Широко затворени очи . . .
|
отговори
|
|||
Липсата означава,че имаш някакви желания.Че искаш нещо,което много добре знаеш,че съществува. Само,че няма смисъл да се бориш за него.Опитай в друга посока. |
||||
|
отговори
|
|||
Всъщност това едва ли го интересува, показа само познания по история
Имаш една чаша живот, можеш да я изпиеш, можеш да я излееш, можеш да я оставиш да изветрее...ти решаваш, но ... втора няма да ти налеят!!!
|
||||
|
отговори
|
|||
"Сексът е много повече от ритмично пулсиране на две тела в потната тишина. Често започва с прегръдка и страстна целувка, друг път с плахо докосване на ръцете. Но без значение дали е бавен или бърз, подготвен или непредвиден, важното е да има взаимност. И
|
||||
|
отговори
|
|||
не... разголва се и го боли.
Всичко е относително ...
|
||||
|
отговори
|
|||
Заядлива, злобна вещица!
|
||||
|
отговори
|
|||
Имаш една чаша живот, можеш да я изпиеш, можеш да я излееш, можеш да я оставиш да изветрее...ти решаваш, но ... втора няма да ти налеят!!!
|
||||
|
отговори
|
|||
чини ми се,че Борил най ша подхожда за твоя случай
На 17 бях по-умен от настоящата ми възраст.Ако четете това...значи имате голям ERROR у главата.Киснете не дето трябва!!! Skype: donnadiebg
|
||||
|
отговори
|
|||
не и не.....и със очи,някои не ги забелязвам
Only God Can Judge Me..!!!
|
||||
|
отговори
|
|||
По-добре е да виждаш, дори и да не го искаш е по-добре. Информацията е власт и пари. по-добре е да имаш власт и пари, макар и да боли. Виждаш ясно липсата, макар и да я има, виждаш, че е липса. Точно сега я няма, но ще се появи, а с ум, власт и пари лесно можеш да я запълниш. Кимам, но не си захлупвам очите. Чудя се дали не е по-добре, като ловиш риби да ги ядеш
Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите.
|
||||
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.
произведено в Пловдив