Широко затворени очи . . .
#1 KOPMOPAH написа преди 3 месеца - 78.90.150.xxx
отговори
Да избодеш очите си, това дали би помогнало за да не виждаш?

Липсата означава ли, че нещо го няма?

Захлупвате ли с длани очите си, докато кимате сега?
Ловя риби, но не ги ям.
#2 GrozdeKiselo написа преди 3 месеца - 130.204.36.xxx
отговори
не, не, не
"Сексът е много повече от ритмично пулсиране на две тела в потната тишина. Често започва с прегръдка и страстна целувка, друг път с плахо докосване на ръцете. Но без значение дали е бавен или бърз, подготвен или непредвиден, важното е да има взаимност. И
#3 написа преди 3 месеца - 89.215.82.xxx
отговори
нещо напоследък съм все с широко затворени... и да,липсата означава,че нещо го няма
Да бъдеш цвете е сериозна отговорност...
#4 bubule4e написа преди 3 месеца - 87.246.31.xxx
отговори
Липсата винаги може да бъде установена и заменена.
Заядлива, злобна вещица!
#5 ladysisi написа преди 3 месеца - 77.78.9.xxx
отговори
В отговор на #1 (KOPMOPAH)
виж коментара
Не, гледам с широко отворени очи... ако нещо не ми пасва ще се опитам да го преборя, не успея ли ще съм си много ядосана, но пак няма да заровя глава в пясъка... те така
Имаш една чаша живот, можеш да я изпиеш, можеш да я излееш, можеш да я оставиш да изветрее...ти решаваш, но ... втора няма да ти налеят!!!
#6 SiCiLiQnEcA написа преди 3 месеца - 95.158.160.xxx
отговори
Що трябва да си причиняваш това просто обърни гръб а после тръгни
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
#7 GrozdeKiselo написа преди 3 месеца - 130.204.36.xxx
отговори
това, че ми липсва нещо на мен, далеч не означава, че го няма, може да не е достатъчно, може да не е представено в точния момент и вид, но го има
"Сексът е много повече от ритмично пулсиране на две тела в потната тишина. Често започва с прегръдка и страстна целувка, друг път с плахо докосване на ръцете. Но без значение дали е бавен или бърз, подготвен или непредвиден, важното е да има взаимност. И
#8 написа преди 3 месеца - 188.254.213.xxx
отговори
...не те разбрах...
OMG,we forgot dessert!
#9 KOPMOPAH написа преди 3 месеца - 78.90.150.xxx
отговори
Ще кръстя сина си Самуил, винаги слепците имат нужда от водачи.

Не, не, ще е Борис, от вяра мисля че повече се нуждаете.

Всъщност, Симеон е добре, просветлението е лечение.
Ловя риби, но не ги ям.
#10 GrozdeKiselo написа преди 3 месеца - 130.204.36.xxx
отговори
и трите имена ми харесват
12 3 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.