Бомбастично голово шоу на Меаца в бурен сняг,и тъга за Интер
#1 INTeRNaZioNaLe_ написа преди 3 месеца - 46.10.5.xxx
отговори
Изключително голово шоу на Меаца в Милано изиграха Интер и Палермо в мача от 21 кръг на калчото. 8 гола паднаха в този мач, за крайното 4-4, под неспирния сняг в Милано. Невероятна драма за тифозите, и 4 гола на Милито, но тези 4 гола не бяха достатъчни на ИНтер да спечели така важните три точки. Мачът започна отворено и атаките бяха ту пред едната, ту пред другата врата.Палермо поведе в 17 стата минута, но Принцът изравни няколко минути по късно.След няколко невероятни пропуски на Интер пред вратата на Палермо завърши първата част - 1-1. Второто полувреме даде истинското шоу, Палермо поведе чрез Миколи, но 5 минути по късно за нарушение срещу Нагатомо, Интер получи правото да изпълни дуспа, която принцът реализира за 2-2. Интер поведе в резултата след нов гол на Диего Милито 3-2, но Палермо се върна в мача пак с гол на Миколи 3-3. И отново невероятни Диего Милито вкара за 4-3 след центриране на Санети, Рикушет в Краката на Пацини и Милито отбеляза за 4-3, с което хвърли Сан СИро в делириум. Нов пети гол на ДИего МИлито, с глава, но този път бе отменен заради засада, и в 84 минута Фабрицио Миколи получи страхотен пас, прониза Сезър за 4 път, и разплака Нерадзура. в минутите до края нов гол не падна, и мача завърши при резултат 4-4, което макар и невероятния снежен трилър, бе голяма тъга за шампиона Интер, след като загуби нови ценни точки в борбата за титлата
Аз не пия, не пуша, не взимам наркотици, аз съм пристрастен единствено към жена си, такъв човек съм, и не се правя на друг .....
#2 Chikotet написа преди 3 месеца - 91.49.60.xxx
отговори
В отговор на #1 (INTeRNaZioNaLe_)
виж коментара
ако ще радиопредаваш... що не следиш и други отбори
така ще сме по-информирани
нема двойки... нема тройки... има само 25 годишни бройки:))) http://www.vbox7.com/play:ccd8ba6e
#3 nali_taka написа преди 3 месеца - 86.6.109.xxx
отговори
много съм ...
#4 mis_kaprizz написа преди 3 месеца - 78.130.177.xxx
отговори
кво е станало викаш
(.Y.)
#5 INTeRNaZioNaLe_ написа преди 3 месеца - 46.10.5.xxx
отговори
А за съжаление освен загубените точки, Интер не успя да се възползва от загубата на Калчополи Мерда Мухлян, който бе разпилян в РИм от Лацио, и това попречи на Интер да се доближи само на 3 точки до говедото, което още повече кара тифозите да съжеляват. В този мач найстина имаше много грешки, най-вече в защита, но Интер доказа че има изключително сплотен състав с който се бори до последна капка кръв, както го може само най-добрият отбор в света - Интер, и Гранде ще се бори до скудетото до последна капка кръв!
Аз не пия, не пуша, не взимам наркотици, аз съм пристрастен единствено към жена си, такъв човек съм, и не се правя на друг .....
#6 nali_taka написа преди 3 месеца - 86.6.109.xxx
отговори
алеле..
много съм ...
#7 lucifer6 написа преди 3 месеца - 109.41.161.xxx
отговори
В отговор на #6 (nali_taka)
виж коментара
Нали така
И ич да ми не става,пак че лежим отгоре! Барем И тежим!
#8 nali_taka написа преди 3 месеца - 86.6.109.xxx
отговори
и са кво ше праиме?!
много съм ...
#9 lucifer6 написа преди 3 месеца - 109.41.161.xxx
отговори
Ревем за Интер
И ич да ми не става,пак че лежим отгоре! Барем И тежим!
#10 mis_kaprizz написа преди 3 месеца - 78.130.177.xxx
отговори
я пак кои са интер и кои не са
(.Y.)
12 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.