ГЕПИМЕ ЛЕКСИКОН!
#1 venshine написа преди година - 78.130.195.xxx
отговори
Здравейте, приятели!

Представяме ви най-веселата графа във всеки гепиме профил, а именно новият гепиме ЛЕКСИКОН !
Всеки от вас ще има възможност да зададе към другите потребители въпросите, които го вълнуват, както и да отговори на чуждите въпроси. За вашия лексикон можете да ползвате предложените от нас въпроси от 3 категории: свързани с вашата личност, отношенията ви с желания партньор, както и на малко по-пикантни и неудобни въпроси.

Вероятно за вас ще бъде още по-интересно сами да задавате въпроси, на които бихте желали да отговарят останалите потребители. Във ваш интерес е, когато добавяте въпрос в лексикона си, той да бъде точно, ясно и грамотно написан на кирилица, както и да съобразите въпросите си така, че те да бъдат интригуващи и забавни, а не отегчителни или пък обидни. Да не забравяме, че gepime.com е сайт за интимни ЗАБАВЛЕНИЯ .

Освен забавен, новият лексикон би могъл да се окаже и доста полезен, тъй като ние ще намираме и показваме специално за всеки един от вас, потребителите от търсения от вас пол, които отговарят по същия начин на въпросите, по който сте отговорили и вие.

Това, разбира се, е начална версия, която с ваша помощ и съвети може да стане още по-интересна!
http://www.gepime.com/...

Усмихнат следобед от екипа на gepime.com!
#2 GrozdeKiselo написа преди година - 213.240.195.xxx
отговори
урррррррррра, ще има от къде да черпя идеи за лексикона на лапето, че ме тормози да му направя ...шегувкам се ест
"Сексът е много повече от ритмично пулсиране на две тела в потната тишина. Често започва с прегръдка и страстна целувка, друг път с плахо докосване на ръцете. Но без значение дали е бавен или бърз, подготвен или непредвиден, важното е да има взаимност. И
#3 написа преди година - 213.226.63.xxx
отговори
Вах, страхотно - тъкмо се чудех по какаф най-добар начин да се фдетеня и ето ми сега шанс да го направя вав вашиа сайт!
#4 написа преди година - 87.97.240.xxx
отговори
Аз искам да питам веднага. Секс кога ще има в сайта? До кога ще е мираж?
Не ми пука кой е баща ти..Щом аз ловя риба тук - няма да ми ходиш по водата!
#5 _Corrado_Katani написа преди година - 109.121.210.xxx
отговори
бе стигате претоварвайте системата аман от глупости аз неа всеки ден да купувам рам памет
THE UNDERTAKER - This is not the end
#6 написа преди година - 213.226.63.xxx
отговори
В отговор на #5 (_Mark_Calaway_)
виж коментара
Ей тоя Правец голяма любов ти е.
#7 Mapku написа преди година - 77.78.1.xxx
отговори
Като в детска градина
✔ От цървул бална обувка не става
#8 ladysisi написа преди година - 77.78.9.xxx
отговори
В отговор на #4 (new_man)
виж коментара
До кога ли - изправи си главата от тая кофа и го виж, на крачка от теб е

1 venshine - идеята ми се види много добра и доста интересна, обичам играта на въпроси и отговори
Имаш една чаша живот, можеш да я изпиеш, можеш да я излееш, можеш да я оставиш да изветрее...ти решаваш, но ... втора няма да ти налеят!!!
#9 _Corrado_Katani написа преди година - 109.121.210.xxx
отговори
В отговор на #6 (tranquility)
виж коментара
къв правец сънуваш па ти ве

#7 Insatiables по зле е
THE UNDERTAKER - This is not the end
#10 написа преди година - 83.228.13.xxx
отговори
Прова на новуто ми ей-пи
Преебах се,ма по-добре стана....
12 3 4 5 ... 15 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.