а всъщност не, че не ми се чете
#1 написа преди 3 месеца - 89.215.99.xxx
отговори
от 2-3 години някъде съм наблегнал яко на филмите признавам и си мислех, че нещо ми е омръзнало четенето или знам ли какво... изтъпял съм покрай вас може би, но всъщност се оказва, че не, че не ми се чете, а просто съм изчел почти всичко на българския пазар, което би събудило интереса ми. вярно е, че има тук-таме по някоя класика, дето не съм я минал, ама въпреки, че класиката ми е станала леко безинтересна сигурно пак щях да я чета, ако имаше така по-голямо разнообразие, а не да се преиздават в общи линии едни и същи неща през последните 20-30г... които съм им чел старите издания, щото си купувах масово книги на старо, щото не можех си харесвам от новите. и с по модерните романи е в общи линии същата боза - само некви мейнстрийм шитни, дето ги четеш само да се хвалиш едва ли не пред други литературни сноби като теб... едно, че не са особено интересни, ами и го няма това разнообразие да си откриеш нещо по така ъндърграунд, което да си заслужава. бали му майката, то може и аз вече да съм претръпнал от четене. последно като си купувах книги беше преди повече от година и свърших с 4-5 научно-популярни и философски заглавия некви и нищо от художествената литература... и сега се каня да ходя и сигурно ще е пак същото положението... иначе друго дето съм си взел за всичкото това време при спорадичните си посещения по книжарници са 2-3 фантастики и то от любимия ми автор, че издават чат-пат нещо от него в последно време... без най-добрите му романи, които още малка част от тях са издадени естествено.

с фантастиката нещата са супер зле, а ми се чете точно това в момента... ама няма кой да преведе нищо интересно. честно да съм си заплюл сигурно над 100 книжлета с награди и номинации за хюго и небюла, ама няма кой да е чувал за тях и да седне да ги преведе... иначе преди да мина на кино бях почнал точно да чета на английски от нема кво за четене в общи линии, ама английския като не ти е майчин език и все пак нямаш неква филология идва леко нагорнище... не че не може, ама по книжка месечно най-много, щото ти втръсва да се мъчиш докато четеш.

че такива ми ти работи в късните часове драги ми смехурко, дето тебе хич не те интересуват... де да знам, да ви питам тука вас българския книжен пазар устройва ли ви? или четете ли изобщо? или и вие като мен не можете да четете, щото няма кво...
анален класик
#2 somethingnew написа преди 3 месеца - 87.247.251.xxx
отговори
Едно време се кефех на Чейс
Любим ми е Кинг...сега мазня навсякъде
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
#3 Chikotet написа преди 3 месеца - 91.49.63.xxx
отговори
всичката библиотека "Галактика" си прочел от старите
нема двойки... нема тройки... има само 25 годишни бройки:))) http://www.vbox7.com/play:ccd8ba6e
#4 somethingnew написа преди 3 месеца - 87.247.251.xxx
отговори
аз само няколко баси, но в общи линии не се кефя много на този род литература
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
#5 написа преди 3 месеца - 89.215.99.xxx
отговори
В отговор на #3 (Chikotet)
виж коментара
аз не съм казал, че съм чел всичко, а че съм изчел всичко дето на мен би ми било интересно.
анален класик
#6 Sonatii написа преди 3 месеца - 94.72.129.xxx
отговори
Моята история е подобна, само дето преди десетина години минах изцяло на фантастика, а от 5-6 г. почти не чета, дори втора употреба, непознатите ми идват блудкави.Лошото че и филми почти не гледам, същия боклук са повечето.

днеска гледах този и ми хареса.
http://zamunda.net/det...
Няма да бягам след теб... и ти не ме гони! Искаш ли да тичаме заедно...?!
#7 mis_kaprizz написа преди 3 месеца - 78.130.177.xxx
отговори
само пот игото,одчасти а филмо целио
(.Y.)
#8 SiCiLiQnEcA написа преди 3 месеца - 95.158.160.xxx
отговори
бившата ми беше изчела една библиотека книги мноо обичаше да чете имам чуството че с книгите бягаше далеч от действителноста от мен от всичко ама тва е друга тема та не ми казвай и ти че си изчел целия Бг книжен пазар и ся няма кво четеш вече
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
#9 sadsad_bgr123 написа преди 3 месеца - 87.246.26.xxx
отговори
аз чета от време на време
#10 Emanuela1 написа преди 3 месеца - 87.120.255.xxx
отговори
Най-вероятно ще те разочаровам, но книгите, които съм чела през живота си до сега и продължавам да чета с удоволствие са енциклопедиите. Все издават по някоя нова, верно, че почти ново не се среща вътре ама си преглеждам. Всъщност в момента чета и бизнесстатистика ама едва ли те интересува.....та така...всичко старо, което е изадавано си струва да се чете....
सब से पहले और ऊपर सब मैं कर रहा हूँ
12 3 4 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.