къде ще се чувства човек добре?
|
отговори
|
|||
просто си го мисля от време на време ....период 7 години на сам ама е тука си висим и нищо??....тъпчене |
||||
|
отговори
|
|||
вчера си вървя тука по едни ми ти улици и загледах две девойки - утепани такива, пецнали се на високи токчета, едни тесни панталонки, едни проскубани кичари, с едно портмоненце на гъза и досадно се увиват на някакъв шушляк... кофти немски, ама научили да питат "на кеф ли си, на кеф ли си?" видът им - на български студентки, ама облечени от илиянци. и, верно, по едно време, докато зяпах, едната ми се провикна на чист и прост български: "ко мъ гльедъш мъ?". фраш е с български девойчета и не чак толкова девойчета, които продават прословутата красота на българката по света. предполагам, че и за момчетата има работа.
"Падне ли ерекцията и то след първия път - той е инпутентен или има проблеми в секса." (Станимир)
|
||||
|
отговори
|
|||
е ми за паричка за кво да хода там за тва че е готино да си кисел германец или германка |
||||
|
отговори
|
|||
Камъкът тежи на мястото си. В чужбина се изперква от носталгия. Парите не топлят. Търси начини тук в Бг. |
||||
|
отговори
|
|||
пак ли цял живот тука да се лъже.. |
||||
|
отговори
|
|||
imamima kaka gewerbe hat er bekomen |
||||
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.
произведено в Пловдив