Кой е най-големият Проблем на този Форум?
че има правила(4 гласа)
7%
че няма правила(5 гласа)
8%
че правилата се спазват(1 глас)
2%
че правилата не се спазват(20 гласа)
33%
друго(31 гласа)
51%
#251 bubule4e написа преди 3 месеца - 87.246.31.xxx
отговори
Много изисквания. И си падам по комедиите и иекшАна.
Заядлива, злобна вещица!
#252 harvester_ написа преди 3 месеца - 89.215.184.xxx
отговори
И сЯ кво? Заради твоите изисквания форума си има проблеми.
Вежливостта стана такава рядкост, че някои я приемат за флирт.
#253 написа преди 3 месеца - 213.149.129.xxx
отговори
problema e ,che vsichki sa tragnali da praqt gusha da pratish sms dai pari da napishesh pismo dai pari ai pichkavi kiorava dee
#254 bandido11 написа преди 3 месеца - 91.134.65.xxx
отговори
Аз една тема пуснах във форума ..по повод нещо което смятам ,че вълнува доста хора тук(и не е имало нито псувни нито расистки изказвани ) ...и я изтриха ...като писах ''къде ми е темата'' бан ...
Мисля си ,че на всички вече е ясно какво ми е мнението за това място наречено форум !!!!
Тази цензура чак ме развесели ... ...адмирации за админите които и да са ,определено така сайта върви към прогрес ...успех

Последна промяна на поста преди 3 месеца
#255 THELEGENDKILLER написа преди 3 месеца - 87.126.143.xxx
отговори
Доста сериозен преоблем е, че повечето профили са фалшиви. Няма логика доста добре изглеждащи жени да имат регистрации в подобни сайтове.
#256 xbobi написа преди 3 месеца - 82.137.72.xxx
отговори
че има правила
#257 bi_dvoika_sf написа преди 3 месеца - 82.137.72.xxx
отговори
проблема е че се пишат много тъпотии

Последна промяна на поста преди 3 месеца
#258 encefalon написа преди 3 месеца - 85.130.98.xxx
отговори
В отговор на #255 (THELEGENDKILLER)
виж коментара
Как да няма логика!? Къде другаде могат да си направят безплатна смехотерапия!
#259 bandido11 написа преди 3 месеца - 91.134.65.xxx
отговори
В отговор на #258 (encefalon)
виж коментара
Я да поясним ,че те въобще не са жени ...но админчетата ...кво им дреме нали борбата е за един смс ...аз мога сигурно да си направ 20 различни профила ..квито си искам и ако пратя 20 смс ...никой копче няма да ми каже ...е тва е проблема и не само на форума (за който съм си казвал мнението ) ,а на сайта !!!
друго
#260 XERCOGINQTA написа преди 3 месеца - 95.111.47.xxx
отговори
ПРОБЛЕМА Е,ЧЕ АКО СЪБЕСЕДНИЦИТЕ В ТОЗИ ФОРУМ ИМАХА ПОНЕ 10% УМСТВЕН КАПАЦИТЕТ НЕЩАТА ЩЯХА ДА БЪДАТ РАЗЛИЧНИ И ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ НАРЕД...И ФОРУМЯ ЩЕШЕ ДА Е ФОРУМ ДА СЕ ПИШЕ ТОЧНО ПО ОПРЕДЕЛЕНИТЕ ТЕМИ И ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА СЕ ПРЕВРЪЩА В ХУБАВИ ДИСКУСИИ....ПРОСТО НЯМА КОНТРОЛ И СЕЛСКИТЕ ПОСТОВЕ НЕ СЕ ТРИЯТ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ,ОТ ТАМ СЪОТВЕТНО СЕ ЗАРАЖДАТ СКАНДАЛИТЕ,ПСУВНИТЕ И ОБИДИТЕ И ТЕМИТЕ СТАВАТ МАРМАЛАД.....
друго
Е БАСИИИИИИИ.....ОМРЪЗНА МИ ОТ КУРВИ И ЧЕКИДЖИИ МАЙКА МУ СТАРА....
1 ...23 24 25 2627 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.