къде ще се чувства човек добре?
#1 idb79 написа преди 11 месеца - 78.128.113.xxx
отговори
там където е израсъл или там където ще изгради новия си свят демек емиграция за жалост мисля и аз на те години да дърпам вече нанякаде та за тва си мисля кво ли ще ми липсва от българия в краина сметка???? ракията ли беднотията ли панелките ли безработните хорица ли марсутията ли, красивите ни жени ли, дет някои път тря да черпи тя даже ,нема лошо ...
вицовете за самите нас ли? корупцииката или пък да ти викат да си се оправил не ставате след 40 гоишна възраст за ништо демек нема бъдеще пенсионо очакване ли да чакам ....... мали българчета маченичета ли да създавам след мен ????????? изперках тука.... че се бега бело робче некаде
#2 bOPKO_OTBOPKO написа преди 11 месеца - 78.128.105.xxx
отговори
човек се чувства добре, там къде има какво да ебе
╬═╬╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ AЗ СЪМ СПАМЕР, МНЕНИЕТО МИ МОЖЕТЕ ДА ГО ПОЛУЧИТЕ ИЗВЪН ФОРОМО!!! БОРКО - ЗАСЛУЖАВА СИ - Girl look at that body, I work out! ګۓ змии да не ми пишат!
#3 MockinBird написа преди 11 месеца - 89.106.121.xxx
отговори
дащните българки щи липсват
веднъж идиот, винаги идиот
#4 idb79 написа преди 11 месеца - 78.128.113.xxx
отговори
В отговор на #3 (MockinBird)
виж коментара
дащни, на кво дашни?
#5 написа преди 11 месеца - 212.25.54.xxx
отговори
на мен ще ми липсват най много приятелите хората на които по всяко време да звънна и ще ми помогнат
Магнифично си тъпа Сашке !!!
#6 написа преди 11 месеца - 77.70.89.xxx
отговори
Винаги ще ти липсва, със саде мизерията, панелките и звучните псувни...
"Я свободен, словно птица в небесах, Я свободен, я забыл, что значит страх!"
#7 idb79 написа преди 11 месеца - 78.128.113.xxx
отговори
В отговор на #6 (Nobodys_Wife_)
виж коментара
демек българина е циганин така ли?
#8 bOPKO_OTBOPKO написа преди 11 месеца - 78.128.105.xxx
отговори
В отговор на #7 (idb79)
виж коментара
след 50 г ако така варви демографията че е
╬═╬╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ AЗ СЪМ СПАМЕР, МНЕНИЕТО МИ МОЖЕТЕ ДА ГО ПОЛУЧИТЕ ИЗВЪН ФОРОМО!!! БОРКО - ЗАСЛУЖАВА СИ - Girl look at that body, I work out! ګۓ змии да не ми пишат!
#9 Ramzes_77 написа преди 11 месеца - 77.78.176.xxx
отговори
И нашата кухня ще ти липсва
#10 SiCiLiQnEcA написа преди 11 месеца - 46.10.96.xxx
отговори
по принцип на мен ми липсват готините гаджета и ефтините кръчми и приятелите и морето
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
12 3 4 5 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.