Имам спор тука ... коя е най-добра
Показване на съобщенията на MAGNIFICA общо мнения (10)
фолксваген(45 гласа)
11%
ауди(64 гласа)
15%
Бе Ем Ве(137 гласа)
33%
мерцедес(169 гласа)
41%

#1 MAGNIFICA на преди година
отговори
Haresvam i BMW ,ama to ne se izliza ot servizite s nego.Moje i kusmet da ne sum imala, no mnogo mi e interesno zashto izobshto ne durjat cena za razlika ot Mercedes?Mero si go karash suma ti vreme i nakraia niama ogromna razlika kato go prodavash. Zashto kogato sa v edin klas koli Mercedes i Bmw, Bmw-to e vinagi po-evtino?Sigurno da mogat da si go pozvoliavat poveche hora ot prostoludieto. Mechtata na vseki ciganin e Bmw. Znam, che vednaga shte vuznikne spor i shte se razcurkat mishkite, no az govoria ot opit, a ne ot mechti.Ako drugite koli vi haresvat na kartinka niama losho.
мерцедес

#2 MAGNIFICA на преди година
отговори
В отговор на #65 (DEF_LEPPARD)
виж коментара
Po tvoiata logika lubov az se pensionirah na 23god.I kolko pensioneri v Bg karat Mercedesi?
мерцедес

#3 MAGNIFICA на преди година
отговори
В отговор на #64 (Niki__55)
виж коментара
Kaji im kolega!Tozi muj e imal i karal koli poveche ot vsichkite deto se izkazvate nakup i to kakvi koli!Ima mnogo po-tochna precenka za neshtata ot vashite vpechatlenia ot kartinki.
мерцедес

#4 MAGNIFICA на преди година
отговори
В отговор на #78 (DEF_LEPPARD)
виж коментара
Mnogo mi maluk za da mi davash akul.Az s moite povurnostni misli sum stignala edno dosta dobro nivo.Prav si ne smeniam maslo, zashtoto ne sum montior i ne mi e rabota.Az plashtam!Kakvoto i da si laete v kraina smetka reshava onzi ,koito ima pari.Specialen pozdrav za teb dano go razberesh!http://www.vbox7.com/play:9f7fe317
мерцедес

#5 MAGNIFICA на преди година
отговори
В отговор на #75 (Oziris_1)
виж коментара
Ne komentitame koi sa nai-skupite i klasni koli.Napisala sum ,che kogato sa ot edin klas kolite na Mercedes sa po-skupi ot na Bmw.Kakto ne moje da sravniavash A-klasa s 7-ca, taka ne moje da sravniavash SLR s edinicata.Kolite mogat da budat bezobrazno skupi vuz osnova na poruchanite extri.Ako iskash i diamanti shte ti inkrustirat horata, samo da imash da platish.I izobshto ne mislia che moje da se sravniavat BMW i Mercedes, zashtoto sa razlichen tip koli.
мерцедес

#6 MAGNIFICA на преди година
отговори
В отговор на #100 (DEF_LEPPARD)
виж коментара
Oooooh ti mai si maloumen!Tova che pishe 26 ne oznachava, che e taka.Jenite si kriat godinite i na profila pishe che sum s gola glava.Tova sa gluposti.Ne tvurdia che razbiram ot koli, no sredata, v koiato sum razbirat i az imam lichni vpechatlenia ot razni avtomobili, zashtoto karam po 6000km mesechno.Ne mi beshe iasno zasho Mercedes e marka, koiato komentirat tolkova chesto, no kogato si kupih takava razbrah smisula.Drugite koli mi omruzvaha i gi namrazvah za 2-3mes, a v tazi se vlubvam ot den na den.Postoianno otkrivam kak vuv vsiako neshto e vlojena misul i grija za klienta.Niakolko puti tazi kola mi spasiava jivota, ako beshe druga se sumnavam, che shtiah da sum jiva.Nikoia kola ne sum ia durjala 2 god i tazi shte ia smenia, no pak shte e Mercedes po-visok klas.Ne mi se razpravia s deca da prikluchim tazi glupost sega che mi pisna.Jiv i zdrav budi i vsichko dobro ti jelaia!
мерцедес

#7 MAGNIFICA на преди година
отговори
В отговор на #125 (sagem16)
виж коментара
Kato sum ti tolkova grozna zashto mi haresvash snimkite profila chak i glasuvash za tiah???Tova zaiajdane niakakuv nov moderen nachin za svalka li e? NE MI DREME KAKVO TI E MNENIETO ZA MEN, ZASHTOTO SI GOSPODIN NIKOI!Идеално пиша на кирилица,но няма да ти правя кеф на теб!Ти ако си неграмотен монтьор,аз съм дипломиран магистър.Отиди се прави на интересен другаде!Не ми отива да комуникирам с теб!
мерцедес

#8 MAGNIFICA на преди година
отговори
В отговор на #166 (nejniqt)
виж коментара
Тарикат си бил!
мерцедес

#9 MAGNIFICA на преди година
отговори
В отговор на #187 (Alex_deSinclair)
виж коментара
Нещата са много прости.То се съзтезава,а ти не го забелязваш.Единствения начин да го отразиш е подобна простащина,на мен също постоянно ми се случва,а моята кола не е мощна.И още едно нещо искам да питам като не търся отговор...Защо почти всички цигани карат БМВ?Оказва се,че това е мечтата на циганина,а класата си остава класа.
мерцедес

#10 MAGNIFICA на преди година
отговори
В отговор на #214 (Alex_deSinclair)
виж коментара
Да,съгласна съм с мнението ти на 100%.Моя избор ме описва много точно.Описва класата,желание за сигурност и стабилност,ако щеш и практичност.Аз карам наистина много и за мен е важно сигурността на пътя,да не правя ремонти,да сменям масла на 25 000км,а не на 10 000км.Скоростта никога не ме е привличала,особено когато знам,че имам отговорности ,които ме чакат.Това тийнеджърско фучене нещо не ми отива.Аз съм дама и предпочитам да се доказвам извън колата си.Предпочитам да им падат ченетата след като отворя вратата.
мерцедес

Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.