За Умниците!
|
отговори
|
|||
Аз се съобразявам с болшинството
"Условията и времената се променят и човек трябва да се променя с тях. Човешката природа не се променя и това е причината за повторяемостта на историята на цикли."
W.D.G.
|
||||
|
отговори
|
|||
който ме покани, там отивам
Жегата размеква само меките! ! !
|
||||
|
отговори
|
|||
|
от Пазарджик до Русе ми е малко по далечко от колкото до Гърция ама ако стане ще напрявя възможното да видя и Русе |
||||
|
отговори
|
|||
Наказанията ще си влезнат в сила от момента в който ги видя.Така,че висенето е безпредметно.
"Тук сме за да ви помагаме"
Умният човек може смело да поправи своите грешки.Глупавият не смее дори да признае своите недостатъци.Съди себе си така, както съдиш другите. Прощавай на другите така, както прощаваш на себе си.
|
||||
|
отговори
|
|||
За мен няма значение къде е стига да имам достатъмно време - свободно |
||||
|
отговори
|
|||
Хм да за това наистина не помислих, но пък на Софиянци им е далече Бургас ... мисля, че ако го направим даже в Стара Загора или Казанлък (където по - принцип не искам да стъпвам, но както и да е) ... Май ще е по - добре за всички след като са в централна България ? --------- Арти, точно това, че града ... е по - лесно от колкото датата
Сладко и нежно е блаженството, къде ли не го търсим, но не го намираме уви това е, че всичко е кратко, но много ни боли. Нека всички да живеем, но нека не е само в мечти. Нека излезем малко на вън за да усетим как чака ни някой там и не всичко е мечти и ж
|
||||
|
отговори
|
|||
| идеата не е лоша, зад клавиатурата е лесно... | ||||
|
отговори
|
|||
По-важно е всеки да си напише предпочитанията
"Условията и времената се променят и човек трябва да се променя с тях. Човешката природа не се променя и това е причината за повторяемостта на историята на цикли."
W.D.G.
|
||||
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.
произведено в Пловдив