Според вас до колко е истинска любовта ?
#21 sadsad_bgr123 написа преди 4 месеца - 87.246.26.xxx
отговори
въйй да ти имам проблема
#22 Ass_digger написа преди 4 месеца - 109.107.88.xxx
отговори
Аве аз ся да въ питам

Педерас сас разстройство, далЕ е равно на жена в цикъл
#23 kehlibar77 написа преди 4 месеца - 87.120.152.xxx
отговори
Ако преди секс те пита какво ще й купиш или дадеш - това е платена любов ! Ако те пита след секса - това е истинска
Човек винаги има време за целувка, добро дело и нова любов.
#24 написа преди 4 месеца - 89.215.99.xxx
отговори
не ве преди секса е бизнес, а след него си е чисто изнудване.
анален класик
#25 kehlibar77 написа преди 4 месеца - 87.120.152.xxx
отговори
баси векът на техниката
Човек винаги има време за целувка, добро дело и нова любов.
#26 Masterofpleasur написа преди 4 месеца - 89.252.218.xxx
отговори
В отговор на #8 (side_face)
виж коментара
и аз така си мисля,за жалост е пълно с такива боклуци
#27 oliverbg написа преди 4 месеца - 109.160.25.xxx
отговори
ami moeto skromno mnenie e:kogato si s Jivotno narichashto sebe si chovek a moje bi i Звиздъъъъъ koito tarsi materialnoto v teb to za kakva lubov govorim(platena).mi to po-dobre si vikni edno jigolo koeto 6te izglejda 1000 po dobre ot gadjeto ti i moi si go izbere6 po katalog dau mu 100 lv i 6ta ka4i na 7 nebe zashtoto tova mu e celta da go potarsi6 otnovo
#28 Ledeno_sarce28 написа преди 3 месеца - 91.139.163.xxx
отговори
to4no kazano
#29 bjork написа преди 3 месеца - 79.159.11.xxx
отговори
Az si mislq 4e liubovta syshtestvuva v razli4ni formi i gledni to4ki ,toest mnogoizmerna e.I dali q nari4ame liubov ili sex syshto ima zna4enie.Makar 4e liubovta i sexa se pripokrivat po razli4ni kriterii ,kakto i se razli4avat ot drugi, v mnogo ot slu4aite vyrvqt ryka za ryka.Interesno e da se otbeleji 4e pod termina (platena liubov) imame predvid (sex za pari). Dumata Liubov ispolzvame i v mnogo drugi slu4ai, kato tq se pripokriva s ponqtiqkato:,maniq, privyrzanost,intimnost, obi4 i dr.No liubovta si e liubov i ima i po vishe zna4enie ot tezi koito obslujva v ejednevieto i bita ni.Za primeri:Liubov kym horata(4ovekoliubie),liubov kym sebe si(sebeliubie) i tknt.Dobre bi bilo da se opomene i strastta bez koqto vsqka edna liubov e nemislima, toest bez strast sexa e samo mehanika, a liubovta alegori4no ponqtie!(Blagodarq vi za vnimanieto i izvinete za latinicata, kompityryt mi ne ispolzva kirilica)
1 2 3 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.