|
1. Влюбвали ли сте се някога от пръв поглед:
А) да, да, да ДА ! Беше невероятно, а и до сега не е спряло да бъде. Просто не е за разказване за топлата лятна вечер и за това как оранжевите нощни лампи в парка хвърлят оранжеви отблясъци в ъгълчетата на вулгарно извитата и усмивка докато отпива от оранжевата бира...
Б) за бога не, аз си нося специален талисман „против влюбване от пръв поглед”
В) да, в пети клас, в Снежанка ...
Г) О да ! Във един върколак 95 левел в batlenet на Diablo 2 с буриза с руна за замразяване и … абе много наяден, мажеше всичко наред… не е за разправяне брат.
2. Да познавате някой който се е влюбвал от пръв поглед ?
А) да разбирасе, имаме си клуб даже. Седим разказваме си едни на други любовните си истории и възхваляваме християнските ценности.
Б) тоя горе за какво говори ?
В) да, познавах един, ама незнам кво му стана и се метна от един мост. Това брои ли се ?
Г) цъкам не ме занимавайте с глупости
3. Какво мислите за любовта от пръв поглед:
А) ами то като цяло любовта е нещо прекрасно, пък любов от пръв поглед … ех ….
Б) всеки на тоя свят заслужава да се мъчи, така че дерзайте
В) незнам какво да мисля, все още се мисля за Снежанка
Г) бате, навит ли си да направим един unreal tournament да ти пръсна скъсам шортите с рокет лънчара и да ти избия тия глпости от главата ?
4. Ако докато си седите на кафе в центъра и видите някое момиче/момче и моментално се влюбите, какво ще направите ?
А) Винаги си нося букет цветя в левия ръкав – много ме бива в тия работи, само да я видя
Б) Ще мина на текила … след десет текили ще танцувам румба със сервитьорката на масата
В) F_CK
Г) стън, слоу, сайланс и влизам с ултимата и съм ги зчесал, докъто се осетят от къде съм дошъл и си заминавам , кво ми говориш.
1. Влюбвали ли сте се някога от пръв поглед: А) да, да, да ДА ! Беше невероятно, а и до сега не е спряло да бъде. Просто не е за разказване за топлата лятна вечер и за това как оранжевите нощни лампи в парка хвърлят оранжеви отблясъци в ъгълчетата на вулгарно извитата и усмивка докато отпива от оранжевата бира... Б) за бога не, аз си нося специален талисман „против влюбване от пръв поглед” В) да, в пети клас, в Снежанка ... Г) О да ! Във един върколак 95 левел в batlenet на Diablo 2 с буриза с руна за замразяване и … абе много наяден, мажеше всичко наред… не е за разправяне брат. 2. Да познавате някой който се е влюбвал от пръв поглед ? А) да разбирасе, имаме си клуб даже. Седим разказваме си едни на други любовните си истории и възхваляваме християнските ценности. Б) тоя горе за какво говори ? В) да, познавах един, ама незнам кво му стана и се метна от един мост. Това брои ли се ? Г) цъкам не ме занимавайте с глупости 3. Какво мислите за любовта от пръв поглед: А) ами то като цяло любовта е нещо прекрасно, пък любов от пръв поглед … ех …. Б) всеки на тоя свят заслужава да се мъчи, така че дерзайте В) незнам какво да мисля, все още се мисля за Снежанка Г) бате, навит ли си да направим един unreal tournament да ти пръсна скъсам шортите с рокет лънчара и да ти избия тия глпости от главата ? 4. Ако докато си седите на кафе в центъра и видите някое момиче/момче и моментално се влюбите, какво ще направите ? А) Винаги си нося букет цветя в левия ръкав – много ме бива в тия работи, само да я видя Б) Ще мина на текила … след десет текили ще танцувам румба със сервитьорката на масата В) F_CK Г) стън, слоу, сайланс и влизам с ултимата и съм ги зчесал, докъто се осетят от къде съм дошъл и си заминавам, кво ми говориш.
|