Показване на съобщенията на MAGNIFICA общо мнения (10)
| фолксваген(45 гласа) 11% |
| ауди(64 гласа) 15% |
| Бе Ем Ве(137 гласа) 33% |
| мерцедес(169 гласа) 41% |
|
MAGNIFICA
на преди година
отговори
|
Haresvam i BMW ,ama to ne se izliza ot servizite s nego.Moje i kusmet da ne sum imala, no mnogo mi e interesno zashto izobshto ne durjat cena za razlika ot Mercedes?Mero si go karash suma ti vreme i nakraia niama ogromna razlika kato go prodavash. Zashto kogato sa v edin klas koli Mercedes i Bmw, Bmw-to e vinagi po-evtino?Sigurno da mogat da si go pozvoliavat poveche hora ot prostoludieto. мерцедес |
|
|
MAGNIFICA
на преди година
отговори
|
Po tvoiata logika lubov az se pensionirah na 23god.I kolko pensioneri v Bg karat Mercedesi? мерцедес |
|
|
MAGNIFICA
на преди година
отговори
|
Kaji im kolega!Tozi muj e imal i karal koli poveche ot vsichkite deto se izkazvate nakup i to kakvi koli!Ima mnogo po-tochna precenka za neshtata ot vashite vpechatlenia ot kartinki. мерцедес |
|
|
MAGNIFICA
на преди година
отговори
|
Mnogo mi maluk za da mi davash akul.Az s moite povurnostni misli sum stignala edno dosta dobro nivo.Prav si ne smeniam maslo, zashtoto ne sum montior i ne mi e rabota.Az plashtam!Kakvoto i da si laete v kraina smetka reshava onzi ,koito ima pari.Specialen pozdrav za teb dano go razberesh!http://www.vbox7.com/play:9f7fe317 мерцедес
|
|
|
MAGNIFICA
на преди година
отговори
|
Ne komentitame koi sa nai-skupite i klasni koli.Napisala sum ,che kogato sa ot edin klas kolite na Mercedes sa po-skupi ot na Bmw.Kakto ne moje da sravniavash A-klasa s 7-ca, taka ne moje da sravniavash SLR s edinicata.Kolite mogat da budat bezobrazno skupi vuz osnova na poruchanite extri.Ako iskash i diamanti shte ti inkrustirat horata, samo da imash da platish.I izobshto ne mislia che moje da se sravniavat BMW i Mercedes, zashtoto sa razlichen tip koli. мерцедес |
|
|
MAGNIFICA
на преди година
отговори
|
Oooooh ti mai si maloumen!Tova che pishe 26 ne oznachava, che e taka.Jenite si kriat godinite i na profila pishe che sum s gola glava.Tova sa gluposti.Ne tvurdia che razbiram ot koli, no sredata, v koiato sum razbirat i az imam lichni vpechatlenia ot razni avtomobili, zashtoto karam po 6000km mesechno.Ne mi beshe iasno zasho Mercedes e marka, koiato komentirat tolkova chesto, no kogato si kupih takava razbrah smisula.Drugite koli mi omruzvaha i gi namrazvah za 2-3mes, a v tazi se vlubvam ot den na den.Postoianno otkrivam kak vuv vsiako neshto e vlojena misul i grija za klienta.Niakolko puti tazi kola mi spasiava jivota, ako beshe druga se sumnavam, che shtiah da sum jiva.Nikoia kola ne sum ia durjala 2 god i tazi shte ia smenia, no pak shte e Mercedes po-visok klas.Ne mi se razpravia s deca da prikluchim tazi glupost sega che mi pisna.Jiv i zdrav budi i vsichko dobro ti jelaia! мерцедес |
|
|
MAGNIFICA
на преди година
отговори
|
Kato sum ti tolkova grozna zashto mi haresvash snimkite profila chak i glasuvash za tiah???Tova zaiajdane niakakuv nov moderen nachin za svalka li e? мерцедес |
|
|
MAGNIFICA
на преди година
отговори
|
Тарикат си бил! мерцедес |
|
|
MAGNIFICA
на преди година
отговори
|
Нещата са много прости.То се съзтезава,а ти не го забелязваш.Единствения начин да го отразиш е подобна простащина,на мен също постоянно ми се случва,а моята кола не е мощна.И още едно нещо искам да питам като не търся отговор...Защо почти всички цигани карат БМВ?Оказва се,че това е мечтата на циганина,а класата си остава класа. мерцедес |
|
|
MAGNIFICA
на преди година
отговори
|
Да,съгласна съм с мнението ти на 100%.Моя избор ме описва много точно.Описва класата,желание за сигурност и стабилност,ако щеш и практичност.Аз карам наистина много и за мен е важно сигурността на пътя,да не правя ремонти,да сменям масла на 25 000км,а не на 10 000км.Скоростта никога не ме е привличала,особено когато знам,че имам отговорности ,които ме чакат.Това тийнеджърско фучене нещо не ми отива.Аз съм дама и предпочитам да се доказвам извън колата си.Предпочитам да им падат ченетата след като отворя вратата. мерцедес |
|
Коментари по темата
За да се включите по темата, моля влезте в профила си или създайте нов профил сега.
мерцедес
произведено в Пловдив