ГЕПИМЕ ЛЕКСИКОН!
|
отговори
|
|||
|
Здравейте, приятели! Представяме ви най-веселата графа във всеки гепиме профил, а именно новият гепиме ЛЕКСИКОН ! Всеки от вас ще има възможност да зададе към другите потребители въпросите, които го вълнуват, както и да отговори на чуждите въпроси. За вашия лексикон можете да ползвате предложените от нас въпроси от 3 категории: свързани с вашата личност, отношенията ви с желания партньор, както и на малко по-пикантни и неудобни въпроси. Вероятно за вас ще бъде още по-интересно сами да задавате въпроси, на които бихте желали да отговарят останалите потребители. Във ваш интерес е, когато добавяте въпрос в лексикона си, той да бъде точно, ясно и грамотно написан на кирилица, както и да съобразите въпросите си така, че те да бъдат интригуващи и забавни, а не отегчителни или пък обидни. Да не забравяме, че gepime.com е сайт за интимни ЗАБАВЛЕНИЯ . Освен забавен, новият лексикон би могъл да се окаже и доста полезен, тъй като ние ще намираме и показваме специално за всеки един от вас, потребителите от търсения от вас пол, които отговарят по същия начин на въпросите, по който сте отговорили и вие. Това, разбира се, е начална версия, която с ваша помощ и съвети може да стане още по-интересна! http://www.gepime.com/... Усмихнат следобед от екипа на gepime.com! |
||||
|
отговори
|
|||
|
Вах, страхотно - тъкмо се чудех по какаф най-добар начин да се фдетеня и ето ми сега шанс да го направя вав вашиа сайт! |
||||
|
отговори
|
|||
Аз искам да питам веднага. Секс кога ще има в сайта? До кога ще е мираж?
Не ми пука кой е баща ти..Щом аз ловя риба тук - няма да ми ходиш по водата!
|
||||
|
отговори
|
|||
THE UNDERTAKER - This is not the end
|
||||
|
отговори
|
|||
Ей тоя Правец голяма любов ти е. |
||||
|
отговори
|
|||
Като в детска градина
✔ От цървул бална обувка не става
|
||||
|
отговори
|
|||
До кога ли - изправи си главата от тая кофа и го виж, на крачка от теб е 1 venshine - идеята ми се види много добра и доста интересна, обичам играта на въпроси и отговори
Имаш една чаша живот, можеш да я изпиеш, можеш да я излееш, можеш да я оставиш да изветрее...ти решаваш, но ... втора няма да ти налеят!!!
|
||||
|
отговори
|
|||
#7 Insatiables
THE UNDERTAKER - This is not the end
|
||||
|
отговори
|
|||
Преебах се,ма по-добре стана....
|
||||
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.
произведено в Пловдив