къде ще се чувства човек добре?
#41 idb79 написа преди 11 месеца - 78.128.113.xxx
отговори
В отговор на #40 (curenceto94)
виж коментара
просто си го мисля от време на време ....период 7 години на сам ама е тука си висим и нищо??....тъпчене
#42 написа преди 11 месеца - 217.83.143.xxx
отговори
В отговор на #38 (idb79)
виж коментара
вчера си вървя тука по едни ми ти улици и загледах две девойки - утепани такива, пецнали се на високи токчета, едни тесни панталонки, едни проскубани кичари, с едно портмоненце на гъза и досадно се увиват на някакъв шушляк... кофти немски, ама научили да питат "на кеф ли си, на кеф ли си?" видът им - на български студентки, ама облечени от илиянци. и, верно, по едно време, докато зяпах, едната ми се провикна на чист и прост български: "ко мъ гльедъш мъ?". фраш е с български девойчета и не чак толкова девойчета, които продават прословутата красота на българката по света. предполагам, че и за момчетата има работа.
"Падне ли ерекцията и то след първия път - той е инпутентен или има проблеми в секса." (Станимир)
#43 idb79 написа преди 11 месеца - 78.128.113.xxx
отговори
В отговор на #42 (chrysanthema)
виж коментара
е ми за паричка за кво да хода там за тва че е готино да си кисел германец или германка
#44 vtoroto_lice написа преди 11 месеца - 212.25.60.xxx
отговори
В отговор на #1 (idb79)
виж коментара
Камъкът тежи на мястото си.
В чужбина се изперква от носталгия.
Парите не топлят.
Търси начини тук в Бг.
#45 idb79 написа преди 11 месеца - 78.128.113.xxx
отговори
В отговор на #44 (vtoroto_lice)
виж коментара
пак ли цял живот тука да се лъже..

Последна промяна на поста преди година
#46 написа преди 11 месеца - 77.85.4.xxx
отговори
7 години си мислил,а 7 още ти трябват да се устроиш...номера е да се решиш....и онея там някъде не живеят на друга планета,само природата и реда е различен.човек се чувсттва свободен когато има пари.щастието обаче не е в парите...печелиш едно а губиш друго!ако мога да ти дам съвет - то не избирай европа!
#47 idb79 написа преди 4 месеца - 78.128.113.xxx
отговори
В отговор на #42 (chrysanthema)
виж коментара
imamima kaka gewerbe hat er bekomen
1 2 3 4 5 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.