Искам да се кача на
#1 ole_ole написа преди 3 месеца - 77.71.116.xxx
отговори
... некой 20 сантиметров. Откак се качих на стената на плача, взех и аз за к...р да рива. Помогнете ми. Темата е сериозна, и ней за спам! Приемам само сериозни предложения, и сериозни размери. Стената върши чудеса. изведнъж прозрях колко ми е празен и животя, и оная работа, та...
Не страдам от липсата на сексуален живот! Наслаждавам й се! :)По -добре да тъна в собствен сос, отколкото в нечия чужда плюнка!:) Човек, неспособен на самоирония, е неспособен на всичко останало (nod)
#2 написа преди 3 месеца - 89.215.99.xxx
отговори
с мене нямаш късмет.
анален класик
#3 NADEMA написа преди 3 месеца - 89.215.56.xxx
отговори
В отговор на #1 (ole_ole)
виж коментара
всички са с толкоз, докат не им сабуеш гащите...и голата истина лъсва
Сядам си на задника само ако намеря свободно, чисто и удобно място.
#4 southafrican написа преди 3 месеца - 195.234.238.xxx
отговори
Пари вземаш ли за обяздването?
Our records show,that your Sex account with us is in arrears!Please Get Laid A.S.A.P. in order to avoid getting sexually blacklisted!!!By Order from Gepi Management!!!
#5 ole_ole написа преди 3 месеца - 77.71.116.xxx
отговори
Не, давам пари, не вземам
Не страдам от липсата на сексуален живот! Наслаждавам й се! :)По -добре да тъна в собствен сос, отколкото в нечия чужда плюнка!:) Човек, неспособен на самоирония, е неспособен на всичко останало (nod)
#6 trepa4_d написа преди 3 месеца - 95.42.45.xxx
отговори
тука сите са са с от 3 до 5
girls...if a guy tells you he loves you more than rock and roll....fucking marry him:)))
#7 pre_lubo_deec написа преди 3 месеца - 130.204.104.xxx
отговори
В отговор на #1 (ole_ole)
виж коментара
Да се беше обадила преди 20 години!
- Нямаше интернет- ше кайш....
- Ама имаше 20 см.- ш'ти кажа аз.
✯ ☭ ✯ ☭ ✯( MAKE LOVE ☮ NOT WAR )☭ ✯ ☭ ✯ ☭ В секса съм само заради форума!
#8 southafrican написа преди 3 месеца - 195.234.238.xxx
отговори
Давай тогава ...да върви..да я подкарваме!
Our records show,that your Sex account with us is in arrears!Please Get Laid A.S.A.P. in order to avoid getting sexually blacklisted!!!By Order from Gepi Management!!!
#9 ole_ole написа преди 3 месеца - 77.71.116.xxx
отговори
В отговор на #3 (NADEMA)
виж коментара
Ас затуй ще одя по домовете на оглед. нимфоманка надомничка стаам Око да види, ръка да пипне, уста да лапне
#10 написа преди 3 месеца - 78.130.158.xxx
отговори
пак ли го изгуби ма

пусни кучето да го души
Безсмъртна съм до доказване на противното,но тогава вече няма да ме интересува! ..Не съм създадена да работя с чук или трион, а да седя на трон!! ..Дори,когато избираш,изборът не е изцяло твой!! ..Когато боговете говорят,онези с фактите никакви ги няма!
12 3 4 5 ... 27 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.