Закачам се ...
#31 Isis_and_Osiris написа преди 3 месеца - 82.57.153.xxx
отговори
ти пък "скоро" таз не се е ибала от зората на чалгата
"His face... unforgettable... His desires... unthinkable... His curse... unimagInable...Forever young... Forever perfect... Forever cursed" Dorian Gray
#32 написа преди 3 месеца - 89.215.85.xxx
отговори
земи са найбите виртуално .. ебаси оправданията ..аз така ти онака
че и ората светнете тук
Безсмъртна съм до доказване на противното,но тогава вече няма да ме интересува! ..Не съм създадена да работя с чук или трион, а да седя на трон!! ..Дори,когато избираш,изборът не е изцяло твой!! ..Когато боговете говорят,онези с фактите никакви ги няма!
#33 Isis_and_Osiris написа преди 3 месеца - 82.57.153.xxx
отговори
В отговор на #30 (Aborigen____si)
виж коментара
Забравих за кво пишехме
"His face... unforgettable... His desires... unthinkable... His curse... unimagInable...Forever young... Forever perfect... Forever cursed" Dorian Gray
#34 написа преди 3 месеца - 89.215.85.xxx
отговори
Безсмъртна съм до доказване на противното,но тогава вече няма да ме интересува! ..Не съм създадена да работя с чук или трион, а да седя на трон!! ..Дори,когато избираш,изборът не е изцяло твой!! ..Когато боговете говорят,онези с фактите никакви ги няма!
#35 SiCiLiQnEcA написа преди 3 месеца - 95.158.160.xxx
отговори
В отговор на #33 (Isis_and_Osiris)
виж коментара
за виртуалния секс беше и кво там те дърви примерно ама то с тез ограничения отекохме въпроса нищо
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
#36 написа преди 3 месеца - 89.215.99.xxx
отговори
мен във виртуалния секс най ме кефи свирката.
анален класик
#37 SiCiLiQnEcA написа преди 3 месеца - 95.158.160.xxx
отговори
В отговор на #36 (juvotnu)
виж коментара
стига ве да не се заиграваш със прахосмукачката
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
#38 Isis_and_Osiris написа преди 3 месеца - 82.57.153.xxx
отговори
В отговор на #35 (Aborigen____si)
виж коментара
Ще ти покажа утре
#39 SiCiLiQnEcA написа преди 3 месеца - 95.158.160.xxx
отговори
В отговор на #38 (Isis_and_Osiris)
виж коментара
утре ставам уязвим
#40 Isis_and_Osiris написа преди 3 месеца - 82.57.153.xxx
отговори
В отговор на #39 (Aborigen____si)
виж коментара
именно..
1 2 3 4 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.