Нещо перверзно...
#1 написа преди 10 месеца - 79.132.14.xxx
отговори
кажете и на който/която искате го забучете...само правилното място изберете. Тук и сега е моментът да дадете воля на езика и на най-мръсните си фантазии. Знам, че всички имате такива, а тихите води могат да бъдат най-взривоопасни.

Играта има само едно условие. Не намесвайте такива, които не са участвали в темата. Всички, които са написали поне един пост може да ги ебете както искате и където искате.

Дами пазете си дупетата
Моля потребителите със слаби сърца, които не са отворени за предизвикателства да не пишат в темата и да се замислят относно собственоръчното триене на профила си. Разбира се могат да се върнат след 2-3 дена.
Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите.
#2 svedim написа преди 10 месеца - 109.120.203.xxx
отговори
искам да еба марката и огънчето в гъза
ни са ибети ,ибем ви
#3 zorlinka написа преди 10 месеца - 78.90.226.xxx
отговори
Всеки идиот има право на интернет! G-точката на жената се намира в края на думата шопинг! Човек се учи, докато е прост! "Няма как да имам първи поглед буквално, без да е налице визията на дадено лице.. "-Наш СтанчУ
#4 BayMangaul написа преди 10 месеца - 84.242.135.xxx
отговори
срам ма е
Властта и парите са преходни, славата и честта ВЕЧНИ...........Страдам от-Душевен гъзобрък!!! ..............Ф мумента кака ма лекува!...................................Със бабини илачи и ДУХЙОВен масаШ!!!....
#5 sadsad_bgr123 написа преди 10 месеца - 91.139.194.xxx
отговори
искам тебе
#6 po_boxerki написа преди 10 месеца - 95.42.76.xxx
отговори
Ще почакам малко да се развие темата
Ако не бях това което бях, нямаше да съм това което съм.
#7 bastiko3 написа преди 10 месеца - 77.70.9.xxx
отговори
нема те еба но с радост бих ти се изпикал на ботушите
Sapientia prima stultitia caruisse
#8 D_MACLAUD написа преди 10 месеца - 79.100.144.xxx
отговори
искам авторката да натискам, циците да стискам, искам да го намуша на Бамбуша
докато има балами ще има и тарикати
#9 uilis28 написа преди 10 месеца - 77.85.92.xxx
отговори
язе ша гледам
за добрия спамер, няма лоша тема :)
#10 HellPatrol написа преди 10 месеца - 84.40.69.xxx
отговори
Отивам за кондоми
12 3 4 5 ... 21 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.