| време(7 гласа) 78% |
| пари(2 гласа) 22% |
|
отговори
|
|||
Пари, време ще намеря.
Вежливостта стана такава рядкост, че някои я приемат за флирт.
|
||||
|
отговори
|
|||
...не съм съгласна... ...ако имам пари, време няма да ми стигне да ги похарча... ...ако имам време, услилия няма да ми стигнат да изкарам толкова пари,в излишък... ...не разполагаме с много време и средства, така че...свиркай си на уста! ...да имаш пари в излишък,няма такава опция,защото никога не стигат... ...да имаш време ...в излишък,няма такъв филм... ...е, сещам се за един такъв'Дилъри на времето'... ...горещо ти препоръчвам да го гледаш...
OMG,we forgot dessert!
|
||||
|
отговори
|
|||
no i ti nesi GOSPOD zada opredelqsh i kazvash tova време |
||||
|
отговори
|
|||
От всичките тези думи мога да направя само извода, че просто си искала да избягаш от въпроса в анкетата, което пък е странно, защото не съм те задължавал да му отговаряш, нали? време
Ex lingua stulta veniunt incommode multa.
Да превърнем борбата с невежеството в наше любимо хоби! ;)
|
||||
|
отговори
|
|||
|
1-здраве 2-време......пари се изкарват
Only God Can Judge Me..!!!
|
||||
|
отговори
|
|||
...не за да избегна въпроса в анкетата, а защото не съм съгласна... С твърдението, че са взаимоизключващи се-времето и парите...не си ги обяснявам поотделно тези понятия...защото, ако ги разгледаме поотделно ще се окаже, че в излишък ще ти дойдат дрехите, или книги, или мебелите или сувенирите ,които си закупил...като се има предвид, че си отделил време и точна сума за тях...и трупаш и трупаш,и в един момент решаваш,че някои от тези предмети трябва да изхвърлиш в кофата за боклук...и вече започваш да съжаляваш, че си изгубил време и пари......но, има хора които си ги пазят и събират прах,вещомания лайф на буци...хахаха.... И кое по-страшно да пестиш от времето си или да не разполагаш с такова?
OMG,we forgot dessert!
|
||||
|
отговори
|
|||
Да, така е, знам много добре, че човек на различна възраст има различни преценки, затова съм и формулирал въпроса си по този начин, повтарям за неразбралите: "Ако имаш възможност в момента да избереш от кое да имаш в излишък до края на живота си - или само повече време или само повече пари, но по никакъв начин не и двете едновременно, защото са напълно взаимоизключващи се, кое би предпочел/а и защо по-точно?" Няма значение дали си съгласна или не - да предположим, че сега ти се дава само едната от двете възможности за избор - времето или парите. Ти си преценявай защо си искала да избягаш от въпроса - твоя си работа. Всеки би казал, особено жените "искам и двете" или "искам всичко", но на практика почти НИКОГА не се получава така, че да имаш и двете възможности впоследствие и това става в резултат на решение да избереш едното или другото на много по-ранен етап, като сега да речем време
Ex lingua stulta veniunt incommode multa.
Да превърнем борбата с невежеството в наше любимо хоби! ;)
|
||||
|
отговори
|
|||
...хм, ако трябва да избирам...нито едно от посочените няма да избера, да не би да сгреша в този сериозен избор... ...защото едните ще се бият по тиквите и ще съжаляват, че не са избрали парите, примерно...и обратно... ...разполагат с време, е сам разбираш в какви времена живеем... ...и в такъв случай какво ще направиш с него-времето? ...ще го раздадеш на останалите, да са с един месец преднина или година...и в същия момент да ги блъсне кола? ...защото знаеш, че ако имаш пари в излишък ще живееш добре до края на живота си... ...в днешно време всичко можеш да си купиш с пари... ...и няма да се налага да работиш и работата да запълва цялото ти време, разполагаш със свободно... ...за времето ли питаш... ...часовника ми е спрял...
OMG,we forgot dessert!
|
||||
|
отговори
|
|||
До сега живях с времето и без парите ... не мога да кажа, че съм доволна от живота. Затова избирам парите ... нека да ги имам - време ще намеря за да ги харча! пари |
||||
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.
време
произведено в Пловдив