Време или пари? ;)
време(7 гласа)
78%
пари(2 гласа)
22%
#31 harvester_ написа преди 3 месеца - 89.215.184.xxx
отговори
Пари, време ще намеря.
Вежливостта стана такава рядкост, че някои я приемат за флирт.
#32 Morgana5 написа преди 3 месеца - 188.99.188.xxx
отговори
Време. То е безценно и всички пари на света не могат да го купят. Парите, които спечеля през времето, което имам ще влагам, а времето ще работи, за да се увеличават-капка по капка-вир става.
време
#33 написа преди 3 месеца - 188.254.213.xxx
отговори
В отговор на #26 (LeCharmant)
виж коментара
...не съм съгласна...

...ако имам пари, време няма да ми стигне да ги похарча...

...ако имам време, услилия няма да ми стигнат да изкарам толкова пари,в излишък...

...не разполагаме с много време и средства, така че...свиркай си на уста!

...да имаш пари в излишък,няма такава опция,защото никога не стигат...

...да имаш време ...в излишък,няма такъв филм...

...е, сещам се за един такъв'Дилъри на времето'...

...горещо ти препоръчвам да го гледаш...
OMG,we forgot dessert!
#34 Smela_jena написа преди 3 месеца - 85.130.83.xxx
отговори
В отговор на #2 (egoisttt3)
виж коментара
no i ti nesi GOSPOD zada opredelqsh i kazvash tova
време
#35 LeCharmant написа преди 3 месеца - 95.42.25.xxx
отговори
В отговор на #33 (mussel)
виж коментара
От всичките тези думи мога да направя само извода, че просто си искала да избягаш от въпроса в анкетата, което пък е странно, защото не съм те задължавал да му отговаряш, нали? Иначе благодаря за препоръката за филма...
време
Ex lingua stulta veniunt incommode multa. Да превърнем борбата с невежеството в наше любимо хоби! ;)
#36 Dangerous_woman написа преди 3 месеца - 188.127.94.xxx
отговори
1-здраве
2-време......пари се изкарват
Only God Can Judge Me..!!!
#37 написа преди 3 месеца - 188.254.213.xxx
отговори
В отговор на #35 (LeCharmant)
виж коментара
...не за да избегна въпроса в анкетата, а защото не съм съгласна...
С твърдението, че са взаимоизключващи се-времето и парите...не си ги обяснявам поотделно тези понятия...защото, ако ги разгледаме поотделно ще се окаже, че в излишък ще ти дойдат дрехите, или книги, или мебелите или сувенирите ,които си закупил...като се има предвид, че си отделил време и точна сума за тях...и трупаш и трупаш,и в един момент решаваш,че някои от тези предмети трябва да изхвърлиш в кофата за боклук...и вече започваш да съжаляваш, че си изгубил време и пари......но, има хора които си ги пазят и събират прах,вещомания лайф на буци...хахаха....
И кое по-страшно да пестиш от времето си или да не разполагаш с такова?
OMG,we forgot dessert!
#38 LeCharmant написа преди 3 месеца - 95.42.25.xxx
отговори
В отговор на #37 (mussel)
виж коментара
Да, така е, знам много добре, че човек на различна възраст има различни преценки, затова съм и формулирал въпроса си по този начин, повтарям за неразбралите:

"Ако имаш възможност в момента да избереш от кое да имаш в излишък до края на живота си - или само повече време или само повече пари, но по никакъв начин не и двете едновременно, защото са напълно взаимоизключващи се, кое би предпочел/а и защо по-точно?"

Няма значение дали си съгласна или не - да предположим, че сега ти се дава само едната от двете възможности за избор - времето или парите. Ти си преценявай защо си искала да избягаш от въпроса - твоя си работа. Всеки би казал, особено жените "искам и двете" или "искам всичко", но на практика почти НИКОГА не се получава така, че да имаш и двете възможности впоследствие и това става в резултат на решение да избереш едното или другото на много по-ранен етап, като сега да речем От отговора ти стигам единствено до извода, че не си съзряла да правиш такъв сериозен избор на трезва глава - твой проблем. Другите отговориха ясно и коректно на въпроса, просто защото са мислили малко повече за него, вместо да го избягнат...
време

Последна промяна на поста преди 3 месеца
Ex lingua stulta veniunt incommode multa. Да превърнем борбата с невежеството в наше любимо хоби! ;)
#39 написа преди 3 месеца - 188.254.213.xxx
отговори
В отговор на #38 (LeCharmant)
виж коментара
...хм, ако трябва да избирам...нито едно от посочените няма да избера, да не би да сгреша в този сериозен избор...

...защото едните ще се бият по тиквите и ще съжаляват, че не са избрали парите, примерно...и обратно...
...разполагат с време, е сам разбираш в какви времена живеем...

...и в такъв случай какво ще направиш с него-времето?

...ще го раздадеш на останалите, да са с един месец преднина или година...и в същия момент да ги блъсне кола?

...защото знаеш, че ако имаш пари в излишък ще живееш добре до края на живота си...

...в днешно време всичко можеш да си купиш с пари...
...и няма да се налага да работиш и работата да запълва цялото ти време, разполагаш със свободно...

...за времето ли питаш...

...часовника ми е спрял...
OMG,we forgot dessert!
#40 neli_bg написа преди 3 месеца - 87.120.190.xxx
отговори
До сега живях с времето и без парите ... не мога да кажа, че съм доволна от живота. Затова избирам парите ... нека да ги имам - време ще намеря за да ги харча!
пари
1 2 3 4 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.