Кое от двете ..................
справедливост(5 гласа)
100%
страх(0 глас)
0%
#61 kok4o1 написа преди година - 90.154.137.xxx
отговори
и аз

ама чети кво е написано и се опитай да го разбереш........................абстрахирай се от личните познанства, говорим само за темата....................дали снимката трябва да ти говори нещо..............страх.....справедливост...................тълкувам снимката, без да влагам пристрастие към профила...................помисли, нали това беше идеята на авторката
ИМА МЕ !
#62 marin_hs написа преди година - 95.43.189.xxx
отговори
В отговор на #54 (svetlet0)
виж коментара
Дълго дълго колко дълговъпрос на търпение стига да го има
справедливост
#63 написа преди година - 212.122.182.xxx
отговори
В отговор на #61 (kok4o1)
виж коментара
не оспорвам, че си прав в случая
просто аз рядко се взирам в аватарите, не ме вълнуват
разни хора....
Ако можех щях да полетя, да се нося бавно, да се разбия с трясък.....
#64 написа преди година - 83.228.3.xxx
отговори
В отговор на #62 (marin_hs)
виж коментара
трудно нещо остава скрито... еле пък във форума
Жените са като насекомите – подхвърчат като пеперуди, но кацнат ли на някого, се въртят като мухи без глави.
#65 EVA_10 написа преди година - 87.126.74.xxx
отговори
В отговор на #61 (kok4o1)
виж коментара
...........Дони много добре схвана идеята на темата и от теб очаквах да схванеш жалко за ,което хакна се в 3 глуха 4 полевъдна и положи усилия точно там където излезе и от темата ,а се опитах да ти подскажа , но не ми следиш постовете
справедливост

Последна промяна на поста преди година
#66 pipi_69 написа преди година - 78.159.159.xxx
отговори
В отговор на #43 (dony2)
виж коментара
Ти и само ти ме разбираш
И помнете! Няма невъзможни неща.Така че,... пишете на кирилица!
#67 написа преди година - 212.122.182.xxx
отговори
В отговор на #66 (pipi_69)
виж коментара
ех, либоф
Ако можех щях да полетя, да се нося бавно, да се разбия с трясък.....
#68 pipi_69 написа преди година - 78.159.159.xxx
отговори
В отговор на #67 (dony2)
виж коментара

Абе защо толкова малко жени четат какво пишат останалите?
Рядкост сте
И помнете! Няма невъзможни неща.Така че,... пишете на кирилица!
#69 tvoeto_momi4e написа преди година - 91.148.186.xxx
отговори
егати въпроса-справедлив или страхлив искаш да си? кое ли ще избере всеки човек
справедливост
"Миражите са близо, - пътя е далек!"
#70 EVA_10 написа преди година - 87.126.74.xxx
отговори
Форумни колеги ,ако кажа, че допитването ми до ващето мнение ми бе от полза ще ви излъжа, а не бих искала Не разбирам защо мнозина не разбраха какво ви питам Някъде да прочетохте критика относно никове без снимка Много ясно ви попитах онзи ,който има реална снимка и се показва на камера в лайф дали е страхливец а вие започнахте да ми се обяснявате и оправдавате защо нямате снимки Наистина не разбирам толкова ли е трудно да се отговори на поставен директен въпрос със да или не Относно справедливостта ми бе интересно да чуя вашето мнение и затова ви улесних със пример за 2 които се карат и попитах кой е виновен този ,който започва кавгата с обиди или нападки или 2 който се защитава нито тук имаше коментар /вероятно въпроса се е оказал много сложен и накрая защо поисках да изберете кое бихте искали да бъдете справедлив /а/ или страхлив /а/ Защото мисля ,че справедливостта е най хубавото украшение на човешките постъпки Не ми остава нищо друго освен да разчитам ,че тази тема ще бъде прочетена от хора ,които не знаят наистина що е справедливоет или що е страх
справедливост

Последна промяна на поста преди година
1 ...3 4 5 6 7 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.