Нещо перверзно...
#201 написа преди 3 месеца - 79.132.0.xxx
отговори
Я да ви се скарам аз Какви ги вършите тук и никакви перверзни неща да няма

Я по темата моля
Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите.
#202 di__ написа преди 3 месеца - 95.42.77.xxx
отговори
не ни са карай много
يمارس الجنس مع لكم
#203 chiptanzopen написа преди 3 месеца - 87.126.20.xxx
отговори
Бяха стари изпитани бойци,неведнъж налапвали зърното кукуруз, нанизано на голямата рибарска кука и по чудо отървали брашното и тигана на местните ФОРУМНИ рибарки......
#204 di__ написа преди 3 месеца - 95.42.77.xxx
отговори
е тука ша стоим
يمارس الجنس مع لكم
#205 написа преди 3 месеца - 79.132.0.xxx
отговори
да ви имам мераците, перверзници такива
Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите.
#206 Chikotet написа преди 3 месеца - 91.60.249.xxx
отговори
тука да не е иконоландия ве
нема двойки... нема тройки... има само 25 годишни бройки:))) http://www.vbox7.com/play:ccd8ba6e
#207 npocmak написа преди 3 месеца - 213.226.63.xxx
отговори
носиш топло, симпатично шалче ела да ти покажа какво могат ръцете ми
scripta oblitus, affectum manet
#208 написа преди 3 месеца - 79.132.0.xxx
отговори
ще ми завържат шалчето ли?
#209 chiptanzopen написа преди 3 месеца - 79.100.22.xxx
отговори
щи отпечатат бутилкътъ
Бяха стари изпитани бойци,неведнъж налапвали зърното кукуруз, нанизано на голямата рибарска кука и по чудо отървали брашното и тигана на местните ФОРУМНИ рибарки......
#210 npocmak написа преди 3 месеца - 87.97.164.xxx
отговори
първо ще го отвържат. след това ще те разсъблекат. ще те занесат във ваната и ще разнесат боди лосиона по кожата ти. пръстите ще се плъзгат по извивките ти, подобно група екзалтирани скиори... ваната е вече пълна и водата обгръща тялото ти като рок-дива, понесена от ръцете на фенове. насочвам слушалката на душа да се движи под водата и усещаш гъделичкащите целувки на струйките изпод масажиращата й глава. стотици малки езичета пъплят по коремчето ти. прокрадват се надолу, бавно, в широка дъга, към вътрешната страна на бедра ти. те потръпват от удоволствие и се разтварят леко, предвкусвайки целта. езичетата мравучкат в сложни спирали, бавно, нагоре по дългите ти интелигентни бедра, като будитски монаси на поклонение към храма на божественото удовлоствие...
scripta oblitus, affectum manet
1 ...17 18 19 20 21 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.