Интер - Палермо тази вечер 21:45 Сан СИро (Милано)
#1 INTeRNaZioNaLe_ написа преди 3 месеца - 87.126.36.xxx
отговори
Интер приема Палермо тази вечер на Сан СИро в мач от Италианското калчо, трансферният прозорец вече е затворен, а равносметката от него е 3 нови попълнения за Нерадзурите. Това са защитника на Интернасионал - Жуан, Фреди ГУарин от Порто, и Анджело Паломбо от Сампдория.Не е ясно дали новите попълнения ще вземат участие в тазвечершния двубой. но така или иначе състава на нерадзура е на лице, и Интер излиза за победа срещу сицилианците, а след горчивото отпадане от Копа Италия преди седмица, сега вече тифозите очакват Интер да покаже защо е най-добрият в света, и да направи невъзможното за да спечели скудетото и шампионската лига, така както само той умее, и само той може!

Гранде Интер
Аз не пия, не пуша, не взимам наркотици, аз съм пристрастен единствено към жена си, такъв човек съм, и не се правя на друг .....
#2 nali_taka написа преди 3 месеца - 86.6.109.xxx
отговори
ти па откога не си ебал бе
много съм ...
#3 pilot20 написа преди 3 месеца - 84.238.213.xxx
отговори

Боже,колко мъка има по тоя свят,Боже!
#4 INTeRNaZioNaLe_ написа преди 3 месеца - 87.126.36.xxx
отговори
Вероятния състав за нерадзурите тази вечер, а именно на вратата разбира се Жулио Сезър, в защита Майкон. Лусио и Самуел, в средата на терена Санети, Рики Алварес, Нагатомо и Камбиасо, в атака Джампаоло Пацини, и разбира се незабравимият Диего Милито
Аз не пия, не пуша, не взимам наркотици, аз съм пристрастен единствено към жена си, такъв човек съм, и не се правя на друг .....
#5 nali_taka написа преди 3 месеца - 86.6.109.xxx
отговори
duuubre, mame
много съм ...
#6 INTeRNaZioNaLe_ написа преди 3 месеца - 87.126.36.xxx
отговори
Големият въпрос е обаче защо Уестли Снайдер най-вероятно няма да започне като титуляр, а на това Раниери загадна че за момента Снайдер не се вписва в схемата му, в последния мач и загубата от Лече Снайдер бе сменен на полувремето, и изключителния мал шанс на Интер, да загуби този мач, но дали Раниери не сбърка като извади Снайдер, друг е въпросът че този сезон великолепния Снайдер не е доказал с нищо че заслужава титулярното си място в най-великият отбот в света Интер, и все пак той направи много за този отбор, и заслужава още един шанс да докаже, че Интер има невероятен плеймейкър!
#7 naki1 написа преди 3 месеца - 84.119.25.xxx
отговори
В отговор на #2 (nali_taka)
виж коментара
човека пише са срещата ти за ебане говориш
#103 kamikadz написа някои ме възбуждат, други са ми слабост , а трети не мога да ги дишам.
#8 poli444 написа преди 3 месеца - 82.137.72.xxx
отговори
В отговор на #1 (INTeRNaZioNaLe_)
виж коментара
пипилота:D:D:D
#9 naki1 написа преди 3 месеца - 84.119.25.xxx
отговори
В отговор на #8 (poli444)
виж коментара
и ти си фудболна фенкъъ мацоо виж 4е и аз съм с фудболни 4орапи
#103 kamikadz написа някои ме възбуждат, други са ми слабост , а трети не мога да ги дишам.
#10 INTeRNaZioNaLe_ написа преди 3 месеца - 87.126.36.xxx
отговори
В отговор на #8 (poli444)
виж коментара
Гранде Интер ... ТИ АМО Интер
12 3 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.