Защо и най грозната жена в интернет има самочувствие
#1 raven70 написа преди 3 месеца - 79.100.68.xxx
отговори
Айде дерзайте напънете си мозъците не само да гледате цици и прашки и да ги познавате по коляното коя е секси или по токчетата на обувките на колко години са а коя какво търси
#2 southafrican написа преди 3 месеца - 195.234.238.xxx
отговори
А къде иначе някой мъж ще и обърне внимание!
Our records show,that your Sex account with us is in arrears!Please Get Laid A.S.A.P. in order to avoid getting sexually blacklisted!!!By Order from Gepi Management!!!
#3 Lowin написа преди 3 месеца - 85.106.110.xxx
отговори
В отговор на #1 (raven70)
виж коментара
Фейс то фейс си е друго.А зад компа всички имат самочувствие не само жени.
Да знайш няма грозна жена.
#4 написа преди 3 месеца - 87.119.71.xxx
отговори
нчмат санучувствие просто са предпазливи...знаеики че са грозни им е ясно че могат да получат само секс и то еднократно затова и се правят на горди
#5 Toro_bravo написа преди 3 месеца - 188.77.66.xxx
отговори
...капацитета у човека придава самочувствието, не визията
Аз бях тук.....
#6 ccc99 написа преди 3 месеца - 213.91.243.xxx
отговори
В отговор на #3 (Lowin)
виж коментара
има слабо пийнали мъже
#7 radul_misirkov написа преди 3 месеца - 46.40.91.xxx
отговори
В отговор на #3 (Lowin)
виж коментара
Разликата м/у красива и грозна жена са няколко водки. Но има случаи в които си казваш - "еее, аз не мога да изпия толкова много"
Дори да умра, не ще загина, не ще увехне мойта кожа, защото алкохола който ще изпия, не ще ми позволи да се разложа. Не сипвайте на гроба ми вода, на онзи свят не искам да се мия, но ако възкръсна от пръстта, ще бъде само за да се напия.
#8 MHoro_HenpuAteH написа преди 3 месеца - 85.130.68.xxx
отговори
И като е грозна, пречи ли и да е достойна и самоуверена. Не можеш да прецениш по грозни снимки на ограничени профили. Страхът дърпа назад всеки човек, с ниско самочувствие, до моментът, до който започне да оценява себе си
Не е важното да си красив! Важното е да си намериш друг изрод като теб!
#9 raven70 написа преди 3 месеца - 79.100.68.xxx
отговори
Както знаете търсенето определя пазара а в интернет търсенето е голямо и при такова внимание е редно да се надуе допълнително процента мъже жени че на една жена и се нахвърлят 20 разгонени юнака
#10 lucifer6 написа преди 3 месеца - 90.187.73.xxx
отговори
Торо_браво ви каза Таа била грозна,онаа била грозна....ама със самочувствие......така е щот не ви връзват .А ако продължавате да ги обиждате,ше маате чикии до второ пришествие
И ич да ми не става,пак че лежим отгоре! Барем И тежим!
12 3 4 5 ... 9 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.