За Умниците!
|
отговори
|
|||
Мерси за подкрепата
"Условията и времената се променят и човек трябва да се променя с тях. Човешката природа не се променя и това е причината за повторяемостта на историята на цикли."
W.D.G.
|
||||
|
отговори
|
|||
Да и както каза, по - важното е да се съберем повече хора, а винаги може да организираме и 2-ра среща, клипчета и т.н.
Сладко и нежно е блаженството, къде ли не го търсим, но не го намираме уви това е, че всичко е кратко, но много ни боли. Нека всички да живеем, но нека не е само в мечти. Нека излезем малко на вън за да усетим как чака ни някой там и не всичко е мечти и ж
|
||||
|
отговори
|
|||
Ами.....м/у 35 и 50, с цици, може и бисексуална спам 3 -дена
✯ ☭ ✯ ☭ ✯( MAKE LOVE ☮ NOT WAR )☭ ✯ ☭ ✯ ☭
В секса съм само заради форума!
|
||||
|
отговори
|
|||
|
Страхотна идея. Дано се осъществи
|
||||
|
отговори
|
|||
браво Трип бързо работиш
приликата между сърцето и дупето е,че и двете могат да бъдат пръснати от любов:)
а приликата между голямата любов и големия хуй – и двете носят много болка :Р
|
||||
|
отговори
|
|||
В голяма заблуда си, спрямо ориентацията ми, но не това е темата в момента
"Условията и времената се променят и човек трябва да се променя с тях. Човешката природа не се променя и това е причината за повторяемостта на историята на цикли."
W.D.G.
|
||||
|
отговори
|
|||
Да точно това си мислех - понеже сме от цялата страна да е някъде в центъра....а иначе много ясно, че на всеки му е по-удобно да е по-бизо до града, в който живее. А за датата - нямам представа. Мисля че е най-добре да се определи и да не се променя. Който може идва, който не може съжалява |
||||
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.
произведено в Пловдив