до abcd_123 (повече от заглавието да бъдело на кирилица)
#1 написа преди година - 87.118.145.xxx
отговори
като видях колко приятели си нароила за 1 седмица и реших да се изтрия от този ти списък...
Иска ли да откаже, жената казва "не". Впусне ли се в обяснения, значи, че иска да бъде разубедена.
#2 написа преди година - 212.117.34.xxx
отговори
Който ме харесва, не ме заслужава, а който не ме харесва, няма вкус !!!
#3 bOPKO_OTBOPKO написа преди година - 82.137.123.xxx
отговори
╬═╬╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ AЗ СЪМ СПАМЕР, МНЕНИЕТО МИ МОЖЕТЕ ДА ГО ПОЛУЧИТЕ ИЗВЪН ФОРОМО!!! БОРКО - ЗАСЛУЖАВА СИ - Girl look at that body, I work out!
#4 Mapku написа преди година - 77.78.1.xxx
отговори
мчи контактен е значи профила
✔ От цървул бална обувка не става
#5 bOPKO_OTBOPKO написа преди година - 82.137.123.xxx
отговори
и я имам списък, с полови контакти
╬═╬╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬╬═╬╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ ╬═╬ AЗ СЪМ СПАМЕР, МНЕНИЕТО МИ МОЖЕТЕ ДА ГО ПОЛУЧИТЕ ИЗВЪН ФОРОМО!!! БОРКО - ЗАСЛУЖАВА СИ - Girl look at that body, I work out!
#6 ljutaChushka написа преди година - 87.126.26.xxx
отговори
В отговор на #1 (Yakim)
виж коментара
ногу ревнив шъ дойдеш
#7 написа преди година - 212.117.34.xxx
отговори
Контактен значи...то и аз съм контактен
Дали не съм щепселен
Който ме харесва, не ме заслужава, а който не ме харесва, няма вкус !!!
#8 написа преди година - 87.118.145.xxx
отговори
да, тя си мислела, че съм по-различен, пък съм се оказал селски бек, като всички тук
поне се махнах от списъка й със селски беци
Иска ли да откаже, жената казва "не". Впусне ли се в обяснения, значи, че иска да бъде разубедена.
#9 bOPKO_OTBOPKO написа преди година - 82.137.123.xxx
отговори
ако искате да се сфържете с мен: За контакти, потърсете разклонител. В най-доблия случай удължител
#10 spec_po_izdunka написа преди година - 77.85.229.xxx
отговори
такива тъй ги блокирвам ...кат кучи ши я блокна
12 3 4 5 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.