Наистина ли знаем?
|
отговори
|
|||
Извини се на себе си, че си позволи да определяш мен, вместо да кажеш нещо свое.
И помнете! Няма невъзможни неща.Така че,... пишете на кирилица!
|
||||
|
отговори
|
|||
Така е, но аз питам за опитите, не за резултатите.
|
||||
|
отговори
|
|||
Ако човек говори само за себе си и своите неща и мисли- то това е монолог |
||||
|
отговори
|
|||
и защо Не?-от де на къде някой някого ще критикува?С какво право?
още някой,тъпчо на терена,нещо да попита?
|
||||
|
отговори
|
|||
Опитите са резултат от страха на хората.
Не съм от тука и съм за колко си искам
|
||||
|
отговори
|
|||
опити не е лошо човек да направи......проба....грешка....натрупваш резултати и накрая се научаваш как да постъпваш
мога, ама не искам, защото съм ИНАТ
|
||||
|
отговори
|
|||
Не успявам да говоря с всички едновременно, но мисля че все пак разговаряме. Мисля си, че единственото което можем да имаме като отношение към близките е ...съзерцание, чисто наблюдение.Ако се опитваме да се намесим чрез опит за промяна, то това е пагубно във всички случаи. #46 Enigmatical написа преди 0 мин. - 77.7 И аз си мислех за това. Страха, че другия може и иска да бъде различен.
|
||||
|
отговори
|
|||
промених се много заради жена ,която обичам.и когато видях и в нея промяна изпитвах наслада,а бяхме два остри камъка с нея
Gott mit uns
|
||||
|
отговори
|
|||
дори и седейки на страна им въздействаме по някъкав начин... пряката намеса е плашеща понякога, не винаги ... все пак някои хора оценяват съветите на други... и ги приемат, други ги отхвърлят и все пак вземат нещичко
резил, а ?
|
||||
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.
произведено в Пловдив