Когато любовта вече я няма ....
#81 написа преди година - 87.50.84.xxx
отговори
e, 4e...to kat se e stignalo do rasdqla-vse edno nqma6 nikogo ve4e...inak za priqtelskite otno6eniq i drujbata v ramkite na vusmojnoto sum za
#82 SiCiLiQnEcA написа преди година - 88.203.135.xxx
отговори
В отговор на #79 (LEDENATA___)
виж коментара
освен че си хубава си и умна тва ми идва в повече тази клетва е важала на времето сега едва ли някой я спазва но когато наистина обичаш истински и си сигурен то ти се заклеваш в сърцето си и сърцето не ти дава да сториш нещо погрешно дори и да си изкушена за да нараниш или предадеш любовта на човека когото обичаш тогава всякакви клетви са излишни и губят смисъл ...всеки човек когато е изправен да взема решения ги взема първо за себе си и права си наистина трябва да си силна натура за да вземаш такива решения окончателни

Последна промяна на поста преди година
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
#83 написа преди година - 87.50.84.xxx
отговори
В отговор на #82 (Aborigen____si)
виж коментара
awe...zavisi...6toto... silna natura i besskrupulen egoist ne se pripokrivat za men...puk...ako samo za sebe si vzima6 re6enie-tva za pove4eto hora ne e nikakuv problem
#84 LEDENATA___ написа преди година - 93.180.99.xxx
отговори
В отговор на #82 (Aborigen____si)
виж коментара
тази клетва я има в съвета в гражданството и аз ти казвам,че повечето жени ги е страх да вземат решението,заради скруполи,заради несигурността и това ,че се чувства гузна пред него,пред семейството и хората били на тази сватба ...
На бас че 90% от жените ако спечелят джакпота от тотото ще си грабнат парцалките и с 200 ще запалят Няма любов по дълга от няколко години,после е възпитание дали ще стискаш и ще си седиш на задника или ще си пътник търсещ забранения плод.

Наперен хуй ,насран гъз не признава....
#85 SiCiLiQnEcA написа преди година - 88.203.135.xxx
отговори
В отговор на #83 (anilundkvist)
виж коментара
Анкее егоизъм ще е да живееш в лъжа само и само да си си ти добре ...а не когато си тръгнеш и дадеш шанс и на двама ви за един по щастлив живот

#84 LEDENATA___ Мноо си лоша сега ш мъ навийш да съ оженя и да повтарям клетвата на полувинката си ...
незнам що като пусна тема всички я свързват с мен аз съм грешник но наистина обичах и бях разочарован и сега метъ наред но продължавам да вярвам че пак ще я открия любовта и този път надявам се да е истинската щото ми писна деба хихих

Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
#86 LEDENATA___ написа преди година - 93.180.99.xxx
отговори
В отговор на #85 (Aborigen____si)
виж коментара
чакай малко да ти цитирам любимото ми нещо..

Напразно вий, приятелю, се въситеи да спорите със мене сте готов.Най-добрите стихове са късите,най-добра е късата любов.
Б. Божилов

та всяка любов е истинска но е кратка не ме карай да ти казвам защо ...
#87 SiCiLiQnEcA написа преди година - 88.203.135.xxx
отговори
В отговор на #86 (LEDENATA___)
виж коментара
ми то и живота е кратък докът си се усмихнал и вече си се озъбил що па да не изживее човек една такава кратка любов ама да не е навик ами наистина любов мечтая си нали знам
#88 spirit75 написа преди година - 95.111.13.xxx
отговори
to e iasno, che v edin moment ostava navika, no ako niama uvajenie i e ostanalo samo zadaljenieto kakav e smisala da ste zaedno, a i povecheto hora gi e strah da ostanat sami
#89 LEDENATA___ написа преди година - 93.180.99.xxx
отговори
В отговор на #87 (Aborigen____si)
виж коментара
Някога, някога,

толкова някога,

колкото девет лета

на някаква уличка

с няколко думички

спря ме веднъж любовта.

Беше наистина

толкова истинска,

колкото може да е

слънцето весело,

старата есен,

старото тъжно небе.

Весели есенни кестени блеснали

ръсеха светли следи.

Златни, квадратни, невероятни -

изгряваха вредом звезди.

Странно тържествена, жертвена, женствена

беше земята под нас.

Бяхме ний истински, искрени, искащи,

мислещи само на глас.

Може би времето,

може би временно,

може би от възрастта -

няма ни улички,

няма ни думички,

няма я в нас любовта.

Може би някъде, някога, в някого

пак ще се влюбим, нали?

Нещо ще искаме, нещо ще чакаме,

нещо пак ще ни боли.

Колко естествено, просто наследствено

дойде при нас трезвостта.

Весели есенни кестени, де сте вий,

де е сега любовта?

Някога, някога,

толкова някога,

колкото девет лета,

на някаква уличка

с няколко думички

спря ме веднъж любовта...

Недялко Йорданов
#90 SiCiLiQnEcA написа преди година - 88.203.135.xxx
отговори
В отговор на #89 (LEDENATA___)
виж коментара
тъжно ...
1 ...7 8 910 11 12 Показвай по:
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.