Сетих се какво исках да ви кажа онзи ден...
#1 orbboy написа преди 3 месеца - 213.226.63.xxx
отговори
Авторката: Сега отново вкусвах плътните ти устни мекия език а ароматът ти ме опияняваше сетивата ми сетивата ми се пробудиха със страшна сила и аз пламнах във вълнуващо очакване. Започна се от топлината на устните ми от трепета в корема,от гъделичкащото чуство в гърдите - а ти дори още не ме докосваше с тяло,а само с устни и длани. Сега вече движенията на езика ти бяха по-чуствени и проникваха дълбоко и в най-съкровените кътчета и галеше с ръце пламналото ми тяло. Беше ме накарал да пламна и сега бавно-бавно щеше да подържаш огъня. Аз затреперих когато тизаобиколи ухото ми с език, а после се впусна навътре. Изстенах когато се прехвърли на твърдото ми зърно извих се като лък когато ти се спусна надолу по корема ми а после.......ммммм мисля че ще свърша
#2 KaPuHa написа преди 3 месеца - 78.83.59.xxx
отговори
на лична ли сваляш с тия "творения"
Lorenzo Jovanotti - Il più grande spettacolo dopo il big bang .............. http://www.youtube.com/watch?v=r0ALEVQ07HQ
#3 Emanuela1 написа преди 3 месеца - 87.120.255.xxx
отговори
सब से पहले और ऊपर सब मैं कर रहा हूँ
#4 somethingnew написа преди 3 месеца - 87.247.251.xxx
отговори
и кво искаше да кажеш?
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
#5 southafrican написа преди 3 месеца - 195.234.238.xxx
отговори
А какво стана с рецептата за BEEF FAITAS s Guacamole?
Our records show,that your Sex account with us is in arrears!Please Get Laid A.S.A.P. in order to avoid getting sexually blacklisted!!!By Order from Gepi Management!!!
#6 mis_kaprizz написа преди 3 месеца - 78.130.177.xxx
отговори
мерси,свърших
(.Y.)
#7 Schwarze_Rose написа преди 3 месеца - 212.5.131.xxx
отговори
Дяволът наистина има невероятни цици!
#8 написа преди 3 месеца - 46.35.172.xxx
отговори
одъврих се целия
#9 orbboy написа преди 3 месеца - 213.226.63.xxx
отговори
Фахитас с пилешко и Гуакамоле
Брашното за тортилите се пресява в голяма купа, посолява се. Налива се разтопеното масло и постепенно се добавят 100 мл студена вода. Разбърква се с вилица, след това се меси с ръце, докато стане меко. Почива покрито 10-15 минути. Отпочиналото тесто се разделя на четири и се разточва върху леко набрашнена повърхност. Тортилите се запичат в предварително загрят тиган. Завиват се с кърпа. Пилешките гърди престояват 1 час във фризер. Кожата се отстранява, месото се нарязва на ивици. Чушките и бялата част на лука се нарязват на колелца. Запържват се за 1-2 минути в......
#10 southafrican написа преди 3 месеца - 195.234.238.xxx
отговори
В отговор на #9 (orbboy)
виж коментара
Мерси бро,но не за Пилешка Фаитас питам,а за Телешко Фаитас!
Our records show,that your Sex account with us is in arrears!Please Get Laid A.S.A.P. in order to avoid getting sexually blacklisted!!!By Order from Gepi Management!!!
12 3 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.