Съвременното робство
#21 bubu66 написа преди 3 месеца - 79.124.59.xxx
отговори
Kakto vednug sum ti kazval po suvsem...dryg povod, sly4ainosti v prirodata i ob6testvoto...nqma
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие
#22 Man100 написа преди 3 месеца - 95.42.24.xxx
отговори
В отговор на #12 (destroy_f)
виж коментара
#8 destroy_f
Стига веее, верно ли
#23 kasiopea18 написа преди 3 месеца - 77.78.11.xxx
отговори
В отговор на #15 (new_man)
виж коментара
внимавай кво си пожелаваш
и ще попитат-как през живота да преминем?отговаряйте-красиво,внимателно,стремително!като по струна над бездна...
#24 side_face написа преди 3 месеца - 212.25.36.xxx
отговори
В отговор на #15 (new_man)
виж коментара
Ти сам не си вярваш май.
#25 abanosova_kula написа преди 3 месеца - 46.233.2.xxx
отговори
Да, аз съм наясно как работи системата, но пак не съм свободна. Искам да кажа, че знанието и осъзнаването сами по себе си не те правят свободен, ако не водят след себе си желание за промяна и най-вече конкретни действия. Доволно много съм мислила и продължавам да мисля как да изляза от въпросната система. Уви, стигам все до едно заключение - сам от системата можеш да излезеш само с краката напред. Btw... много обширна тема, по която има много да се говори. Ще ми е интересно да я проследя.
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно." (Уолтър Липман)
#26 ferrysweety написа преди 3 месеца - 213.226.63.xxx
отговори
В отговор на #1 (juvotnu)
виж коментара
кажи кой е филма че ся не ща да се логвам там...

само да отбележа, че основополагащ принцип на капитализма е производството на принадена стойност - това всъщност води до растеж
БабоЕб-еб-Еб!
#27 написа преди 3 месеца - 89.215.99.xxx
отговори
интересен феномен са социалните мрежи които замислени като хляб и зрелища за народа се изродиха като наистина социални места с идеи които дават отражение върху реалната действителност. подочувам сега че и тях ще се опитат да ги цензурират, но това ще значи само отлив на мислещите потребители от тези мрежи към други нови които ще бъдат направени поради нуждата от свобода на словото.
анален класик
#28 Man100 написа преди 3 месеца - 95.42.24.xxx
отговори
тва интернет е разработка на военните
#29 написа преди 3 месеца - 89.215.99.xxx
отговори
В отговор на #26 (ferrysweety)
виж коментара
ето официалния сайт на български.

http://www.delaservitu...

иначе принадената стойност служи за реализиране на печалба от произведения продукт, но именно вменената "истина", че трябва да консумираш все повече и повече е двигателя, който движи капитализма.
анален класик
#30 Man100 написа преди 3 месеца - 95.42.24.xxx
отговори
Ако не върви конспирацията и свободата на словото ... да се върнем на секса със свирките
1 2 34 5 ... 25 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.