ЕДНА ОБРЕЧЕНА ТЕМА
#1 MOHANGO написа преди 3 месеца - 212.5.131.xxx
отговори
..знам, че няма да има голям отзвук,но да ва питам:БИХТЕ ЛИ СПОДЕЛИЛИ/тук,у форума/ НАЙ НЕВЕРОЯТНИЯ СЛУЧАЙ, КОГАТО СТЕ ЗАГУБИЛИ ДЕВСТВЕНОСТТА СИ/за жените/,А ВИЕ МЪЖЕТЕ ПОМНИТЕ ЛИ КОГА СТЕ КОГА СТЕ ДАЛИ "ХЛЯБ В РЪЦЕТЕ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ" на някоя,дори и без да знаете името и?
#2 bOPKO_OTBOPKO написа преди 3 месеца - 46.238.12.xxx
отговори
още сам дествен
╬═╬╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ AЗ СЪМ СПАМЕР, МНЕНИЕТО МИ МОЖЕТЕ ДА ГО ПОЛУЧИТЕ ИЗВЪН ФОРОМО!!! БОРКО - ЗАСЛУЖАВА СИ - Girl look at that body, I work out! ګۓ змии да не ми пишат!
#3 SEI написа преди 3 месеца - 82.137.72.xxx
отговори
В отговор на #1 (MOHANGO)
виж коментара
на всички помня имената
#4 написа преди 3 месеца - 213.130.87.xxx
отговори
за пръв път ма бодна Петърчо в 5ти клас
Before you diagnose yourself with depression or low self esteem,first make sure you are not,in fact,just surrouded be assholes.
#5 написа преди 3 месеца - 89.215.99.xxx
отговори
то па големото тайно...

ми една наборка ме преследваше доста време така и най-накрая не издържах да се пазя за голямата любов и те така... изплющях я. комичното в случая беше, че й викам на оная нали, че ми е първата, а тя ми вика: айде бе, стига ме занася... само целуването малко ти куца, ама ще поработим върху това.
анален класик
#6 MOHANGO написа преди 3 месеца - 212.5.131.xxx
отговори
#3 NE_SUM_3A_TEB ,разкажи накратко твоя най-невероятен случай
#7 agi_18 написа преди 3 месеца - 94.216.59.xxx
отговори
В отговор на #2 (bOPKO_OTBOPKO)
виж коментара
Da bi mirno sedqlo,ne bi chudo vidqlo!!!!!!!!!!!!!!!
#8 zorlinka написа преди 3 месеца - 78.90.226.xxx
отговори
то щот по неколко пъти я губим тая девственост, та сега най-невероятния случай да споделяме...
Всеки идиот има право на интернет! G-точката на жената се намира в края на думата шопинг! Човек се учи, докато е прост! "Няма как да имам първи поглед буквално, без да е налице визията на дадено лице.. "-Наш СтанчУ
#9 SEI написа преди 3 месеца - 82.137.72.xxx
отговори
В отговор на #6 (MOHANGO)
виж коментара
никога....това са си мой спомени
#10 GrozdeKiselo написа преди 3 месеца - 130.204.36.xxx
отговори
В отговор на #8 (zorlinka)
виж коментара
"Сексът е много повече от ритмично пулсиране на две тела в потната тишина. Често започва с прегръдка и страстна целувка, друг път с плахо докосване на ръцете. Но без значение дали е бавен или бърз, подготвен или непредвиден, важното е да има взаимност. И
12 3 4 5 ... 15 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.