www.youtube.com/watch?v=r0ALEVQ07HQ
#3 написа преди 3 месеца - 130.204.207.xxx
отговори
Аз съм за цирка
Не се занимавам с интриганти.
Do not call if not you have pushed the bell ! Цицата и самозадоволяването са готино нещо, обаче чрез ебането човек се запознава с хора...
#4 zorlinka написа преди 3 месеца - 78.90.226.xxx
отговори
Ма хайде стига вече с тая параноя, де. Ласкателство, хаха.Кво значи то при съмнителна полза?
Всеки идиот има право на интернет! G-точката на жената се намира в края на думата шопинг! Човек се учи, докато е прост! "Няма как да имам първи поглед буквално, без да е налице визията на дадено лице.. "-Наш СтанчУ
#5 TPEBA_ написа преди 3 месеца - 46.10.23.xxx
отговори
Най- ми е кеф да ми оближат ду*пето преди да ми го сръфат
Еднакво е, когато ръкопляскат - или размахват пръстче за поука.Отдавна съм приела като ласка плесницата на уличната клюка.Защото имам по-сериозни грижи от суетата да ви се харесвам.
#6 _Dart_ написа преди 3 месеца - 95.168.232.xxx
отговори
и да те ругаем ние си оставаме балъците
O sancta simplicitas...
#7 LLmarinen написа преди 3 месеца - 83.148.91.xxx
отговори
В отговор на #4 (zorlinka)
виж коментара
Къде прочете думичката параноя?
"Тук сме за да ви помагаме" Умният човек може смело да поправи своите грешки.Глупавият не смее дори да признае своите недостатъци.Съди себе си така, както съдиш другите. Прощавай на другите така, както прощаваш на себе си.
#8 neandertalets написа преди 3 месеца - 77.236.186.xxx
отговори
а ве няма вече качествени интриги...едно време кви интриги имашееее
Целият свят е Титаник и всички сме пасажери в него.Единственото спасение е илюзията.
#9 LLmarinen написа преди 3 месеца - 83.148.91.xxx
отговори
В отговор на #8 (neandertalets)
виж коментара
Радва те интригата,но сигурно ако не си намесен в нея?
#10 southafrican написа преди 3 месеца - 195.234.238.xxx
отговори
Боже опази ме от "псевдо-приятелите"!
От лешоядите сам ще се опазя!
Не се занимавам с интриганти.
Our records show,that your Sex account with us is in arrears!Please Get Laid A.S.A.P. in order to avoid getting sexually blacklisted!!!By Order from Gepi Management!!!
12 3 4 5 ... 24 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.