Любов от пръв поглед (анкета но с 4 въпроса )
#1 Evil_Big написа преди 3 месеца - 87.97.248.xxx
отговори
1. Влюбвали ли сте се някога от пръв поглед:
А) да, да, да ДА ! Беше невероятно, а и до сега не е спряло да бъде. Просто не е за разказване за топлата лятна вечер и за това как оранжевите нощни лампи в парка хвърлят оранжеви отблясъци в ъгълчетата на вулгарно извитата и усмивка докато отпива от оранжевата бира...
Б) за бога не, аз си нося специален талисман „против влюбване от пръв поглед”
В) да, в пети клас, в Снежанка ...
Г) О да ! Във един върколак 95 левел в batlenet на Diablo 2 с буриза с руна за замразяване и … абе много наяден, мажеше всичко наред… не е за разправяне брат.
2. Да познавате някой който се е влюбвал от пръв поглед ?
А) да разбирасе, имаме си клуб даже. Седим разказваме си едни на други любовните си истории и възхваляваме християнските ценности.
Б) тоя горе за какво говори ?
В) да, познавах един, ама незнам кво му стана и се метна от един мост. Това брои ли се ?
Г) цъкам не ме занимавайте с глупости
3. Какво мислите за любовта от пръв поглед:
А) ами то като цяло любовта е нещо прекрасно, пък любов от пръв поглед … ех ….
Б) всеки на тоя свят заслужава да се мъчи, така че дерзайте
В) незнам какво да мисля, все още се мисля за Снежанка
Г) бате, навит ли си да направим един unreal tournament да ти пръсна скъсам шортите с рокет лънчара и да ти избия тия глпости от главата ?
4. Ако докато си седите на кафе в центъра и видите някое момиче/момче и моментално се влюбите, какво ще направите ?
А) Винаги си нося букет цветя в левия ръкав – много ме бива в тия работи, само да я видя
Б) Ще мина на текила … след десет текили ще танцувам румба със сервитьорката на масата
В) F_CK
Г) стън, слоу, сайланс и влизам с ултимата и съм ги зчесал, докъто се осетят от къде съм дошъл и си заминавам, кво ми говориш.
#2 southafrican написа преди 3 месеца - 195.234.238.xxx
отговори
Да беше направил анкета бе бро!
Our records show,that your Sex account with us is in arrears!Please Get Laid A.S.A.P. in order to avoid getting sexually blacklisted!!!By Order from Gepi Management!!!
#3 ladysisi написа преди 3 месеца - 212.25.60.xxx
отговори
1.а
2.а
3.а
4. взимам си го дома
Имаш една чаша живот, можеш да я изпиеш, можеш да я излееш, можеш да я оставиш да изветрее...ти решаваш, но ... втора няма да ти налеят!!!
#4 extrabuca написа преди 3 месеца - 93.183.181.xxx
отговори
не секи който е прост е тап ... но секи който е тап е прост
#5 написа преди 3 месеца - 89.215.99.xxx
отговори
харесвал съм от пръв поглед, щото си мисля, че добре разпознавам лица, но за влюбване и дума не може да става на въпрос, тъй като това според мен идва с времето и общуването. и съм разлюбвал така да се каже след първоначалния интерес, когато се окаже, че не си пасваме или отсрещния не влага особено в общуването.
анален класик
#6 Evil_Big написа преди 3 месеца - 87.97.248.xxx
отговори
трябваше да са 4 анкети понеже може да има само 1 въпрос
#7 ole_ole написа преди 3 месеца - 77.71.116.xxx
отговори

1. Г
2. В
3. Б
4. В

страхотна тема! жалко, че няма да имам време да пиша
Не страдам от липсата на сексуален живот! Наслаждавам й се! :)По -добре да тъна в собствен сос, отколкото в нечия чужда плюнка!:) Човек, неспособен на самоирония, е неспособен на всичко останало (nod)
#8 southafrican написа преди 3 месеца - 195.234.238.xxx
отговори
В отговор на #6 (Evil_Big)
виж коментара
Ами пускай ги по една,така само ще се объркват,ще стане една каша.
Our records show,that your Sex account with us is in arrears!Please Get Laid A.S.A.P. in order to avoid getting sexually blacklisted!!!By Order from Gepi Management!!!
#9 trepa4_d написа преди 3 месеца - 79.100.218.xxx
отговори
1. Влюбвали ли сте се някога от пръв поглед:
Г)
2. Да познавате някой който се е влюбвал от пръв поглед ?
В)
3. Какво мислите за любовта от пръв поглед:
Б)
4. Ако докато си седите на кафе в центъра и видите някое момиче/момче и моментално се влюбите, какво ще направите ?
В)
girls...if a guy tells you he loves you more than rock and roll....fucking marry him:)))
#10 extrabuca написа преди 3 месеца - 93.183.181.xxx
отговори
огин на кънтъра и фрагове на мах
не секи който е прост е тап ... но секи който е тап е прост
12 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.