!!! ВНИМАНИЕ!!! говорим за момичетата във форума!!!
#1 frend888 написа преди 4 месеца - 77.85.3.xxx
отговори
Нека раздвижим малко и тоя раздел!

Направи ми впечатление, че при почти всяка по-активна дамска проява във форума се стига до разни дребни спорове и прехвърчат искри;
И мисля, че вместо да са разпиляни неправомерно по различни теми, няма да е зле да ги обединим в една, да обсъдим причините за тоя "феномен" и току виж се оказало и полезно.

Моето скромно мнение е, че на моменти "дамите" се държат прекалено покровителствено,с огромно, непокрито/все пак това е форум/ самочувствие, което дразни повечето от нас. Също така проявяват завидна компетенция по множество въпроси.
Какво мислите вие?

При мен се заражда подозрението, че това са момичета, които висят доста време в и-нет,може би физически непривлекателни,без някакъв ясно изразен личен живот...
Hе всички мюсюлмани са терористи, но почти всички терористи са мюсюлмани. Организация на ЕВРЕИТЕ в БЪЛГАРИЯ "ШАЛОМ". http://shalompr.org/
#2 bOPKO_OTBOPKO написа преди 4 месеца - 46.238.12.xxx
отговори
с две думи лелки
╬═╬╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ AЗ СЪМ СПАМЕР, МНЕНИЕТО МИ МОЖЕТЕ ДА ГО ПОЛУЧИТЕ ИЗВЪН ФОРОМО!!! БОРКО - ЗАСЛУЖАВА СИ - Girl look at that body, I work out! ګۓ змии да не ми пишат!
#3 neandertalets написа преди 4 месеца - 95.140.222.xxx
отговори
къде па виде момичета у форома
Целият свят е Титаник и всички сме пасажери в него.Единственото спасение е илюзията.
#4 idb79 написа преди 4 месеца - 78.128.113.xxx
отговори
В отговор на #1 (frend888)
виж коментара
стига с тия момичета бе даи да говорим за жени
#5 eXtReMe81 написа преди 4 месеца - 109.121.227.xxx
отговори
па ина лелка се напива у лайфа

Последна промяна на поста преди 4 месеца
╬═╬ ╬═╬ ✯ ☭ ✯ ☭ ✯ ☭ ✯ ☭( °‿ゝ°) ( °‿ゝ°) ( °‿ゝ°) ✯ ☭ ✯ ☭ ✯ ☭ ✯ ☭╬═╬ ╬═╬
#6 bOPKO_OTBOPKO написа преди 4 месеца - 46.238.12.xxx
отговори
В отговор на #3 (neandertalets)
виж коментара
момиче79 що е ве
╬═╬╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ AЗ СЪМ СПАМЕР, МНЕНИЕТО МИ МОЖЕТЕ ДА ГО ПОЛУЧИТЕ ИЗВЪН ФОРОМО!!! БОРКО - ЗАСЛУЖАВА СИ - Girl look at that body, I work out! ګۓ змии да не ми пишат!
#7 ivanov31 написа преди 4 месеца - 77.78.22.xxx
отговори
В отговор на #1 (frend888)
виж коментара
така е....прав си, нема кво да спорим...дай следващия въпрос
кур тате баница..., кравата е мъжка...
#8 neandertalets написа преди 4 месеца - 95.140.222.xxx
отговори
В отговор на #6 (bOPKO_OTBOPKO)
виж коментара
забраех
Целият свят е Титаник и всички сме пасажери в него.Единственото спасение е илюзията.
#9 vandalche1 написа преди 4 месеца - 87.97.211.xxx
отговори

Ти откри Америка, ве, келеш
"Коя няма да ебе Вандала, се оказва въпрос на личен избор....неговия! "
#10 rumpas написа преди 4 месеца - 83.148.87.xxx
отговори
то пък едни дами
Добрата преценка се дължи на опита, а опитът - на лошата преценка.
12 3 4 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.