Наистина ли знаем?
Показване на съобщенията на pipi_69 общо мнения (31)
|
pipi_69
на преди година
отговори
|
| Като четох, та запомних... ..."Когато влязат в живота ти, хората искат да те променят. Сякаш знаят как трябва да живееш живота си".... | |
|
pipi_69
на преди година
отговори
|
А когато го осъзнаеш? |
|
|
pipi_69
на преди година
отговори
|
Това е егоистично осебване.Сякаш искат да си моделират играчка,която да им пасва. |
|
|
pipi_69
на преди година
отговори
|
Трудността е да се освободиш от стремежа си да "подостряш" близките.Този стремеж не води до нищо добро. |
|
|
pipi_69
на преди година
отговори
|
Въпросът е защо се опитват, а не за склонноста ти да се поддадеш, под предтекст, че правиш компромис в името на нещо си. |
|
|
pipi_69
на преди година
отговори
|
Ако се променяш, следвайки желанията и мечтите си, това е...учене. Какво ни кара да се опитваме да променяме близките за нас хора? |
|
|
pipi_69
на преди година
отговори
|
Идеален, значи несъществуващ, мъртъв. Има нещо, което ми се изплъзва.Не е въпроса дали съм го правил.Да, правил съм го, но сега не. Да осмислиш измеренията на собствената си свобода и свободата на другия...това е. Нещо като разходка, която продължава докато пътечките ви имат една посока.. |
|
|
pipi_69
на преди година
отговори
|
Възможно е.Не си спомням обаче някой да е искал това от мен, освен аз самият. |
|
|
pipi_69
на преди година
отговори
|
Надменността е неприятна черта от характера и подсказва определени неща, дори да ги прикриваш. #31 invisible_touch написа преди 2 мин. - 95.42.19 Не обяснявам нищо, просто си говоря с тези, на които им е приятно да го правят с мен. |
|
|
pipi_69
на преди година
отговори
|
Няма оправдание. Дори всеизвестната истина е само една до втръсване повтаряна парадигма. |
|
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.
произведено в Пловдив