| Със съпруг/съпруга(1 глас) 17% |
| С Форумен колега/колежка(5 гласа) 83% |
| Сам със самия себе си(0 глас) 0% |
|
отговори
|
|||
ami neznam kude e i as...v Malmø sme subirali za Koleda hora ot saita-ne foruma, v Amsterdam, e samo sofianzi i plovdiv4ani li sa takiva tikvi da se delim na nas i vas...sram me e ,4e sum sofianka, 4estno...verno jivota e tejuk v Bg, ama i horata stanali nekvi izrodi pp planira6 zaminavane li...emi to v Bg kvo da pravi6... |
||||
|
отговори
|
|||
Сигурно към Ноември в началото на лятото.Налагаше се да поостана тука за дълго,ама все по голям скептик ставам,като гледам кой и как Управлява. Там имам верни другари от БГ свестни,читави хора,а и местните хора,като те видят че ставаш веднага те подкрепят,ама носталгията много силно ме гони по родината...майка,татко. С Форумен колега/колежка
Our records show,that your Sex account with us is in arrears!Please Get Laid A.S.A.P. in order to avoid getting sexually blacklisted!!!By Order from Gepi Management!!!
|
||||
|
отговори
|
|||
awe taka e...oba4e za6toto tam vupreki dobri priqteli i ok rabota i vsi4ko, vse pak si sam...familiqta ti v Bg...a da si kat men s deza na u4ili6te...ne moje6 da izbira6 bes da si obmislil mn seriozno dali tuk, dali tam...ako ima6 semeistvo-v smisul jena i deza nqma da e tolkoz tejko |
||||
|
отговори
|
|||
| с кого? | ||||
|
отговори
|
|||
С гаджето си! С Форумен колега/колежка
Our records show,that your Sex account with us is in arrears!Please Get Laid A.S.A.P. in order to avoid getting sexually blacklisted!!!By Order from Gepi Management!!!
|
||||
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.
С Форумен колега/колежка
произведено в Пловдив