Ритуал за приемане във форума
Показване на съобщенията на sladuk_shokolad общо мнения (7)

#1 sladuk_shokolad на преди година
отговори
Предлагам да се измисли нещо, понеже не може то така сульо и пульо да влизат тука, то тук си е като малка затворена общност(едно голямо симейство): Та моите предложения са следните: - ядене на сурово месо(не това, бе мръсници такива!!) - залавяне на дива гъска (не форумна!!) - отваряне на консерва от пача (не, не е форумна!! ) Можете и вие да предложите по нещо...

#2 sladuk_shokolad на преди година
отговори
В отговор на #4 (svetlet0)
виж коментара
Е, то много ясно. Няма си признаваме! #3 Love_and_Sex Казах вече, че ще си запиша #5 Krasiimirka А? #8 pipi_69 Това е .. много хубаво...

#3 sladuk_shokolad на преди година
отговори
В отговор на #13 (zeptera)
виж коментара
Няма да са тия с най-много К, защото резултатите ще бъдат нагласени

#4 sladuk_shokolad на преди година
отговори
В отговор на #19 (asmodey)
виж коментара
Тва е след като бъдеш приет у форумното общество

#5 sladuk_shokolad на преди година
отговори
Нещо се заплеснахте, виждам че няма мног предложения, само някой се открояват с остра мисъл и "добри" предложения, ако може да се излъчи и председател, който да следи за изпълняването на ритуалите, стиха се захласвахте по големите бели птици, а действайте по належащите въпроси

#6 sladuk_shokolad на преди година
отговори
Липсата на секс води до СЕРИОЗНИ увреждания

#7 sladuk_shokolad на преди година
отговори
Както си искаш го разбирай, само ще ти кажа, че това форумният спам е прекален. Защо просто не си чатите в скайп или на лична все тая, няма нужда от прекомерен спам или по - точно флууд. Аз не виждам нищо забавно в тая ваша си комуникация. Или то важното е да се набиваш на очи може би.. Ама аз не съм оттук и съм за малко и нищо не разбирам от гепищини.

Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.