За Умниците!
#161 officera написа преди година - 213.226.63.xxx
отговори
хахахаха със сигурност ще си носят главите, някои даже и по две Наздраве на всички, от наш'та маса - за ваш'та

Последна промяна на поста преди година
Ако караш твърде бързо, ще те носят много бавно!
#162 AcTePuKc написа преди 11 месеца - 62.221.134.xxx
отговори
И така момичета и момчета, първата среща на канал за Умници беше осъществена ! Като за начало да благодаря на Mrs. Virgo, която организира настаняването и май почти всичко Zefira, която предложи да организираме срещата и сплотяването на канала като цяло. За следващия път ще очаквам всички които кажат, че ще дойдат да си дадат поне на 2-ма участници телефонните номера.
Хотела беше 6 точки, в механата беше 3, а в пиано бара 10 Какво друго има да споменавам ... всички бяха на 10 точки, че и повече (тъй като съм тръгнал да оценявам с точки ) Купонджии мупонджии ! Другия път ... повече ! И пак да повторя телефони за да не стават обърквации и да се чакаме с часове и да се търсим из непознати градове Ако съм пропуснал нещо, ще допишем А и много благодаря на Лили за лекарството
Сладко и нежно е блаженството, къде ли не го търсим, но не го намираме уви това е, че всичко е кратко, но много ни боли. Нека всички да живеем, но нека не е само в мечти. Нека излезем малко на вън за да усетим как чака ни някой там и не всичко е мечти и ж
#163 Lara_Croftt написа преди 11 месеца - 213.130.88.xxx
отговори
В отговор на #162 (AcTePuKc)
виж коментара
На Лили да благодариш и задето те пуснаха в бара изобщо

Искаха му лична карта на видния ни ОП,
за да е сигурно че е над 18 ... а аз за малко да лежа за блудство - как да не се поболее човек

Думи нямам да изразя колко приятен и мил народ се оказаха тия иначе виртуално диви Умнички и Умници.

Благодаря на всички ви за хипер-приятната преживелица!!!
#164 Djenefer написа преди 11 месеца - 212.233.214.xxx
отговори
Хахахха вярно е, че Астерикс го помислиха, че няма 18 години. Добре, че беше Лилито. Наистина съм много доволна и щастлива, че се запознах с вас, мили мои приятели. Оказахте се толкова свестни, весели и подкрепящи хора! Наистина ще чакам с нетърпение другата среща с моите мили приятели умници и също така да се запозная и с другите умници и да се приобщат към нас. Накархте ме да се отпусна още в първия час. Аз не се отпускам лесно с непознати хора. Вие бяхте топли и внимателни хора и най - важното, че никой не се правеше на "голяма" работа и да се надува!
#165 virgo_ написа преди 11 месеца - 78.90.65.xxx
отговори
В отговор на #162 (AcTePuKc)
виж коментара
Купон до зори ! Така жадуваната среща от канала за Умници най-после се осъществи. Събрахме се сносна група от мили хора от всички краища на България, които умеят да се веселят по цели нощи не само във виртуалното пространство! Беше прекрасно изживяване, а за тези, които не можаха да вземат участие - за следващата среща съберете повече смелост не беше страшно ЖИВОТЪТ Е ТАКЪВ, КАКЪВТО СИ ГО НАПРАВИМ САМИ
#166 sladkokaramel4e написа преди 11 месеца - 77.78.31.xxx
отговори
Ще ми остане незабравим спомен Невероятно преживяване! Толкова сте готини всички и диви и добрички. Разходките, изненадите, веселите истории, а заведението на терасата. Беше вълнуващо, красиво Щури глави, музика, танци до зори, още ме държи дивото настроение Щастлива съм, че се запознахме сладури и сладурки . За другия път предварителни тренировки за лудешки танци срещу мускулна треска и........никакви токчета над 10см., по пакет цвички в джоба
#167 officera написа преди 11 месеца - 213.226.63.xxx
отговори
В отговор на #166 (sladkokaramel4e)
виж коментара
Ами аз моето токче наполовина ли да го режа?!
Ако караш твърде бързо, ще те носят много бавно!
#168 grobishta написа преди 3 месеца - 87.121.162.xxx
отговори
A може ли и една такава среща за откровени тъпаци, защото колкото и да се напъвам не мога да влезна в категорията за която се предлага среща в този пост. Моля, проявете разбиране и снизходителност....
И не, няма да си сменя ника! http://www.vbox7.com/play:de8195c7
#169 Lara_Croftt написа преди 3 месеца - 95.42.10.xxx
отговори
http://www.gepime.com/...

Конец?

http://www.youtube.com... http://www.youtube.com...

Последна промяна на поста преди седмица
1 ...13 14 15 16 17 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.