Асоциативни думи-продължение..
#21 pre_lubo_deec написа преди 6 месеца - 130.204.104.xxx
отговори
В отговор на #19 (ludoto_len4e)
виж коментара
розовиня.......
✯ ☭ ✯ ☭ ✯( MAKE LOVE ☮ NOT WAR )☭ ✯ ☭ ✯ ☭ В секса съм само заради форума!
#22 chiptanzopen написа преди 6 месеца - 90.154.128.xxx
отговори
сокопродавачка
Бяха стари изпитани бойци,неведнъж налапвали зърното кукуруз, нанизано на голямата рибарска кука и по чудо отървали брашното и тигана на местните ФОРУМНИ рибарки......
#23 написа преди 6 месеца - 78.130.158.xxx
отговори
искам Кит -Кат ... ма мноуу
Безсмъртна съм до доказване на противното,но тогава вече няма да ме интересува! ..Не съм създадена да работя с чук или трион, а да седя на трон!! ..Дори,когато избираш,изборът не е изцяло твой!! ..Когато боговете говорят,онези с фактите никакви ги няма!
#24 написа преди 6 месеца - 213.130.87.xxx
отговори
В отговор на #21 (pre_lubo_deec)
виж коментара
джинджилиня
Не знам кво пиеш Саше. П.п. Ама не ти помага. Ванката:))
#25 BayMangaul написа преди 6 месеца - 84.242.135.xxx
отговори
В отговор на #23 (KeeP_me)
виж коментара
имаме само крем аку жИлаете
Властта и парите са преходни, славата и честта ВЕЧНИ...........Страдам от-Душевен гъзобрък!!! ..............Ф мумента кака ма лекува!...................................Със бабини илачи и ДУХЙОВен масаШ!!!....
#26 написа преди 6 месеца - 109.160.106.xxx
отговори
ХРЪСТ, ХРЪСТ, ХРЪСТ
Не ми пука кой е баща ти..Щом аз ловя риба тук - няма да ми ходиш по водата!
#27 chiptanzopen написа преди 6 месеца - 90.154.128.xxx
отговори
скараМУШ
Бяха стари изпитани бойци,неведнъж налапвали зърното кукуруз, нанизано на голямата рибарска кука и по чудо отървали брашното и тигана на местните ФОРУМНИ рибарки......
#28 написа преди 6 месеца - 78.130.158.xxx
отговори
крем Кит -Кат лее ..
ил требва да си го набивам сама
Безсмъртна съм до доказване на противното,но тогава вече няма да ме интересува! ..Не съм създадена да работя с чук или трион, а да седя на трон!! ..Дори,когато избираш,изборът не е изцяло твой!! ..Когато боговете говорят,онези с фактите никакви ги няма!
#29 написа преди 6 месеца - 95.43.224.xxx
отговори
дупелизец
Имам най-хубавия белег на света....душата ми е белязана с любов.
#30 chiptanzopen написа преди 6 месеца - 90.154.128.xxx
отговори
говновозка
1 2 34 5 ... 500 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.