За Умниците!
#1 AcTePuKc написа преди година - 78.130.195.xxx
отговори
Здравейте драги ми Умници !
С някой от Вас не се познавам, но с някой от Вас може и да съм си писал, да сме били в пререкания и т.н.
Въпроса ми е искате ли да организираме среща на чата За Умници, а какво ще се случи там ... никой не знае, може да покажем, колко сме прости, грозни и/или всичко това, но може и да се покажем като най - големите интелектуалци в най - забавния (или поне така ми се струва на мен) сайт за запознанства.
Очаквам от вас, да изберете град в който, може да се съберем и да си направим "купон" или да обсъждаме плетки и кройки.
Преди имаше начин да добавя дни и дати за гласуване, но тъй като сега е невъзможно ще изброя няколко дни и градове в които има повече от хората, които влизат и да се съберем и да решим !

Градове:
Варна
Русе
София
Пловдив
Плевен (бъркам Пловдив и Плевен, но тук не е проблем)
Шумен (знам, че сме само 2-ма, но при липса на други)

Дати:
13 Май ( твърде рано ? ) - Петък
14 Май ( твърде рано ? ) - Събота
15 Май (твърде рано ?) - Неделя
-----------------
20-21-22 Май ( мисля, че до тогава ще можем да се организираме) П,С,Н
-----------------
27-28-29 Май ( ако това е датата, която ви удовлетворява, кажете)

Съжалявам, че темата е в този вид, но не се сещам за по - прегледен начин, дано се организираме, но тъй като аз съм от "провинцията" не знам как бих могъл да организирам самата среща в по - голям град.
Благодаря Ви предварително !
Сладко и нежно е блаженството, къде ли не го търсим, но не го намираме уви това е, че всичко е кратко, но много ни боли. Нека всички да живеем, но нека не е само в мечти. Нека излезем малко на вън за да усетим как чака ни някой там и не всичко е мечти и ж
#2 zefira написа преди година - 85.217.240.xxx
отговори
В отговор на #1 (AcTePuKc)
виж коментара
Аз съм за Русе, вземи ми и дружката, че не мога без нея
"Условията и времената се променят и човек трябва да се променя с тях. Човешката природа не се променя и това е причината за повторяемостта на историята на цикли." W.D.G.
#3 artynn написа преди година - 77.85.88.xxx
отговори
В отговор на #1 (AcTePuKc)
виж коментара
Идеята е хубава, но ми се струва трудно осъществима. Повечето от нас имат задължения, работа. Ако мога ще дойда, където и да е и ще ми бъде приятно както и в стаята. Ако не успея - пожелавам весело прекарване!!!
#4 LLmarinen написа преди година - 78.130.253.xxx
отговори
Страхотно начинание дано имате успех.

На всички които спамят безпредметно в темата искам да им напомня,че форумът на сайта не се върти само и единствено около тях и ще бъдат наказвани за това!Лек и успешен ден.
"Тук сме за да ви помагаме" Умният човек може смело да поправи своите грешки.Глупавият не смее дори да признае своите недостатъци.Съди себе си така, както съдиш другите. Прощавай на другите така, както прощаваш на себе си.
#5 meki4ka_ написа преди година - 90.154.181.xxx
отговори
В отговор на #3 (artynn)
виж коментара
ааа недей бегай с нас
приликата между сърцето и дупето е,че и двете могат да бъдат пръснати от любов:) а приликата между голямата любов и големия хуй – и двете носят много болка :Р
#6 от Temida_80
Този коментар е маркиран, като спам и е скрит по подразбиране.Покажи коментара »
#7 написа преди година - 195.138.137.xxx
отговори
за Бургас не може ли иначе бих дошъл с удоволствие макар че не съм толкова умен и ако ме покани някой де
#8 meki4ka_ написа преди година - 90.154.181.xxx
отговори
В отговор на #7 (djon_dow)
виж коментара
от бургас е само 1 нестава
приликата между сърцето и дупето е,че и двете могат да бъдат пръснати от любов:) а приликата между голямата любов и големия хуй – и двете носят много болка :Р
#9 AcTePuKc написа преди година - 62.221.134.xxx
отговори
И аз по - принцип съм за Русе, но ми се искаше да мога да го направя като Анкета.
Сладко и нежно е блаженството, къде ли не го търсим, но не го намираме уви това е, че всичко е кратко, но много ни боли. Нека всички да живеем, но нека не е само в мечти. Нека излезем малко на вън за да усетим как чака ни някой там и не всичко е мечти и ж
#10 от Svetylka
Този коментар е маркиран, като спам и е скрит по подразбиране.Покажи коментара »
12 3 4 5 ... 17 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.