Наистина ли знаем?
Показване на съобщенията на pipi_69 общо мнения (31)

#1 pipi_69 на преди година
отговори
Като четох, та запомних... ..."Когато влязат в живота ти, хората искат да те променят. Сякаш знаят как трябва да живееш живота си"....

#2 pipi_69 на преди година
отговори
В отговор на #2 (remdog)
виж коментара
А когато го осъзнаеш?

#3 pipi_69 на преди година
отговори
В отговор на #6 (hadesfromhell)
виж коментара
Това е егоистично осебване.Сякаш искат да си моделират играчка,която да им пасва.

#4 pipi_69 на преди година
отговори
В отговор на #7 (remdog)
виж коментара
Трудността е да се освободиш от стремежа си да "подостряш" близките.Този стремеж не води до нищо добро.

#5 pipi_69 на преди година
отговори
В отговор на #11 (MenadaS)
виж коментара
Въпросът е защо се опитват, а не за склонноста ти да се поддадеш, под предтекст, че правиш компромис в името на нещо си.

#6 pipi_69 на преди година
отговори
В отговор на #15 (Krasiimirka)
виж коментара
Ако се променяш, следвайки желанията и мечтите си, това е...учене. Какво ни кара да се опитваме да променяме близките за нас хора?

#7 pipi_69 на преди година
отговори
В отговор на #20 (Man100)
виж коментара
Идеален, значи несъществуващ, мъртъв. Има нещо, което ми се изплъзва.Не е въпроса дали съм го правил.Да, правил съм го, но сега не. Да осмислиш измеренията на собствената си свобода и свободата на другия...това е. Нещо като разходка, която продължава докато пътечките ви имат една посока..

#8 pipi_69 на преди година
отговори
В отговор на #27 (VICTORIA192)
виж коментара
Възможно е.Не си спомням обаче някой да е искал това от мен, освен аз самият.

#9 pipi_69 на преди година
отговори
В отговор на #29 (romantic_w)
виж коментара
Надменността е неприятна черта от характера и подсказва определени неща, дори да ги прикриваш. #31 invisible_touch написа преди 2 мин. - 95.42.19 Не обяснявам нищо, просто си говоря с тези, на които им е приятно да го правят с мен.

#10 pipi_69 на преди година
отговори
В отговор на #36 (VICTORIA192)
виж коментара
Няма оправдание. Дори всеизвестната истина е само една до втръсване повтаряна парадигма.

Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.