вашето мнение за женксите профеле тук
#1 naki1 написа преди 3 месеца - 84.119.25.xxx
отговори
какво мислите за жените в форума какво и е държанието спрямо вас мъжете МАРГАРИТА70 връщам ти го
#103 kamikadz написа някои ме възбуждат, други са ми слабост , а трети не мога да ги дишам.
#2 написа преди 3 месеца - 85.187.235.xxx
отговори
В отговор на #1 (naki1)
виж коментара
както мъжете така и жените могат само конкректно да се коментират.няма общо понятие,ако търсиш мършата винаги може да се намери.
#3 написа преди 3 месеца - 89.215.99.xxx
отговори
спрял съм да ги мисля честно казано. което е жалко де, ама каквото сам си направиш...
анален класик
#4 LeCharmant написа преди 3 месеца - 95.42.7.xxx
отговори
В отговор на #1 (naki1)
виж коментара
Като цяло ниско ми е мнението, изключенията се броят на пръстите на ръцете... е, хайде и на краката...
Ex lingua stulta veniunt incommode multa. Да превърнем борбата с невежеството в наше любимо хоби! ;)
#5 southafrican написа преди 3 месеца - 195.234.238.xxx
отговори
Не съм "компетентен" да раздавам мнения,преди да съм опознал някоя жена лично!
Не страдам от предразсъдъци или предубедености!Не сегрегирам хората по пол,раса или цвят на кожата!

Последна промяна на поста преди 3 месеца
Our records show,that your Sex account with us is in arrears!Please Get Laid A.S.A.P. in order to avoid getting sexually blacklisted!!!By Order from Gepi Management!!!
#6 написа преди 3 месеца - 89.215.99.xxx
отговори
ше има да почакаме за мнението ти значи...
анален класик
#7 Aliosh111 написа преди 3 месеца - 85.130.47.xxx
отговори
Впечатленията са ми че всички жени са с огромни комплекси
и тук изживяват поредните си роли като недостижими
Лекувам безплатно жени страдащи от сексоален глад!
#8 Zul_Negodnik написа преди 3 месеца - 78.130.166.xxx
отговори
Жените във форума или поне голяма част от тях, са с поведение, каквото не могат да си позволят да имат реално у дома, при мъжете си
#9 naki1 написа преди 3 месеца - 84.119.25.xxx
отговори
В отговор на #2 (samurai_hatamo)
виж коментара
да прав си juvotnu като цяло зависи от самите нас да но не всички са на това мнение LeCharmant да от 30 профела с 5 мое да водиш некъв диалог

Последна промяна на поста преди 3 месеца
#103 kamikadz написа някои ме възбуждат, други са ми слабост , а трети не мога да ги дишам.
#10 написа преди 3 месеца - 89.215.99.xxx
отговори
като им ходиш след гъза само повече ги затъпяваш. примери бол, даже и с любимата ти маргаритка... верно е въпрос на отношение и верно има много лигльовци тука и затва жените са такива разпасани да си мислят, че всичко им е позволено.
анален класик
12 3 4 5 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.