Има ли лелки тука?
#1 написа преди 3 месеца - 93.155.130.xxx
отговори
Трябва ми ,да дойде в нас да ми направи макарони на фурна,аз ще и поема пътните разходи и ще я нагостя в нас( с каквото си сготви сама) а за плащането ще се разберем след свършване на работата..
А, да и ако може да си носи нейната фурна,че аз нямам
кога ако не сега?
#2 trepa4_d написа преди 3 месеца - 95.42.45.xxx
отговори
хахаха ей ся щом поемаш пътните, викам такси приготви пачката бах тея макарони, златни щи излязат
girls...if a guy tells you he loves you more than rock and roll....fucking marry him:)))
#3 margarita70 написа преди 3 месеца - 46.47.64.xxx
отговори
В отговор на #1 (BalZar)
виж коментара
щи пратя по "спиди"-останаха от снощидавай адреса
къв секс,кви 5 лева???я чупка дан вадя точилката:D:D:D
#4 написа преди 3 месеца - 93.155.130.xxx
отговори
А за автора на долната тема за запознанствата ще кажа:
1) Има грешка в заглавието...което говори за дефекти в изказването и трудности в запознаването
2) аз казвам:Имаш ли часовник,или направо да се запознаем
3) пиша го тва в мойта си тема,че не искам с остроумните си постове да правя вървежни темите на други колеги
кога ако не сега?
#5 написа преди 3 месеца - 89.215.82.xxx
отговори
В отговор на #2 (trepa4_d)
виж коментара
пътищата са гадни,не рискувай с такси,вземи някъв чартър
Да бъдеш цвете е сериозна отговорност...
#6 NADEMA написа преди 3 месеца - 89.215.56.xxx
отговори
В отговор на #4 (BalZar)
виж коментара
малко, пък хитро
Сядам си на задника само ако намеря свободно, чисто и удобно място.
#7 trepa4_d написа преди 3 месеца - 95.42.45.xxx
отговори
В отговор на #5 (Emmilly)
виж коментара
може хеликоптер, нали не плащам аз
girls...if a guy tells you he loves you more than rock and roll....fucking marry him:)))
#8 margarita70 написа преди 3 месеца - 46.47.64.xxx
отговори
,че не искам с остроумните си постове да правя вървежни темите на други колеги евала
къв секс,кви 5 лева???я чупка дан вадя точилката:D:D:D
#9 написа преди 3 месеца - 93.155.130.xxx
отговори
В отговор на #2 (trepa4_d)
виж коментара
Цената не са проблем-както се казва ,пари като шума
Важното е,че ми се ядат макарони на фурна,направени от лелка специално за мен...
кога ако не сега?
#10 GRizzLA написа преди 3 месеца - 89.190.199.xxx
отговори
Хванал един котарак една мишка и й казал: - Ша та изям!!Тя го погледнала изплааашено и му рекла: - Ако не ме изядеш, ще ти дам да ме опънеш! - Мммммм…Котаракът помислил, помислил, пък я пуснал, а тя, избягала и преди да се завре в дупката му казала: - Един курвенски номер знам и винаги ме измъква от ситуация! Котаракът се ухилил под мустак, застанал пред дупката и започнал да лае като куче. Мишката се заслушала и се зачудила: “Каква е, аджеба, тая интрига отвън, май кучето опъва котарака, хе хе хе”. И се показала…Котарака хванал мишката за врата и докато я опъвал преди да я излапа й прошепнал на ушенцето: - Един чужд език да знаеш и всички курви са твои…
Embrace me.... п.п.Щастието не е крайна цел, то е начин на живот..
12 3 4 5 6 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.