За Умниците!
#21 Lara_Croftt написа преди година - 77.85.18.xxx
отговори
Чудесна идея!
Подозирам че някой се е притеснил, че ще ви опознавам поединично и си е за страх. Нека по възможност срещата не е по краищата и ръбовете на държавата - Пловдив и Плевен звучат съвсем прилично и логистично по-удобно, както и естествено Сф ... не като моя претенция, а за да е удобно за повече сволочь(упс). А ако аз все още не съм умряла от старост дотогава, ще дойда където и да е
Успех на начинанието
#22 ladysisi написа преди година - 77.78.9.xxx
отговори
Макар да не съм участвала в чата съм ЗА, идеята ми харесва и съм за Русе, а при добро желание всеки би мгъл да се нагоди към избрана дата ... освен всичко останало си струва да се види град като Русе ...
Имаш една чаша живот, можеш да я изпиеш, можеш да я излееш, можеш да я оставиш да изветрее...ти решаваш, но ... втора няма да ти налеят!!!
#23 zefira написа преди година - 85.217.240.xxx
отговори
В отговор на #15 (LLmarinen)
виж коментара
Мерси за подкрепата
"Условията и времената се променят и човек трябва да се променя с тях. Човешката природа не се променя и това е причината за повторяемостта на историята на цикли." W.D.G.
#24 AcTePuKc написа преди година - 62.221.134.xxx
отговори
В отговор на #20 (zefira)
виж коментара
Да и както каза, по - важното е да се съберем повече хора, а винаги може да организираме и 2-ра среща, клипчета и т.н. За да видят и другите и вие мили форумджии, кои са тия "Умници"
Сладко и нежно е блаженството, къде ли не го търсим, но не го намираме уви това е, че всичко е кратко, но много ни боли. Нека всички да живеем, но нека не е само в мечти. Нека излезем малко на вън за да усетим как чака ни някой там и не всичко е мечти и ж
#25 pre_lubo_deec написа преди година - 83.148.91.xxx
отговори
В отговор на #20 (zefira)
виж коментара
Ами.....м/у 35 и 50, с цици, може и бисексуална

спам 3 -дена

Последна промяна на поста преди година
✯ ☭ ✯ ☭ ✯( MAKE LOVE ☮ NOT WAR )☭ ✯ ☭ ✯ ☭ В секса съм само заради форума!
#26 nutshell написа преди година - 85.217.192.xxx
отговори
Страхотна идея. Дано се осъществи

Последна промяна на поста преди година
#27 meki4ka_ написа преди година - 90.154.181.xxx
отговори
В отговор на #26 (triplem)
виж коментара
браво Трип бързо работиш
приликата между сърцето и дупето е,че и двете могат да бъдат пръснати от любов:) а приликата между голямата любов и големия хуй – и двете носят много болка :Р
#28 zefira написа преди година - 85.217.240.xxx
отговори
В отговор на #25 (pre_lubo_deec)
виж коментара
В голяма заблуда си, спрямо ориентацията ми, но не това е темата в момента
"Условията и времената се променят и човек трябва да се променя с тях. Човешката природа не се променя и това е причината за повторяемостта на историята на цикли." W.D.G.
#29 artynn написа преди година - 77.85.88.xxx
отговори
В отговор на #17 (AcTePuKc)
виж коментара
Да точно това си мислех - понеже сме от цялата страна да е някъде в центъра....а иначе много ясно, че на всеки му е по-удобно да е по-бизо до града, в който живее. А за датата - нямам представа. Мисля че е най-добре да се определи и да не се променя. Който може идва, който не може съжалява
#30 Sladuranka_78 написа преди година - 77.85.77.xxx
отговори
Честно да ви кажа, струва ми се, че това е трудно осъществимо, лично аз нямам претенции за града, но ми се струват датите за прекалено близки във времето, имайте предвид, че 24-25 са почивни дни и много от нас вече са си организирали тези почивни дни! Иначе идеята е супер! Успех!
Да, знам....и ти искаш......но аз не винаги мога!!!
1 2 34 5 ... 17 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.