|
от 2-3 години някъде съм наблегнал яко на филмите признавам и си мислех, че нещо ми е омръзнало четенето или знам ли какво... изтъпял съм покрай вас може би, но всъщност се оказва, че не, че не ми се чете, а просто съм изчел почти всичко на българския пазар, което би събудило интереса ми. вярно е, че има тук-таме по някоя класика, дето не съм я минал, ама въпреки, че класиката ми е станала леко безинтересна сигурно пак щях да я чета, ако имаше така по-голямо разнообразие, а не да се преиздават в общи линии едни и същи неща през последните 20-30г... които съм им чел старите издания, щото си купувах масово книги на старо, щото не можех си харесвам от новите.(nod) и с по модерните романи е в общи линии същата боза - само некви мейнстрийм шитни, дето ги четеш само да се хвалиш едва ли не пред други литературни сноби като теб... едно, че не са особено интересни, ами и го няма това разнообразие да си откриеш нещо по така ъндърграунд, което да си заслужава. бали му майката, то може и аз вече да съм претръпнал от четене.(dull) последно като си купувах книги беше преди повече от година и свърших с 4-5 научно-популярни и философски заглавия некви и нищо от художествената литература... и сега се каня да ходя и сигурно ще е пак същото положението... иначе друго дето съм си взел за всичкото това време при спорадичните си посещения по книжарници са 2-3 фантастики и то от любимия ми автор, че издават чат-пат нещо от него в последно време... без най-добрите му романи, които още малка част от тях са издадени естествено.:D
с фантастиката нещата са супер зле, а ми се чете точно това в момента... ама няма кой да преведе нищо интересно. честно да съм си заплюл сигурно над 100 книжлета с награди и номинации за хюго и небюла, ама няма кой да е чувал за тях и да седне да ги преведе... иначе преди да мина на кино бях почнал точно да чета на английски от нема кво за четене в общи линии, ама английския като не ти е майчин език и все пак нямаш неква филология идва леко нагорнище... не че не може, ама по книжка месечно най-много, щото ти втръсва да се мъчиш докато четеш.
че такива ми ти работи в късните часове драги ми смехурко, дето тебе хич не те интересуват...:D де да знам, да ви питам тука вас българския книжен пазар устройва ли ви?(wasntme) или четете ли изобщо? или и вие като мен не можете да четете, щото няма кво...:D
от 2-3 години някъде съм наблегнал яко на филмите признавам и си мислех, че нещо ми е омръзнало четенето или знам ли какво... изтъпял съм покрай вас може би, но всъщност се оказва, че не, че не ми се чете, а просто съм изчел почти всичко на българския пазар, което би събудило интереса ми. вярно е, че има тук-таме по някоя класика, дето не съм я минал, ама въпреки, че класиката ми е станала леко безинтересна сигурно пак щях да я чета, ако имаше така по-голямо разнообразие, а не да се преиздават в общи линии едни и същи неща през последните 20-30г... които съм им чел старите издания, щото си купувах масово книги на старо, щото не можех си харесвам от новите. и с по модерните романи е в общи линии същата боза - само некви мейнстрийм шитни, дето ги четеш само да се хвалиш едва ли не пред други литературни сноби като теб... едно, че не са особено интересни, ами и го няма това разнообразие да си откриеш нещо по така ъндърграунд, което да си заслужава. бали му майката, то може и аз вече да съм претръпнал от четене. последно като си купувах книги беше преди повече от година и свърших с 4-5 научно-популярни и философски заглавия некви и нищо от художествената литература... и сега се каня да ходя и сигурно ще е пак същото положението... иначе друго дето съм си взел за всичкото това време при спорадичните си посещения по книжарници са 2-3 фантастики и то от любимия ми автор, че издават чат-пат нещо от него в последно време... без най-добрите му романи, които още малка част от тях са издадени естествено. с фантастиката нещата са супер зле, а ми се чете точно това в момента... ама няма кой да преведе нищо интересно. честно да съм си заплюл сигурно над 100 книжлета с награди и номинации за хюго и небюла, ама няма кой да е чувал за тях и да седне да ги преведе... иначе преди да мина на кино бях почнал точно да чета на английски от нема кво за четене в общи линии, ама английския като не ти е майчин език и все пак нямаш неква филология идва леко нагорнище... не че не може, ама по книжка месечно най-много, щото ти втръсва да се мъчиш докато четеш. че такива ми ти работи в късните часове драги ми смехурко, дето тебе хич не те интересуват... де да знам, да ви питам тука вас българския книжен пазар устройва ли ви? или четете ли изобщо? или и вие като мен не можете да четете, щото няма кво...
анален класик
|